تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867955598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طلای جهانی در بالاترین قیمت ایستاد


واضح آرشیو وب فارسی:ریال نیوز: ریال نیوز : طلای جهانی با احتمال پایین ماندن نرخهای بهره آمریکا که جذابیت این فلز زرد به عنوان ذخیره سرمایه را احیا کرد، در بالاترین قیمت سه ماه گذشته ایستاد. هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور 1179 دلار معامله شد. بهای معاملات این بازار روز پنج شنبه به 1191 دلار صعود کرده بود که بالاترین قمیت از 22 ژوئن بود و کاهش قیمت طلا از ابتدای سال 2015 تاکنون را پاک کرد. در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر با 0.8 درصد کاهش، 1177 دلار بود. بهای معاملات این بازار روز گذشته 7.70 دلار یا 0.7 درصد افزایش یافته و به 1187 دلار رسیده بود و در حال حاضر قیمت طلا از ابتدای سال تاکنون 0.3 درصد افزایش نشان می دهد. قیمت طلا با وجود کاهش اندک در روز جاری، به سوی دو درصد رشد قیمت هفتگی پیش می رود زیرا بازارها بر این باورند که آمار اقتصادی نامطلوب دیگر آمریکا، احتمال به تاخیر افتادن افزایش نرخهای بهره را تقویت می کند. سرمایه گذاران طلا که با انتظار برای افزایش نرخهای بهره آمریکا در سال 2015، بیشتر سال از این فلز ارزشمند روی برگردانده بودند اکنون دوباره به بازار برگشته اند. ذخایر صندوقهای سرمایه گذاری تحت پشتیبانی طلا به سوی چهارمین رشد هفتگی در پنج هفته گذشته پیش می رود. میزان ذخایر این صندوقها روز پنج شنبه برای پنجمین روز صعود کرد و به 1542 تن رسید که بالاترین میزان از 24 ژوییه بود. تحلیلگران در نظرسنجی بلومبرگ در مورد جهت حرکت طلا تا پایان سال اختلاف نظر دارند. قیمت این فلز ارزشمند در دو سال گذشته به دلیل احیای اقتصاد آمریکا که زمینه تعدیل سیاستهای محرک مالی این کشور را فراهم کرد و قوی شدن ارزش دلار، 29 درصد سقوط کرد. از میان 41 تحلیلگری که در نظرسنجی بلومبرگ شرکت کردند، 21 نفر انتظار دارد طلا سال 2015 را با کاهش قیمت به پایان برساند در حالیکه سایرین انتظار دارند قیمت طلا بهبود پیدا کند. با اینهمه هنوز جای زیادی برای بحث درباره تصمیمی که سیاستگذاران پولی آمریکا خواهند گرفت وجود دارد. ویلیام سی دادلی، رییس بانک فدرال نیویورک روز پنج شنبه اظهار کرد بانک مرکزی باید نرخهای بهره را امسال افزایش دهد زیرا روند رشد اقتصاد ادامه دارد. اظهارات وی منعکس کننده نظر مشابه جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا است که ماه گذشته اظهار کرد انتظار دارد نرخهای بهره تا پایان امسال افزایش پیدا کند. نرخهای بهره بالاتر جذابیت سرمایه گذاری طلا را که برخلاف اوراق قرضه و سهام، دارایی بدون بازده است کمتر کرده و در مقابل از دلار پشتیبانی می کند. قیمت طلا از 17 سپتامبر که بانک مرکزی آمریکا با اشاره به ریسکهای بین المللی که ممکن است به رشد اقتصاد داخلی لطمه بزند و همچنین پایین ماندن تورم، اعلام کرد تصمیم گرفته است نرخهای بهره را بدون تغییر نگه دارد، روند صعودی در پیش گرفت. شاخص دلار بلومبرگ ماه جاری هر هفته کاهش داشته است و روز پنج شنبه هم به کمترین سطح از ماه ژوئن رسید. در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری 0.4 درصد کاهش یافت و به 16.0593 دلار رسید. هر اونس پالادیم با 0.5 درصد کاهش، به 701 دلار رسید. هر اونس پلاتین با 0.2 درصد کاهش، به 1001 دلار رسید.


جمعه ، ۲۴مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ریال نیوز]
[مشاهده در: www.rialnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن