تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871608176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسکو: آمریکا و غرب از شلیک موشک از خزر اطلاع داشتند/ از اطلاعات ایران استفاده کردیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری آنا: رئیس اداره عملیات ستاد مشترک ارتش روسیه امروز چهارشنبه گفت روسیه تصمیم خود برای شلیک موشک به مواضع داعش از دریای خزر را به دیگر کشورها اطلاع داده بود. به گزارش گروه بین الملل هبرگزاری آنا به نقل از فارس، ژنرال «آندری کارتاپولوف» رئیس اداره عملیات ستاد مشترک ارتش روسیه که ساعاتی پس از اعلام حمله موشکی روسیه به مناطقی از سوریه صحبت می کرد، گفت: در مجموع 26 موشک کروز مواضع زمینی داعش در رقه، ادلب و حلب را هدف قرار دادند. «کارتاپولوف» افزود: برای آنکه امنیت غیرنظامیان حفظ شود، مسیر پروازی برای موشک های کروز در نظر گرفته شد که از مناطق غیرمسکونی عبور می کرد. حملات از دریای خزر به مواضع شبه نظامیان، از قبل میان روسیه و شرکایش توافق شده بود. این حملات تحرک شبه نظامیان را کاهش می دهد و توان انجام اقدامات تروریستی را از آن ها سلب می کند. وی درباره دقت حملات انجام شده گفت: همه اهداف به خوبی با استفاده از اطلاعات شنود رادیویی، تصاویر ماهواره ای و عکس برداری به وسیله پهپادها، تحلیل شده بود. سایت وزارت دفاع روسیه گزارش کرد: «کارتاپولوف» تاکید کرد مسکو از اطلاعات ارائه شده به وسیله سوریه، ایران و عراق و نیز اطلاعات منابع مخفی خود، استفاده کرده است. وی با تأکید بر اینکه هر هدف با تلاش فراوان شناسایی و در نهایت تائید شده است، گفت: تنها پس از بررسی همه اطلاعات موجود و انجام شبیه سازی های رایانه ای حملات آتی بود که تصمیمات نهایی برای زدن هر هدف اتخاذ شد. در تعیین اهداف جنگنده ها نیز به طور دقیق از الگویی مشابه پیروی می شود. «کارتاپولوف» با بیان اینکه روسیه از مهمات و تجهیزات بسیار دقیق استفاده می کند، تصریح کرد: در نهایت خطای حملات، کمتر از پنج متر بود و همه اهداف در مناطق غیرمسکونی در نظر گرفته شده اصابت کرد. علاوه بر این، ما از شرکایمان خواسته ایم که اطلاعات مربوط به مواضع داعش را با ما به اشتراک بگذارند. آن ها یا هماهنگی ای در این زمینه ندارند یا به هر دلیل دیگری، نمی خواهند ما به مواضع داعش حمله کنیم. جنگنده های روس چهارشنبه هفته گذشته با مجوز پارلمان این کشور و به درخواست دولت سوریه، حمله به مواضع داعش در سوریه را آغاز کردند. این حملات امروز با پشتیبانی هوایی از نیروهای ارتش سوریه و پس از آن شلیک موشک از آب های دریای خزر به سمت مواضع تروریست ها، وارد مرحله جدیدی شد.


چهارشنبه ، ۱۵مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری آنا]
[مشاهده در: www.ana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن