تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869124945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای‌ درگیری‌ صفایی‌فراهانی با احمدی‌نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ماجرای‌ درگیری‌ صفایی‌فراهانی با احمدی‌نژاد




صفایی فراهانی رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در مصاحبه ای جدید، پرونده ای قدیمی را دوباره به جریان انداخته است.





تابناک: محسن صفایی فراهانی، رئیس اسبق فدراسیون فوتبال مصاحبه ای با شماره جدید هفته نامه تماشاگران  انجام داده . او در این مصاحبه حرف های جالبی به زبان آورده که تا حالا آن را در رسانه ها عنوان نکرده بود.

در بخشی از این مصاحبه، خبرنگار از او می پرسد: «آقای احمدی‌نژاد با شخص شما خیلی بد بود، در مناظره‌ها از شما اسم برد، در جریان کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال هم گفته می‌شد اصرار داشته که شما رئیس آن کمیته نباشید. دلیل خاصی داشت؟» که صفایی فراهانی پاسخ می دهد: «من با ایشان دو بار درگیر شدم. یک بار قبل از ریاست جمهوری بود که ایشان رئیس نظارت استان تهران بود و من عضو هیأت اجرایی استان برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۰ بودم.

من با ایشان درگیر شدم، علتش هم دخالت‌های خلافی بود که ایشان می‌کردند. در آخر هم گفتند از من شکایت می‌کنند. گفتم برو اگر مدرکی داری. بعد از آن ما با هم هیچ موردی نداشتیم تا اینکه فیفا من را برای کمیته انتقالی انتخاب کرد. دو اتفاق افتاد؛ یکی اینکه نماینده‌های سازمان تربیت‌بدنی که در کمیته بودند آمدند گفتند آقای رئیس‌جمهور خودش می‌خواهد کاندیدای ریاست فدراسیون شود…»

اما سوال بعدی، قسمت مهیج این مصاحبه است، جایی که پرسیده می شود: «قبلاً هم این بحث مطرح شد ولی آقای احمدی‌نژاد تکذیب کردند. دقیقاً چه کسی به شما گفت؟» و صفایی فراهانی جواب می دهد: «آقای کیومرث هاشمی (معاون وقت سازمان تربیت‌بدنی و رئیس فعلی کمیته ملی المپیک) در جلسه گفت. بنده هم جواب دادم نمی‌توانند کاندیدا شوند. گفتم اگر بشوند و اسم شان اعلام شود، فیفا رد می‌کند و شما بهتر است اصلاً این مسأله را مطرح نکنید.»

این بخش از مصاحبه، همان حرف هایی است که صفایی فراهانی برای اولین بار در رسانه ها مطرح می کند. البته سال ها قبل، زمانی که احمدی نژاد رئیس جمهور بود یکی دو بار روزنامه های اصلاح طلب به نقل از صفایی فراهانی نوشتند که محمود احمدی نژاد قصد داشت رئیس فدراسیون فوتبال شود. اما اینکه چه کسی به صفایی فراهانی گفته بود احمدی نژاد چنین قصدی دارد، تا به حال مطرح نشده بود.

همان موقع دفتر ریاست جمهوری در این مورد بیانیه ای داد و نوشت که چنین موضوعی واقعیت ندارد. حتی خود محمود احمدی نژاد هم زمانی که در برنامه گفت و گوی ویژه خبری حاضر و با سوالی از سوی مرتضی حیدری در این مورد مواجه شد، این ماجرا را تکذیب کرد. او در این برنامه از صفایی فراهانی انتقاد کرد و گفت که انتخابات فدراسیون فوتبال افتاده دست گروه های سیاسی منتقد دولت.

این اختلافات از زمانی ریشه گرفت که کیومرث هاشمی رئیس کمیته انتقالی بود و صفایی فراهانی هم به عنوان نماینده فیفا، ایفای نقش می کردند تا انتخابات فدراسیون برگزار و رئیس جدید فوتبال ایران انتخاب شود. یک بار تاریخ انتخابات اعلام شد و نفراتی چون مصطفی آجرلو هم کاندیدا شدند. اما ۴۸ ساعت مانده به برگزاری انتخابات، صفایی فراهانی مانع برگزاری این انتخاب شد و گفت که پروسه این انتخابات، دموکراتیک نیست. پس از آن دوباره مجمع برگزار شد و در انتخاباتی که علی کفاشیان و شاهرخ شهنازی برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون تلاش می کردند، این عنوان به علی کفاشیان رسید.

بعدها صفایی فراهانی در مصاحبه ای اعلام کرد که احساس کرده خود رئیس جمهور می خواهد کاندیدای ریاست فدراسیون شود اما هیچ وقت نگفت که چطوری به این نتیجه رسیده است. حالا بعد از گذشت این همه سال، او در این مصاحبه می گوید که کیومرث هاشمی رئیس وقت کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال، معاون وقت سازمان تربیت‌بدنی و رئیس فعلی کمیته ملی المپیک در جلسه ای به او گفته که محمود احمدی نژاد خودش قصد دارد رئیس فدراسیون فوتبال شود.

امروز محمد علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی در پاسخ به این سوال خبرآنلاین که آیا صحبت های صفایی فراهانی حقیقت دارد؟ گفت: «من در این مورد اظهار نظری نمی کنم. ولی چرا یک رئیس جمهور باید چنین کاری انجام دهد؟ من دیگر نمی خواهم حرف ورزشی بزنم و تمایلی برای پاسخ دادن به این سوال ندارم.»

کیومرث هاشمی هم به دلیل مشغله های کاری نتوانست پاسخ تماس خبرنگاران را بدهد اما باید دید او در روزهای آینده چه واکنشی به این ماجرا نشان می دهد. او که یک پای این ماجراست، قطعا توضیحاتی در این مورد دارد.






تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن