تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868739345




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کی‌روش تاثیری در کیفیت فنی تیم ملی نداشته ::


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: کی‌روش تاثیری در کیفیت فنی تیم ملی نداشته
محمد نصرتی مدعی است با سابقه 10 سال حضورش در تیم ملی، هرگز به یاد نمی آورد که لیگ به واسطه اردوهای تیم ملی با چنین وقفه هایی مواجه شده باشد.

نصرتی به خبرنگار "ورزش سه"، گفت: من هرگز دنبال این نبودم که بخواهم از آمار بازی هایم در تیم ملی حرف بزنم. من حدود 86 بازی ملی دارم و ظرف 10 سالی که ملی پوش بودم هرگز به یاد نمی آورم که بخاطر اردوهای تیم ملی چنین وقفه ای در لیگ به وجود آمده باشد. قبول دارم که همه باید تلاش کنیم تا تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم ولی این تعطیلات مکرر لیگ باعث می شود که کیفیت لیگ و بازیکنان پایین بیاید و در نتیجه کیفیت تیم ملی هم افت می کند.

او ادامه داد: در بازی مقابل عمان تیم ملی اصلا عملکرد خوبی نداشت. من انتظار داشتم که تیم ملی نمایش بهتری داشته باشد. من خودم در زمان آقای کی روش عضو تیم ملی بودم و فکر می کنم که با حضور او نظم و دیسپلین خوبی در تیم ملی به وجود آمد و او جلوی بازیکن سالاری را گرفت ولی در این همه سال هیچ ارتقاء در کیفیت فنی تیم ملی صورت نگرفته است.

وی افزود: در مورد جوانگرایی هم که در تیم ملی صورت گرفته باید بگویم که این یک مساله طبیعی است که در بسیاری از دوره های تیم ملی زمان آقای برانکو، مایلی کهن، قلعه نویی هم اتفاق افتاده است. مثلا خود من در زمان آقای برانکو اولین بازیهای ملی ام را تجربه کردم. ضمن اینکه چون هرمربی سرمربی سلیقه خاص خودش را دارد نمی توانیم بگوییم که همه شایسته ها به تیم ملی دعوت شده اند. چه بسا بازیکنانی هستند که بیشتر به کار تیم ملی می آیند ولی دعوت نمی شوند.

نصرتی در مورد تعطیلات لیگ، گفت: متاسفانه ما هر زمان در کوران مسابقات لیگ قرار می گیریم، لیگ تعطیل می شود. شما ببینید تا همین الان که تنها هفت هفته از لیگ گذشته است بازیکنان چقدر مصدوم شده و رباط صلیبی پاره کرده اند. مثلا ایران نژاد که خیلی بازیکن آرام و خوبی است چرا باید مصدوم شود. به عقیده من باشگاه راه آهن خیلی کار جوانمردانه انجام داد که قرار دادش را با او تمدید کرد. اینطور تمرین کردن ما در لیگ بیشتر بیگاری است که هر چند هفته یکبار باید بدنسازی کنیم و به زحمت خودمان را در شرایط مسابقه حفظ کنیم.

مدافع گسترش در مورد اردوی این تیم در شمال گفت: ما در تعطیلات به در شمال اردو زدیم و همه شرایط این اردو مناسب بود به غیر از زمین آن که خیلی سفت بود و همین مساله شرایط تمرین را سخت می کرد.

گسترش فولاد تبریز کارلوس کیروش(سرمربی) محمد نصرتی تیم ملی ایران برانکو ایوانکوویچ (سرمربی)

ارسال به تلگرام


17:40  1394/07/22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن