تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871818483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقیقی: فشار رسانه ها واقعا بی رحمانه است/ فردوسی پور به حرف وکیلم گوش نمی کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حقیقی: فشار رسانه ها واقعا بی رحمانه است/ فردوسی پور به حرف وکیلم گوش نمی کند
پس از اینکه مقابل ژاپن به آن شکل دروازه اش فرو ریخت فردا آن روز اکثر رسانه های مکتوب روی اشتباه او به شکل عجیبی زوم کردند. علیرضا حقیقی در جدیدترین مصاحبه اش گفت: روي گل ژاپني‌ها اشتباه كرده اما گلايه داشت كه چرا بازي‌هاي خوبش به اندازه اشتباهاتش، پررنگ نمي‌شود.
کد خبر: ۵۳۹۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸ - 16 October 2015


به گزارش تابناک ورزشی، دورازه بان شماره یک نیم ملی در خصوص برخی حواشی و فشارهای پیرامونی گفت: در داخل زمين فشار آنچناني روي من وجود ندارد. هميشه سعي كرده‌ام كارم را به ‌نحو ‌احسن انجام دهم و تا اينجا هم كادرفني تيم‌ملي از من راضي بوده است. هميشه دوست دارم از امتحان‌هاي مختلفي كه دارم، سربلند بيرون بيايم. طبيعي است كه گاهي كارها آن‌طور كه دوست داري پيش نرود ولي به يك‌سري فشارها در زندگي‌ام عادت كرده‌ام. يعني هميشه همراه من هست. دوست دارم مثل ديگر بازيكنان به من هم نگاه شود. اين‌طور نباشد كه وقتي اشتباه مي‌كنم، اينقدر پررنگ شود. احساس مي‌كنم گاهي اين فشارها واقعاً بي‌رحمانه است. قبل از جام جهاني، بعد از جام جهاني. ولي بايد يك چيز را در نظر گرفت. به ‌هر ‌حال من هم يك جوان ايراني‌ام. براي همين مرز و بوم هستم. نمي‌دانم گاهي رفتارهايي كه مي‌شود سهوي است يا عمدي ولي دوست دارم به من هم فرصت داده شود، به من هم مثل ديگران نگاه كنند نه اينكه فقط در روزهاي سخت يادم بيفتند. فكر كنم غير از من اين فشار روي چند بازيكن ديگر هم هست. اين رفتار باعث تخريب جوان‌ها مي‌شود و قطعاً روي تيم‌ملي تأثير منفي مي‌گذارد.


حقیقی: فشار رسانه ها واقعا بی رحمانه است/ فردوسی پور به حرف وکیلم گوش نمی کند


حقیقی در مورد غیرمعمولی بودن برخی انتقادها به خبرآنلاین گفت: هميشه سالم زندگي كرده‌ام و سالم هم زندگي خواهم كرد. من مي‌گويم اگر انتقاد درست باشد، اشكالي ندارد. من هر وقت اشتباه كنم، خودم مي‌گويم اشتباه كرده‌ام. انتقاد هم اگر براي تخريب نباشد خوب است و كمك مي‌كند ولي بعضي رفتارها نه به من كمك مي‌كند و نه به ديگر بازيكنان تيم‌ملي. تخريب فقط تمركز ما را به‌هم مي‌زند. بايد تشكر كنم از كساني كه هميشه با وجود اين فشارها از من حمايت كردند. از كی روش و كادرفني بگيريد تا همبازي‌هايم و مردمي كه واقعاً در اين مدت به من كمك كردند.

حقیقی  همچنین در مورد آنالیز و نقد برنامه 90 فردوسی پور گفت: من صحبت خاصي راجع به آن برنامه و آناليزي كه انجام داد، ندارم. بعد از بازي هم وقتي دوربين اين برنامه سراغم آمد، در كمال ادب و احترام گفتم از عادل فردوسي‌پور مي‌خواهم هيچ اسمي از من در برنامه‌‌اش نياورد‌؛ حالا چه خوب و چه بد. اين را در كمال ادب و احترام گفتم. دو بار وكيلم اين خواسته را از او داشت ولي چنين كاري نكرد. گفتم خودم شخصاً از او بخواهم كه ديگر اسمي از من در برنامه‌‌اش نياورد. اميدوارم اين بار چنين اتفاقي بيفتد تا مجبور نشويم اين بحث را كش بدهيم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن