تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868898004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود موسسات اعتباري به بازار خودروهاي چيني


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بحران خريد خودرو، پاي موسسات مالي و اعتباري را به اين بازار باز كرد؛ آنهم نه براي فروش خودروهاي داخلي بلكه براي خريد خودروهاي چيني تسهيلات ويژه پرداخت مي‌شود. به گزارش جهان و به نقل از تابناک،

به گزارش تراز ،بحران خريد خودرو، پاي موسسات مالي و اعتباري را به اين بازار باز كرد؛ آنهم نه براي فروش خودروهاي داخلي بلكه براي خريد خودروهاي چيني تسهيلات ويژه پرداخت مي‌شود.

 عقدي كه در دوران تحريم با خودروسازان چيني بسته شده است، آنقدر خودرو روي دست سازندگان گذاشته كه براي پيدا كردن مشتري از موسسات و بانك‌ها مدد گرفته شود.

موسسه مالي و اعتباري كوثر در جديدترين اقدام خود، براي خريد اين خودروها كه در ليست ارايه شده آن تنها نام چيني‌ها به چشم مي‌خورد، به بازنشستگان نيروهاي مسلح تسهيلات مي دهد. اعتباراتي كه بازپرداخت‌هاي تا ۴۸ ماه و نرخ سود ۱۵ درصد دارد.

كارها براي مشتريان آسان شده است. شعب اين موسسه كار پرداخت تسهيلات خودرو را انجام مي‌دهند. فقط كافي است نيمي از قيمت خودرو را نقدا به موسسه پرداخت كنيد. نكته قابل توجه اينكه براي سه مدل از خوردوهاي درج شده در ليست، متقاضي بايد سه ماه منتظر بماند. پول نقد مشتري سه ماه در حساب مي‌ماند و بعد از اين مدت خودرو واگذار مي شود آن هم بدون پرداخت سودي براي سه ماه بلوكه شدن پول.

جالب تر آنكه براي خودروها مشتريان حق انتخاب رنگ نيز ندارند و براساس موجودي كارخانه خودرو به مشتري داده مي شود. از اين بند كاملا مشخص است كه براي ته مانده‌هاي كارخانه تدابيري مانند پرداخت تسهيلات انديشيده شده تا با برداشته شدن تحريم و ورود خودروهاي اروپايي به بازار، سر خوردوهاي چيني مانده در كارخانه بي كلاه نماند و پيش از حضور رقيب به مشتريان فروخته شده باشد.

دامنه فعاليت موسسات مالي و اعتباري در بازارهاي مختلف به قدري گسترده شده است كه مي‌توان انتظار ديدن بانك‌ها در هر بخش و فعاليتي را داشت.

در سايت موسسه كوثر فعاليت‌هاي ليزينگ اين موسسه نيز لينك جداگانه‌اي دارد. اين فعاليت موسسه كه به تازگي آغاز شده است، در ليست ليزينگ‌هاي داراي مجوز بانك مركزي به چشم نمي خورد.

نبود نام موسسه كوثر در ليست ليزينگ‌ها يك وجه از ماجراي فعاليت اين موسسه است و وجه ديگر اين اقدام تفكيك دو فعاليت پولي و بانكي و ليزينگ در يك موسسه است. در حالي كه اغلب موسسات و بانك‌هايي كه داراي فعاليت ليزينگ هستند، شركت ليزينگ آنها به صورت جداگانه و در شركتي مستقل فعاليت مي‌كند اما در موسسه كوثر اين دو فعاليت در شعب آن ادغام شده است.

از بانک مرکزی درخواست می‌شود با بررسی موضوع، با متخلفان احتمالی برخورد قانونی لازم را داشته باشد، ضمن اینکه گزارش‌های دیگری نیز از اقدامات خارج از عرف این موسسه در دست است که در آینده منتشر خواهد شد.





زمانبندی انتشار: 12 مهر 1394 - 13:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن