تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868377269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يکي از مشکلات مهم جامعه، ضعف مديريتي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ مهر ۱۳۹۴ (۶:۳۱ق.ظ)
آيت الله شهرستاني: يکي از مشکلات مهم جامعه، ضعف مديريتي است موج - آيت الله شهرستاني با بيان اينکه يکي از مشکلات مهم جامعه ما، ضعف مديريتي ماست، گفت: ما بر روي تخصص و تعهد صحبت مي کنيم، اما؛ درباره نکته سوم که جامع تخصص و تعهد است؛ يعني مديريت ضعف داريم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت الله شهرستاني در ديدار با مسوولين و اعضاي ستادي هيأت خادم الرضا(ع) قم با بيان اينکه بايد خدا را شاکر باشيم که در مسيري قدم گذاشته ايم که اميدواريم مسيري خدايي باشد گفت: اين مسير، مسيري است که ان شاءالله نفس هايي که در آن ساطع مي شود و قدم هايي که برمي داريم، فقط و فقط براي خاطر خداوند باشد.
وي با تقدير از تشکيلاتي بودن هيأت خادم الرضا(ع) افزود: متأسفانه خيلي از کارهاي ما ديمي بوده و منظم نيست اما امام علي(ع) روايتي دارند که به نظم امر، در مديريتي بودن و در تشکيلاتي بودن تاکيد دارد.
نماينده آيت الله العظمي سيستاني در ايران با بيان اينکه تشکيلات آثار مثبت زيادي دارد ادامه داد: ما بايد کار هايمان منظم تر، سيستماتيک و طوري باشد که بدانيم نتيجه کار چه خواهد شد.
وي با اشاره به حضور گسترده جوانان در هيأت خادم الرضا(ع) بيان داشت: حضور در جمع جوانان افتخار است و يکي از انديشمندان غربي مي گويد که « جوان ها هستند که سرنوشت هر کشوري را معين مي کنند.»
آيت الله سيدجواد شهرستاني با بيان اينکه جوان ها هستند که آينده يک مجموعه يا جامعه را تعيين مي کنند، گفت: امام صادق (ع) مي فرمايند که «کونوا زَينَ لنا و لا تکونوا شَيناً علينا» طوري حرکت کنيد، فعاليت کنيد که مايه افتخار ما باشيد. يا در روايتي ديگر مي فرمايند که طوري حرکت بکنيد که «حتّي يُقال رحمه الله جعفربن محمد هکذا أدّبَ أصحابه» بگويند که خدا رحمت کند.
وي افزود: امام صادق(ع) پيروانشان را اين طور تربيت کردند و ان شاءالله قدم هايي که در هيئات برداشته مي شود فقط براي امام حسين (ع) باشد.
آيت الله شهرستاني گفت: ما نمي گوييم که همه کار هايي که ما انجام مي دهيم براي خداست اما همان مقداري که براي خدا باشد موجب موفقيت ما خواهد شد.
وي افزود: يکي از بزرگان و علما شيعه در قديم به بالاي منبر رفت و گفت " أيها الناس آمده ام شما را دعوت کنم به شرک. ديگران گفتند عجب آيت اللهي، عجب آقايي، عجب مرجعي که مردم را به شرک دعوت مي کند. دوباره تکرار کرد که اگر کساني قبل از من آمدند شما را به توحيد دعوت کردند، من آمده ام تا شما را به شرک دعوت کنم. همه متعجب که چه مي گويد اين آقا!؟
آيت الله شهرستاني افزود: براي بار سوم آن عالم فرمود که من شما را دعوت مي کنم که خدا را شريک کار خودتان قرار دهيد؛ زيرا ما انسانيم. ما دلمان فرزند، وجاهت و مال مي خواهد.
وي گفت: اگر کارمن يک مقدار رنگ خدايي داشته باشد به همان مقدار سبب موفقيت است و ما نمي توانيم به يقين بگوييم که همه کار هايمان خالصاً براي خداست، خداوند است که به دل ها آ گاه است اما مطمئن باشيد که همين خلوصي که در دلتان است موجب توفيق شما مي شود.
آيت الله شهرستاني خطاب به اعضاي ستاد هيأت خادم الرضا(ع) گفت: اين قدم هايي که در مسير اهل بيت(ع) بر مي داريد، اين کار هايي که انجام مي دهيد غير از اجر و پاداش اُخروي، پاداش دنيوي هم دارد.
وي با بيان اينکه يکي از مشکلات مهم جامعه ما، ضعف مديريتي ماست، خاطرنشان کرد: ما بر روي تخصص و تعهد صحبت مي کنيم، اما درباره نکته سوم که جامع تخصص و تعهد است؛ يعني مديريت ضعف داريم.
آيت الله شهرستاني گفت: ما خيلي کار ها مي توانيم انجام بدهيم و چيزي کم نداريم و الحمدالله خداوند بهترين وسيله ها ، عقل و تعقل را به جهان سوم؛ يعني کشورهايي همچون ايران، ترکيه، عراق و سوريه عطا کرده است.
وي با طرح اين سوال که شما فکر مي کنيد دنيا دست اروپايي ها و آمريکايي هاست؟ گفت: خير دست ناسايي است که چهل درصد نيروهاي آن ايراني هستند.
آيت الله شهرستاني با اشاره به ايراني بودن شخصيت هاي همچون پروفسور سميعي گفت: مهم ترين بيمارستان هاي دنيا، پزشکانشان جهان سومي هستند و متأسفانه غربي ها در کشور هاي خودمان نگذاشته اند که کار کنيم و اين مغز ها به خارج رفتند و به ما تفهيم کردند که شما عرضه، ظرفيت و توانش را نداريد اما من مي گويم که ما مي توانيم.
وي افزود: با همين تشکيلاتي بودن و مديريت شده کار کردن مي توانيم کار هاي بزرگ تري را انجام دهيم و از اينکه جوان هاي فعال، خوش فکر و با استعداد داريم خوشحال مي شويم؛ اما بايد همبستگي مان را بيشتر کنيم و جهاد بيشتري داشته باشيم؛ که اين ها به نفع کشور است.
آيت الله شهرستاني با بيان اينکه هرکسي خودش مسوول خودش باشد اظهار داشت: «کلُّکم راء وَ کُلُّکم مسوول» هرکسي خودش احساس کند مسووليت دارد، باور کنيد موفقيت دارد و باور کنيد به جاهاي بزرگي مي رسد.
وي در پايان با بيان اينکه تشکيلاتي بودن هيأت خادم الرضا(ع) نبايد فقط در ده روز محرم باشد خاطرنشان کرد: مطمئناً قدرت، توان و عرضه موفقيت در عرصه هاي بسيار گسترده اي را اعضاي هيأت خادم الرضا (ع) دارند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن