تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871011641




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مذاکره با معتبرترين کلوپ‌هاي P&I در خصوص بيمه‌اي نفت‌کش‌هاي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۲۴ب.ظ)
مذاکره با معتبرترين کلوپ‌هاي P&I در خصوص بيمه‌اي نفت‌کش‌هاي ايران موج - مدير ارشد شرکت ملي نفت‌کش ايران در خصوص پوشش بيمه‌اي نفت‌کش‌هاي ايران پس از لغو تحريم‌ها، گفت: در زمينه پوشش‌هاي بيمه‌اي تاکنون با دو شرکت انگليسي و يک شرکت سوئدي که از معروف‌ترين و معتبرترين کلوپ‌هاي P&I هستند، مذاکراتي انجام شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، نصرالله سردشتي، مدير ارشد شرکت ملي نفت‌کش ايران، با اشاره به سفر مقامات شرکت‌هاي صاحب‌نام و معتبر بزرگ بين‌المللي از انگليس، نروژ، سوئد، ايتاليا، چين، کره، تايوان و هند به ايران و مذاکره با شرکت ملي نفت‌کش، اظهار داشت: شرکت‌هاي مذکور در زمينه اجاره کشتي، بيمه، تأمين سوخت و ارائه خدمات نمايندگي در بنادر فعاليت مي‌کنند.
وي با اشاره به علاقه و تمايل شديد شرکت‌هاي خارجي به از سرگيري روابط و همکاري‌هاي گذشته با شرکت ملي نفت‌کش ايران، افزود: شرکت‌هاي مورد اشاره در گذشته و قبل از اعمال تحريم‌ها روابط و همکاري گسترده‌اي با شرکت ملي نفت‌کش ايران داشتند.
مدير بازرگاني شرکت ملي نفت‌کش ايران درباره مذاکرات انجام شده در خصوص پوشش بيمه‌اي کشتي‌ها پس از لغو تحريم‌ها نيز گفت: در زمينه پوشش‌هاي بيمه‌اي تاکنون با دو شرکت انگليسي و يک شرکت سوئدي که از معروف‌ترين و معتبرترين کلوپ‌هاي P&I هستند و از اعضاي گروه موسوم به I.G.I محسوب مي‌شوند و در زمينه صدور پوشش‌هاي بيمه‌اي خسارت و غرامت (P&I) فعاليت مي‌کنند، مذاکره و گفت‌وگو داشته‌ايم علاوه بر اين ديدار و مذاکراتي را نيز با مقامات يک شرکت فعال در زمينه بيمه بدنه و ماشين‌آلات کشتي انجام داده‌ايم.
سردشتي اضافه کرد: مذاکراتي را نيز با شرکت‌هاي بزرگ اروپايي فعال در زمينه اجاره کشتي که داراي شعبات متعدد در خاور دور بوده و درگذشته با ما همکاري داشته‌اند و همچنين دو شرکت بزرگ فعال در سوخت‌رساني به شناورها انجام داده‌ايم که البته اين شرکت‌ها نيز با جديت و علاقه، ازسرگيري همکاري‌هاي خود با شرکت ملي نفت‌کش ايران را دنبال مي‌کنند.
وي در ارزيابي مذاکرات انجام شده و ديدارهاي صورت گرفته با شرکت‌هاي خارجي خواهان همکاري با شرکت ملي نفت‌کش ايران، افزود: با توجه به ديدارها و گفت‌وگوهاي انجام شده و همچنين شرکت در سمينارهاي مختلفي که با حضور مالکان، اجاره‌کنندگان، بيمه‌گران، ميان گران کشتي و شرکت‌هاي خارجي فعال در زمينه خدمات کشتيراني برگزار شده، روند تحولات آتي را مثبت ارزيابي مي‌کنيم.
مدير بازرگاني شرکت ملي نفت‌کش ايران ادامه داد: بديهي است که اجرايي شدن اين مذاکرات و تجديد فعاليت شرکت ملي نفت‌کش ايران در عرصه بين‌المللي، مشروط به رفع تحريم‌ها است البته اين شرکت نيز مجدانه موضوع را پيگيري مي‌کند.
به گزارش شرکت ملي نفت‌کش، سردشتي با بيان اينکه اميد مي‌رود با اجرايي شدن برجام و لغو تحريم‌ها، کشور در مسير سياسي تازه و نويني قرار گيرد، تأکيد کرد: شرکت ملي نفت‌کش ايران که به دليل تحريم‌ها در شرايط محدودکننده‌اي قرار گرفته، خواهان آن است که وضعيت فعلي پايان يابد و بتواند همانند گذشته به عرصه بين‌المللي باز گردد و فعاليت‌هاي قبلي را خود در اين عرصه با جديت و شدت بيشتري از سرگيرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن