واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کاربران کودک و نوجوان در برابر تهديدات فضاي مجازي آسيب پذيرترند
رئيس پليس فتا انتظامي کردستان اظهار داشت : کاربران کودک و نوجوان در برابر تهديدات فضاي مجازي آسيب پذيرترند .
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ فرامرز شاکري رئيس پليس فتا انتظامي کردستان اظهار داشت: اينترنت مزاياي قابل توجهي را براي همگان به ارمغان آورده است مزايايي که سالانه ميليونها نفر را به خود جذب مي کند . اگر چه مزاياي بالقوه اين شبكه جهاني به هيچ عنوان قابل انكار نمي باشد، اما تهديداتي نيز در آن نهفته است كه مي تواند كاربران كودك و نوجوان را به راحتي در دام خود گرفتار سازد.
وي افزود: کودکان امروز امکان اين را دارند که با فناوريهاي حيرتانگيز عصر اطلاعات آشنا شوند و با دسترسي به ابزارهايي چون رايانههاي شخصي و موبايلهاي هوشمند به فضاي اينترنت راه پيدا کنند.
سرهنگ شاکري ادامه داد: هماکنون در سراسر جهان کودکان و نوجوانان وقت بسياري را براي حضور در فضاي مجازي صرف ميکنند، بازيهاي رايانهاي انجام ميدهند و حتي از شبکههاي اجتماعي براي آشنايي با همسن و سالهاي خود و ارتباط با ديگران استفاده ميکنند.
رئيس پليس فتاي کردستان اضافه کرد: در اين ميان اگرچه فراگيربودن تکنولوژيهاي مربوط به فضاي مجازي، محدودکردن دسترسي کودکان و نوجوانان را به امري مشکل تبديل کرده اما والدين ميتوانند با اجراي نکاتي از آسيبپذيري اين فضا براي فرزندانشان بکاهند و مزايا و کارکردهاي مثبت آن را به آنها بياموزند.
اين مقام انتظامي چند توصيه نيز به والدين ارائه کرد:
* حتما در مورد خطرات احتمالي ناشي از تبادل اطلاعات شخصي با غريبه ها، ملاقات هاي حضوري با كاربران اينترنتي ، ارائه عكس به ديگر كاربران غريبه و استفاده از دوربين هاي وب كم، فرزندان خود را آگاه سازيد.
*والدين مي بايست از تسلط كافي نسبت به اينترنت برخورداربوده و با سايتهايي كه كاربران كودك و نوجوان با آنها ارتباط ايجاد مي كنند آشنايي كافي داشته باشند.
*والدين بايد در مورد نحوه استفاده كاربران از وسايل شخصي خود مثل تلفن همراه، كنسول بازي هاي كامپيوتري، نمايشگر هاي 3 MP و ساير ابزارهاي مرتبط با رسانه هاي ديجيتال آگاهي داشته باشند.
*حتما از كودكان خود بخواهيد تا تجربيات خود را به هنگام استفاده از اينترنت براي شما بازگو كنند.
*فقط در صورت نياز ، براي فرزندانتان گوشي¬هاي داراي تکنولوژي جديد خريداري کنيد زيرا تکنولوژي¬هاي جديد در صورت فقر آموزش و فرهنگ سازي مناسب ، موجب آسيبهاي روحي و اخلاقي خواهد شد.
سرهنگ شاکري تصريح کرد : عدهاي از خانوادهها نداشتن وقت کافي را بهانه ميکنند و بدون آگاه کردن کودک در باره ويژگيها، مشکلات و مزاياي محيط مجازي، به او اجازه ميدهند تا ساعتهاي زيادي را در اينترنت بگذراند. در اين بين، سايتهاي غير اخلاقي و تالارهاي گفتوگو بيشترين آسيب را به کودکان و نوجوانان ميرسانند.
وي در خاتمه خاطرنشان کرد : هر چقدر بيشتر بدانيد،بيشتر در امنيت خواهيد بود ؛ از اين رو منابع آموزشي آنلاين از جمله سايت پليس فتا را در آدرس www.cyberpolice.ir مطالعه كنيد و در صورت مواجه شده با موارد مشکوک و يا برقراري ارتباط با پليس فتا فرماندهي استان کردستان ، از طريق ايميل پليس فتا به آدرس [email protected] و يا با شماره تماس 2185915با ما در تماس باشيد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
پایی که در منا جا ماند+عکس
افتتاح مرکز میانرشتهای امنیت سایبر آمریکا
چالش ازدواج آزاده نامداری با همسر سابق+سند
همکاری سازمان تبلیغات برای تضمین کیفیت محتوای اینترنت موبایل
بمباران سال 65 در بروجرد چه خبر بود؟+ تصاویر
۰۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]