تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871604585




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیاست خارجی دولت یازدهم، ایران هراسی را از بین برد/مردم کاهش تورم را در زندگی خود احساس می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:جویباران: وزیر آموزش و پرورش گفت: سیاست خارجی مؤثر دولت تدبیر و امید باعث شد که اسلام هراسی و ایران هراسی از بین برود.به گزارش خبرنگار جویباران ، علی اصغر فانی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان جویبار با تشکر از مسئولان این شهرستان به دلیل ارائه مشکلات، اظهار داشت: کلیه این مشکلات به دست شخص رئیس جمهور خواهد رسید تا اقدامات لازم انجام شود. وی در ادامه با تعریف و تمجید از دولت تدبیر و امید، افزود: در طی دوسالی که این دولت بر سر کار بود اقدامات بسیار خوب و مؤثری انجام شد. وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از دولت دهم، عنوان کرد: ما هیچوقت یادمان نمی رود که در اواخر دولت گذشته بی ثباتی در سیاست های اقتصادی و سیاست های خارجی کشور را تا مرز بحران پیش برده بود. وی افزود: امروز به دلیل سیاست های بسیار خوب دولت شاهد یک آرامش در جامعه هستیم. فانی با طرح ادعایی جالب، اظهار کرد: سیاست های خارجی دولت تدبیر و امید باعث شده است که طرح ایران هراسی و اسلام هراسی از بین برود. وی با بیان اینکه ایران امن ترین کشور منطقه است، افزود: ما دیگر شاهد ایران هراسی در جهان نخواهیم بود، چرا که بسیاری از کشور ها به این نتیجه رسیده اند که اگر بخواهند از تروریسم فاصله بگیرند باید به این کشور متصل شوند. وزیر آموزش و پرورش سیاست های اقتصادی دولت یازدهم را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: امروز دیگر آن تورم کمر شکن را مشاهده نمیکنیم و ما توانستیم تورم را به 13 درصد برسانیم. وی افزود: همه مردم این کاهش تورم را در زندگی خود احساس می کنند. فانی در ادامه با تشکر از مجلس شورای اسلامی به دلیل تصویب کلیات طرح برجام، تأکید کرد: برجام یک حرکت خارجی بسیار خوب بوده است که ثمرات بسیاری برای ایران دارد. وی در ادامه با بیان اینکه تمامی وعده هایی که از طرف رئیس جمهور داده شده است تا پایان سال 95 اجرایی خواهد شد، افزود: این دولت به همه وعده هایی که می دهد عمل می کند. وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وعده های ما کم است اما قابلیت اجرایی شدن دارد، اظهار داشت: اصرار آقای رئیس جمهور این است که اگر وعده ای داده می شود، قابلیت اجرایی داشته باشد. وی در ادامه با اشاره به سند تحول نظام آموزشی، افزود: کار مطالعاتی این سند از سال 1381 انجام شده است و تمام تلاش ما این است که سند تحول نظام آموزشی در طول برنامه ششم اجرایی شود. فانی به موضوع اهمیت حضور آموزش و پرورش در فضای مجازی نیز اشاره ای کرد و گفت: اقداماتی را در این حوزه انجام داده ایم که به موقع گزارش آن را به خدمت مردم عزیز خواهیم داد. وی در پایان با اشاره به موضوع سیاست زدگی در آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: اعتقاد قلبی ما این است که آموزش و پرورش یک نهاد تربیتی است و نباید این نهاد به سمت سیاست زدگی پیش برود.


دوشنبه ، ۲۰مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جویباران]
[مشاهده در: www.jouybaran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن