تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871096487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرداران شهید شوشتری و محمد زاده اسطوره های وحدت در سیستان و بلوچستان


واضح آرشیو وب فارسی:دانا: به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ به نقل از اوشیدا : سردمداران استکبار، استعمار و صهیونیست بیشترین توان خود را در ایجاد اختلاف بین مسلمانان به کار گرفته اند به طوری که امروزه مسلمانان با همین دسیسه ها در کشورهای سوریه، عراق و افغانستان به جان هم افتاده و یکدیگر را به قتل می رسانند.برای دشمن شیعه و سنی فرق نمی کند زیرا می داند اصول و راه شیعه و سنی یکی است و آن را هدف قرار داده اند. بزرگترین هدف دشمنان از انجام عملیات تروریستی جلوگیری از توسعه در یک منطقه است.سرزمینی با وسعت سیستان و بلوچستان یکی از مناطقی است که دشمن با ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی در صدد انداختن تفرقه بین مردمان ساکن این استان و سایر مسلمانان است. از آنجا که وحدت، امنیت و عدالت سه اصل مهم در توسعه هر منطقه است که دشمن نیز با ایجاد اختلاف و القای وجود تبعیض درصدد ضربه زدن به نظام اسلامی و ملت همیشه در صحنه ایران است و سرویس های جاسوسی بیگانه از طریق برخی افراد نادان درصدد تلقین وجود تبعیض در برخی مناطق کشور از جمله سیستان و بلوچستان هستند و از این رو مردم باید هوشیارتر از همیشه عمل کنند. شهیدان شوشتری و محمدزاده که تمثیل شهدای وحدت در سیستان و بلوچستان هستند با ایثار و از جان گذشتگی اقدامات و فعالیت های بسیار خوبی برای تحکیم وحدت و اتحاد بین طوایف این استان انجام دادند و در این مسیر دشوار گام های مهمی برداشتند که این تلاش ها و مجاهدت ها باعث رعب و وحشت دشمنان و مزدوران آنان شد تا آنجا که برای به شهادت رساندن این سرداران والامقام خون عدهای دیگر نیز بر زمین ریخته شده و سرداران شهید شوشتری و محمد زاده مزد و پاداش زحمات خود را با درجه شهادت کسب کردند و برای همیشه در قلب مردم این استان ماندگار و جاودانه شدند. محمد ناظری فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید هراتی سیستان با یادآوری اینکه این نیروهای ارزشی و پر افتخار انقلاب اسلامی در زمان حیات پر برکت خود تمام توانشان را برای خدمتگزاری به نظام اسلامی بکار بستند گفت: اکنون وظیفه ما در قبال خون این شهدا نظام اسلامی سنگین بوده و بایستی از خون این شهدا به شایستگی پاسداری کنیم. فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید هراتی سیستان افزود: سردارانی همچون شوشتری و محمد زاده اسوه ها و الگوهای بی نظیر فرهنگ شهادت هستند و امروز اگر نهیب رهبر معظم ما سرمستان از قدرت و پول دنیا را سرجایشان می نشاند این نشات گرفته از قدرت نظامی ما نیست بلکه سرچشمه آن فرهنگ ایثار و شهادت است. وی بیان کرد: سالگرد این شهدا برای ما فرصتی خواهد بود تا فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج دهیم و اگر ما امروز استقلال، امنیت و آسایش داریم به دلیل وجود همین فرهنگ در جامعه است، برای احیای این فرهنگ باید سردار شوشتری ها و محمد زاده ها را شناخت. سرداران شهید شوشتری و محمدزاده در ۲۶ مهرماه ۸۸ به همراه ۴۰ نفر دیگر بر اثر اقدام تروریستی گروهک ریگی در جریان همایش سران و معتمدان عشایر و طوایف سیستان و بلوچستان در منطقه 'پیشین' از توابع شهرستان سرباز به شهادت رسیدند.


جمعه ، ۲۴مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دانا]
[مشاهده در: www.dana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن