تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869633211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرحهای زیست محیطی مناطق شهری ۲،۱۱ و ۱۴ پیگیری شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای شهر اصفهان:
اجرای طرحهای زیست محیطی مناطق شهری ۲،۱۱ و ۱۴ پیگیری شود

صادقیان


شناسهٔ خبر: 2930764 - شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
استانها > اصفهان

اصفهان - رئیس کمیسیون بهداشت، شورای شهر اصفهان گفت: با توجه به تأکیدات شورای شهر و مدیریت شهری برای حفظ سرانه فضای سبز، معاونت خدمات شهری پروژه های زیست محیطی در مناطق دو، ۱۱ و ۱۴را پیگیری و اجرا کند. به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین صادقیان پیش از ظهر شنبه در نطق پیش از دستور خود در یکصد و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ضمن تبریک عید غدیر خم به تمام مسلمانان جهان اظهار کرد: سازمان ورزش شهرداری اقدام به برگزاری جشنواره فرهنگی شهر زیبا، شهروند سالم با ورزش کرده و استقبال بسیار خوب مردم از این برنامه بیانگر خلأ و کمبود اینگونه برنامه ها در شهر است. وی با بیان اینکه از شهرداری درخواست می شود در اصلاح بودجه ای، ردیف های در نظر گرفته شده برای ورزش در سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری، به سازمان ورزش منتقل شود و در صورت نیاز این بودجه را افزایش بدهند، اضافه کرد: برنامه های ورزشی باید در شهر توسعه یابد تا سبب افزایش نشاط و شادی اجتماعی شود. رئیس کمیسیون بهداشت،شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز درخواست می شود تا از معاون فرهنگی، اجتماعی و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری دعوت شود تا اعضای شورا با چشم انداز و برنامه های این سازمان آشنا شوند و مدیران اجرایی نیز از نقطه نظرات و انتظارات اعضای شورای شهر مطلع شوند، تاکید کرد: پیشنهاد می شود اینگونه برنامه ها که به نوعی توسعه تفریحات سالم و نشاط اجتماعی است، به صورت نقطه ای برگزار نشود و در تمام مناطق شهر و به ویژه مناطق حاشیه ای شهر برگزار شود. وی ادامه داد: در بودجه سال جاری با توجه به تأکیدات شورای شهر و مدیریت شهری در زمینه حفظ سرانه فضای سبز، معاونت خدمات شهری با در نظر گرفتن شاخص هایی از جمله دسترسی به آب، قیمت زمین، نوع زمین و موارد دیگر پروژه هایی را در برخی مناطق به ویژه مناطق دو، ۱۱ و ۱۴ تعریف کرد که تأمین اعتبار آن در مناطق دیگر از جمله مناطق پنج و ۶ تعریف شد. صادقیان اظهار داشت: یکی از نگرانی ها در زمان تصویب بودجه اولویت اجرایی در مناطق اجرای پروژه و مناطق تأمین کننده اعتبار بود که مدیران وقت شهرداری عنوان کردند با توجه به MPS تعریف شده، پیشرفت پروژه ها در هر دو دسته از مناطق پیگیری می شود. رئیس کمیسیون بهداشت، شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه متأسفانه با گذشت ۶ ماه و نیم از سال جاری هیچ اقدامی توسط مناطق تأمین اعتبار کننده صورت نگرفته است و عملا اجرای این پروژه ها که از پروژه های زیست محیطی و الزامی برای شهر بوده، متوقف شده است، تصریح کرد: از شهردار اصفهان درخواست می شود که به صورت ویژه این مورد را پیگیری کند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن