تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871260985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان: زنجان صاحب خانه هنرمندان می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان:
زنجان صاحب خانه هنرمندان می‌شود
رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان گفت: خانه هنرمندان تشکل صنفی کاملاً مستقل و غیردولتی است.

خبرگزاری فارس: زنجان صاحب خانه هنرمندان می‌شود



رحمان پرچگانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: خانه هنرمندان استان زنجان از سال گذشته فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است. وی خاطر نشان کرد: با آنکه از سال‌ها قبل پیگیری‌های زیادی صورت گرفته بود با گشایشی که در فضای فرهنگی و اجتماعی استان در دو سال اخیر صورت پذیرفت، این خواسته به حق هنرمندان محقق شد و موقعیتی که هنرمندان بتوانند در یک تشکل صنفی غیر دولتی و با رای و انتخاب خودشان، مدیران منتخبی را انتخاب کرده، مامنی برای خویش بنا کنند و از این طریق پیگیر مسائل خود باشند، ایجاد شد. رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان با اشاره به اینکه در مراحل اولیه تاسیس خانه هنرمندان انتخاب هیئت موسس انجام شد، اضافه کرد: هیئت موسس خانه هنرمندان با حضور هنرمندان شناخته شده و فعال از رشته‌های مختلف هنری از جمله هنرهای تجسمی، موسیقی، تئاتر، خوشنویسی، ادبیات، عکاسی و سینما انجام شد.   *عضویت 500 نفر در خانه هنرمندان پرچگانی ادامه داد: جمال رحمتی، رحمان پرچگانی، اشکان غضنفریان، منوچهر نجفی، صدیقه شریف پور، امیر سهامی، حمید رضا آل یاسین، نقی ریاحی، علی کریمی، حسن حسینعلی، حمید رضا بازرگان، رضا نصیری وطن، محمود نظرعلیان، زین العابدین نصیری به اضافه جعفر محمدی به عنوان نماینده ارشاد اعضای هیئت موسس خانه هنرمندان استان زنجان بودند. این مسئول با اشاره به اینکه پس از تشکیل چندین جلسه برای تنظیم اساسنامه خانه هنرمندان توسط هیات موسس، همزمان تصمیم به عضوگیری در تمامی رشته گرفته شد، گفت: بدون کوچکترین تبلیغات و در 20 روز فرصت تعیین شده برای جذب اعضاء، نزدیک به 500 نفر از هنرمندان استان در آن ثبت نام کردند و پس از ثبت نام اعضا در سه بخش به صورت پیوسته، وابسته و اعضای افتخاری ساماندهی شدند. وی ادامه داد: در مرحله بعد و با حضور  همه اعضا در اواخر بهمن 93 با اکثریت اعضا و در انتخاباتی پر شور و سالم به انتخاب کاندیداهایی خویش اقدام کردند.

  *انتخاب 14 نفر به عنوان هیئت مدیره خانه هنرمندان رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان خاطر نشان کرد: در پی انتخابات برگزار شده به ترتیب در رشته‌های مختلف و بر اساس آرای اخذ شده 14 نفر از هنرمندان به نام‌های سالار نیر هدی، ناصر محمدی، رحمان پرچگانی، حسن واثق ملکی، علی کریمی، مهدی جلیل‌خانی، جمشید خطیبی، علی کریمی ترکی، صدیقه شریف پور، امیر نعمتی، محمود نظرعلیان، نادر پناهزاده، جلیل خدایی و نقی ریاحی اعضای هیئت مدیره و امیر سهامی و علیرضا فرهومند به عنوان بازرسان خانه از بین هنرمندان انتخاب شدند و جعفر محمدی به‌عنوان نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به عنوان در هیئت مدیره معرفی شدند. پرچگانی ادامه داد: در نخستین جلسه هیئت مدیره  از بین اعضای هیئت مدیره خانه رحمان پرچگانی به عنوان رئیس هیات مدیره، محمود نظرعلیان با عنوان مدیر عامل، جمشید خطیبی به عنوان قائم مقام رئیس هیئت مدیره، مهدی جلیل‌خانی به عنوان خزانه دار و امیر نعمتی به عنوان منشی خانه هنرمندان انتخاب شدند.

  *برگزاری جلسه نقد و بررسی و نمایشگاه در گالری لاله تهران این مسئول با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته پس از تشکیل و آغاز به کار خانه هنرمندان استان زنجان بیان کرد: برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایشگاه هنر معاصر زنجان با همکاری شهرداری زنجان در گالری لاله تهران و با حضور هنرمندان به نام رشته نقاشی از جمله اقداماتی است که در مدت کوتاه فعالیت خانه هنرمندان صورت گرفته است.

وی همچنین از برگزاری جلسات مشترک با رئیس شورای شهر و معاون فرهنگی شهردار زنجان در زمینه انعقاد تفاهم نامه فرهنگی طی ماه‌های گذشته خبر داد و اظهار کرد: شهردار و رئیس شورای شهر استقبال بسیار خوبی از  پیشنهاد تفاهم‌نامه فرهنگی و هنری به عمل آوردند و امیدواریم با همگامی با این حرکت، گام‌های موثر و ماندگاری در  شکل گیری فرهنگ تصویری و اجتماعی شهر و دیارمان برداریم. وی با اشاره به اینکه از همان آغاز تشکیل خانه هنرمندان همه تلاش هیئت مدیره برای ایجاد یک مکان ثابت برای فعالیت خانه هنرمندان بوده است، تصریح کرد: با وجود اینکه مکان‌هایی برای فعالیت این تشکل صنفی پیشنهاد شده بود، اما در نهایت موافقت شد که خانه هنرمندان در فرهنگسرای کوثر مستقر شود، که امیدواریم با تحویل کامل و قطعی این مکان اقدامات سرعت بیشتری به خود بگیرد و امیدواریم این امر به زودی محقق شود. رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان استان زنجان تصریح کرد: هر چند باید در کنار این مکان فضاهایی دیگری که قابلیت ارائه آثار هنری در سطح گسترده‌تری را داشته باشد، ضروری به نظر می‌رسد.

*طراحی وب سایت تخصصی خانه هنرمندان پرچگانی با بیان اینکه با وجود نبود محلی مناسب برای فعالیت خانه هنرمندان اقدامات اساسی و زیر بنایی مهمی از قبیل برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، طراحی و آماده سازی وب سایت تخصصی، برگزاری چند برنامه هنری و فرهنگی در سطح استانی و کشوری از جمله نمایشگاه هنر معاصر زنجان در تهران و... صورت گرفته است، افزود: در صورت واگذاری یک محل مناسبت برای فعالیت‌های خانه هنرمندان نسبت به عضوگیری جدید اقدام خواهد شد که پیش‌بینی می شود این دوره قریب به دو هزار نفر از  هنرمندان استان  زنجان عضو آن شوند. این مسئول با بیان اینکه خانه هنرمندان یک تشکل صنفی کاملا مستقل و غیردولتی است، اضافه کرد: هدف از تشکیل خانه هنرمندان پیگیری مشکلات هنرمندان و حل آنها و انجام فعالیت‌های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی با همکاری  هنرمندان و انجمن‌هایی هنری با رویکردی اصولی، پایه‌ای و هدفمند در هنرهای مختلف استان است که امیدواریم با درک صحیح از توانمندی‌های اعضای این خانه بزرگ و ایمن گام‌هایی به به بزرگی تاریخ استان هنر خیزمان برداریم. انتهای پیام/73005

94/07/13 - 10:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن