تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867810528




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییرات ترکیب تیم ملی برابر ژاپن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تغییرات ترکیب تیم ملی برابر ژاپن




کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی از نمایش شاگردانش در مسقط و برابر عمان به شدت شاکی بود و پس از پایان بازی در رختکن حسابی از خجالت بازیکنان تیمش درآمد.





ایران ورزشی: کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی از نمایش شاگردانش در مسقط و برابر عمان به شدت شاکی بود و پس از پایان بازی در رختکن حسابی از خجالت بازیکنان تیمش درآمد. کی‌روش در رختکن هیچ‌کس را از انتقادات خود بی نصیب نگذاشت و تمامی بازیکنان آماج حملات او قرار گرفتند و سرمربی تیم ملی بابت بازی ضعیف برابر عمان همه را از دم تیغ گذراند و شماتت کرد و دامنه این نارضایتی و انتقادات حتی به فرودگاه دبی نیز کشیده شد. بعد از این بازی ضعیف کی‌روش تصمیم گرفته تا در بازی دوستانه برابر ژاپن که قرار است سه‌شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار شود، ترکیب تیمش را دگرگون کرده و چند تغییر اساسی در ترکیب تیمش ایجاد کند.

با این حال دور از ذهن است تیم ملی در بازی با ژاپن دچار تغییرات گسترده در ترکیب شود. معمولا مربیان وقتی تیم بد بازی می‌کند به تیم تشر می‌زنند تا به خود بیایند و کمتر پیش می‌آید با تعویض به بازیکن تفهیم کنند از دستورات تاکتیکی خارج شده و این به ضرر تیم ملی است اما آنچه مشخص است این است که کی‌روش در بازی برابر ژاپن به طور حتم تغییراتی در ترکیب تیم ملی ایجاد خواهد کرد.

خسرو حیدری مدافع – هافبک راست استقلال که به دلیل بیماری در بازی با عمان غیبت داشت، به ترکیب اصلی بازمی‌گردد. هافبک ملی‌پوش استقلال که قرار بود مقابل عمان هم در ترکیب اصلی تیم ملی به میدان برود به خاطر شرایط آب و هوایی دبی با آنفلوآنزای شدیدی روبه‌رو شد که شدت بیماری و ضعف بدنی این بازیکن کارلوس کی‌روش را مجاب کرد تا حیدری را از ترکیب اصلی بیرون بگذارد. با بهتر شدن وضعیت جسمانی و بیماری حیدری از اردوی تیم ملی خبر می‌رسد که کارلوس کی‌روش قصد دارد در بازی برابر ژاپن در تهران بار دیگر خسرو را به ترکیب اصلی بازگردانده و از او در پست دفاع راست یا هافبک راست سود ببرد.

مسعود شجاعی هافبک مورد علاقه کی‌روش نیز که بعد از یک دوره غیبت دوباره به اردوی تیم ملی اضافه شده و البته در برابر عمان غایب بود، در این بازی در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت. تیم ملی برابر عمان نیز خلا یک هافبک طراح و بازیساز را به شدت احساس کرد و با توجه به علاقه کی‌روش به مسعود و البته جنس بازی شجاعی، او به ترکیب اصلی باز خواهد گشت.

با توجه به حضور احتمالی حیدری و شجاعی در ترکیب اصلی، دو بازیکن از ترکیب خارج خواهند شد. می‌گویند یکی از بازیکنانی که احتمال تعویضش وجود دارد مهدی طارمی است که در بازی با عمان اصلا نمایش خوبی نداشت اما کی‌روش خوب می‌داند سرعت این بازیکن در بال راست می‌تواند مانع از پیشروی مدافع چپ و سرعتی ژاپن برای کارهای ترکیبی به ویژه اوورلپ شود. اشکان دژاگه هم نمایشی همانند مهدی داشت اما اشکان در سال‌های اخیر یکی از بهترین‌های تیم ملی بوده و بازی بد مثل دیدار با عمان را کمتر از او دیده‌ایم. کی‌روش نفرات جلوی خود را شناخته است. سردار آزمون در نوک و مهدی طارمی و وحید امیری در بال‌ها. وحید امیری هم همانند مهدی طارمی سرعتی است و می‌تواند کانال کناری را به روی مدافع راست ژاپن و کار ترکیبی با هافبک راست را ببندد.

تغییر سوم کی‌روش در هافبک دفاعی است. شاید یکی دو تغییر در خط هافبک یا دفاع داشته باشیم که این معمولا بعد از یک بازی بد اجتناب ناپذیر است. ظاهرا سرمربی پرتغالی از نمایش امید ابراهیمی در برابر عمان راضی نبود و برای بازی با ژاپن در این پست تغییر خواهد داشت اما میان استفاده از سعید عزت‌اللهی و مرتضی پورعلی گنجی مردد است و هنوز تصمیم نگرفته که کدامیک از این دو را بازی بدهد. شاید پورعلی گنجی به عزت‌اللهی ترجیح داده شود خصوصا که مرتضی با حضور در فوتبال چین با فوتبال شرق آسیا آشنا شده است.

در خط دفاع هم احتمال تغییر وجود دارد و با توجه به نمایش بد خط دفاعی ایران برابر عمان دور از ذهن نیست کی‌روش به محمدحسین کنعانی‌زادگان اعتماد کند.

بی‌شک پیروزی در دیدار با ژاپن برای کی‌روش و ایران حایز اهمیت است چون ثابت می‌کند حضور ایران در رتبه اول رنکینگ آسیا بی‌دلیل نیست و از همین رو کی‌روش تیمش را با بهترین نفرات و با یک استراتژی جدید در برابر ژاپن آرایش خواهد داد.
 






تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن