تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870861410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله علم الهدی: در مقابل انحراف ها نباید دچار ملاحظه کاری شویم


واضح آرشیو وب فارسی:نسیم آنلاین: / عضو مجلس خبرگان رهبری در یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی: آرمان خواهان به نقطه حساس استبکارستیزی توجه کنند/ اصل ولایت است و مابقی فرع هستندبه گزارش «نسیم» فارس نوشت: آیت الله سیداحمد علم الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری در یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی که صبح امروز پنجشنبه در تالار ادینه برگزار شد با بیان اینکه تبارشناسی سیاسی براساس جامعه شناسی سیاسی از طریق تحلیل مفاهیم صورت می گیرد، اظهار داشت: تبارشناسی سیاسی از طریق تحلیل مفهوم محوری جامعه ای است که این تبار سیاسی از آن به وجود آمده است. آیت الله علم الهدی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم با شناخت کامل به مفهوم اجتماعی که بستر یک تبار سیاسی است شناخت پیدا کنیم اصالت کامل آن بر ما ثابت می شود و بستر پیدایش نهاد مقدس و تبار سیاسی حزب موتلفه نیز جامعه دینی بوده است.  عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این جامعه دینی در جهت واقعیت تشکیل آن یعنی جامعه ولایی است. وی با بیان اینکه جامعه دینی با جامعه متدینین متفاوت است، افزود: جامعه دینی جامعه ای است که محور آن بر مبنای ارزش ها و باورهای آسمانی دینی شکل گرفته است. آیت الله علم الهدی ادامه داد: ولایت یک منش استماعی خاص است که از یک نقطه شروع می شود و راس این مخروط اجتماعی پیامبر و امام علی (ع) به عنوان رهبران پس از وحی قرا ردارند و چینش اجتماعی مفهوم ولایت است. آیت الله علم الهدی با بیان اینکه تقسیم بندی اجتماعی در قالب های متنوع در جامعه ولایی با حفظ این اصل محوری صورت می گیرد، گفت: در این راستا حزب موتلفه نهاد مقدسی است که ضمن اینکه پرسابقه ترین نهاد است از روز اول تشکیل با همین عنوان و توجه به این اصل مشترک شکل گرفته است. عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نحوه آشنایی مرحوم عسگراولادی و مرحوم مهدوی کنی که منجر به شکل گیری هیات های موتلفه شد خاطرنشان کرد: قالب بندی اجتماعی آن روز تحت عنوان هییئات بود. وی یادآور شد زمانی که هیئات موتلفه شکل گرفت انقلاب اسلامی تنها در آیینه آرمان ها وجود داشت و واقعیت قابل تحققی برای اندیشمندان پیش بینی نمی شد و آن روز بحث مبارزه و براندازی ستم و استکبار تا مرز جان دادن مطرح بود و در همان سال ها نیز جریان شهدای موتلفه رقم خورد. آیت الله علم الهدی با هشدار نسبت به اینکه برخی سیاستمداران و جریان های سیاسی درصددند این اصل مقدس جامعه ولایی را کنار گذاشته و با بی توجهی از آن عبور کنند، گفت: موتلفه باید به عنوان پاسدار قوی در این زمینه اقدام کند و این مسئله به عنوان یک اصل مطرح است. عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اصل گرایی و اصولگرایی باید براساس سیستم مرکزی مورد گرایش باشد، خاطرنشان کرد: ما اصولی به عنوان اصول متنوع و متفاوت نداریم و همه اصول فرع بوده و اصل ولایت است و در واقع اصولگرایی یک اصل گرایی محسوب می شود. وی با تاکید براینکه در مقابل اصولگرایی اصلاح طلبی نبوده بلکه فردگرایی مطرح است، افزود: در مقابل اصلاح طلب محافظه کار وجود دارد. آیت الله علم الهدی ادامه داد: اصولگرایی کسی است که اگر عناصری ریزش کنند به عنوان فردگرایی سراغ این ریزش ها نمی رود و اگر اصول فردی با اصول ما تطبیق نداشت باید از آن عبور کرد چراکه همه فرع یک اصل به نام ولایت هستند.


پنجشنبه ، ۲۳مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نسیم آنلاین]
[مشاهده در: www.nasimonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن