تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867263658




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مریل استریپ: من فمینیست نیستم


واضح آرشیو وب فارسی:شهدای ایران: به گزارش شهدای ایران به نقل از تسنیم، چند وقتی هست زنان هالیوود از تبعیض جنسیتی خسته شده اند و لب به اعتراض گشوده اند. وقتی پارتیشیا آرکت، بازیگر برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن در مراسم امسال روی سن رفت و آن سخنرانی اعتراضی را در دفاع از حقوق زنان انجام داد و با واکنش های احساسی مریل استریپ مواجه شد، دیگر همه دنیا فهمیدند در هالیوود همه چیز به این قشنگی که ادعا می شود، نیست. استریپ حمایت های خودش از حقوق زنان را ادامه داد. به تمامی اعضای کنگره نامه نوشت. در فیلم «سافرگت» بازی کرد و در کنفرانس مطبوعاتی اش در تلوراید دوباره تبعیض را مطرح کرد. بعد از گذشت چندین ماه از آن سخنرانی و حمایت استریپ، این بازیگر رکورددار نامزدی اسکار، به خاطر اکران فیلم جدیدش «سافرگت» به تلوراید رفت. این فیلم که در مورد حقوق زنان است با بازی او و کری مولیگان ساخته شده. مریل استریپ فیلم جدیدش را داستان بسیاری از زنان در حال حاضر دانست و عنوان کرد: ما نمی دانیم که هنوز می توانیم زندگی های خودمان را عوض کنیم. او حالا اخیراً در مصاحبه با تایم اوت گفته که فمینیست نیست. خبرنگار تایم اوت صراحتاً از او پرسیده آیا وی فمینیست است، سؤالی که با این پاسخ از سوی استریپ همراه بوده: «من یک اومانیستم.» این پاسخ وقتی جالب می شود که بدانید همبازیان اصلی بازیگر برنده اسکار فیلم «بانوی آهنی» به این سؤال پاسخ مثبت داده اند. هم کری مولیگان و هم رامولا گارای خود را فمینیست می دانند. استریپ همین طور در مورد این که چه باید کرد تا تبعیض در صنعت سینما کمتر باشد، گفته: "به سطوح مدیریت نگاه کنید. باید به جایی برسیم که اگر نصف تصمیم گیران زن نبودند بدانیم چیزی غلط است". وقتی همین سؤال از گارای پرسیده شد او افزایش کارگردانان زن را چاره این مشکل دانست اما کری مولیگان ظاهراً فقط به پول فکر می کرد و گفت: "حقوق برابر"! ظاهراً از نظر او پول می تواند مشکلات تبعیض جنسیتی زنان را از بین ببرد. جالب این که اظهار نظر مریل استریپ مبنی بر این که فمینیست نیست، اعتراضات گروه های فمینیستی را به همراه داشته است. آنها می گویند او جرئت کافی نداشته تا خود را فمینیست بداند اگرچه تمامی رفتارهای وی در چند ماه اخیر فریاد می زند که او یک فمینیست است.


یکشنبه ، ۱۲مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شهدای ایران]
[مشاهده در: www.shohadayeiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن