واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۲۹ق.ظ)
خدمات جامعه پزشکي در دوران دفاع مقدس ارزنده و ماندگار است موج - مدير اجرايي نمايشگاه موزه تبيين و ارائه اقدامات دولت در دوران دفاع مقدس، غرفه وزارت بهداشت را بهترين غرفه اين نمايشگاه دانست و ابراز اميدواري کرد که اين غرفه کماکان برتري خود را حفظ کند.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار رسول ياحي اظهار کرد: جامعه پزشکي در دوران دفاع مقدس خدمات بسيار ارزنده و ماندگاري را ارائه داده است.
وي با بيان اين که جامعه پزشکي در کاهش آمار مجروحان نقشي ويژه بر عهده داشت، گفت: در مواردي که رزمندگان مجروح ميشدند پزشکان حداکثر استفاده از وقت طلايي انتقال مجروحان از خط مقدم به بيمارستانها را ميکردند.
وي گفت: شرايط حال حاضر وزارت بهداشت در مقايسه با پيش از انقلاب بسيار متفاوت شده و کمتر دستگاهي وجود دارد که تا اين حد شاهد تحولات زياد در ارائه خدمت به مردم و افزايش نيروي متخصص باشد.
سردار ياحي ادامه داد: بنده در سال 59 در منطقه کردستان مجروح شدم و در بيمارستان توحيد که آن زمان بيمارستان اصلي اين شهر بود توسط يک پزشک هندي مورد عمل جراحي قرار گرفتم اما در حال حاضر از نظر پزشک، دارو و خدمات پزشکي خودکفا شده و در شرايط بسيار مناسبي قرار داريم.
وي گفت: در دوران دفاع مقدس تجارب خوبي از همدلي، همکاري، پشتکار و مسووليت پذيري کسب کرديم و اگر بتوانيم اين شرايط را با توجه به اينکه در مقايسه با گذشته امکانات بهتري در اختيار است حفظ کنيم، بازدهي کارها بيشتر و پيشرفت کشور ضمانت خواهد شد.
سردار ياحي يادآور شد: در مقايسه با گذشته فرهنگ سلامت مردم ارتقا پيدا کرده و در گذشته ممکن بود مردم کمتر به مسائل بهداشتي و پزشکي توجه داشتند اما امروزه شبکههاي مجازي و رسانهها ابزارهاي مناسبي براي ارتقاي فرهنگ مردم در حوزه سلامت هستند که يکي از نشانههاي آن افزايش اميد به زندگي در کشور است.
سردار ياحي گفت: لازم است تا اقدامات ارزشمند و گران مايه پزشکان در دوران دفاع مقدس تبيين شود و با کمک گرفتن از تکنولوژيهاي روز به ويژه شبکههاي اجتماعي، نسل جديد با شجاعت آنها آشنا شوند.
وي يکي از خاطرات خود از جامعه پزشکي در دوران جنگ را اينگونه شرح داد: پيش از آغاز جنگ در منطقه کردستان مجروح شدم و من را به تهران منتقل کردند و يک آمبولانس من را از فرودگاه سوار کرد و هيچ بيمارستاني حاضر نبود در شرايطي که هنوز جنگ نشده من را پذيرش کند به اندازه اي در تهران به دنبال بيمارستان گشتيم که بنزين آمبولانس تمام شد و در کنار خيابان ايستاد و پس از رسيدن يک آمبولانس ديگر، من را به بيمارستان ارتش در خيابان طالقاني انتقال دادند.
سردار ياحي افزود: پس از اين اتفاق فهميدم که افراد در پيش از انقلاب با مسائل دفاعي و امنيتي کشور غريب بودند اما پزشکان در دوران دفاع مقدس خدمات گسترده و مفيدي را به رزمندگان ارائه دادند.
دفاع مقدس، اوج فداکاري و افتخار ملت ايران است
مدير اجرايي نمايشگاه موزه تبيين و ارائه اقدامات دولت در دوران دفاع مقدس، دوران مقدس را اوج افتخارات و فداکاري ملت ايران دانست و گفت: به دنبال توفيقات ملت ايران در دوران دفاع مقدس، مسير انقلاب تثبيت شد که پس از آن در مجامع داخلي و خارجي حضوري عزتمندانه و قدرتمند داشتيم.
وي گفت: پس از پايان جنگ لازم بود مسوولان، اقدامات و عملکرد خود را در قالب يک نمايشگاه-موزه به مردم عرضه ميکردند اما متاسفانه تا امروز شاهد چنين اتفاقي نبودهايم تا اينکه در دولت يازدهم اين اقدام انجام شد چرا که رييس جمهور يکي از فرماندهان ارشد دوران جنگ بودند و با دستور مستقيم و مؤکد ايشان، اين نمايشگاه-موزه راه اندازي شد.
سردار ياحي از مسوولان به دليل اختصاص بخشي از نمايشگاه- موزه دولت در دوران جنگ قدرداني کرد و گفت: اميدواريم در آينده بتوانيم به گونه اي عمل کنيم که اين موزه به يکي از پر بازديدترين موزههاي کشور تبديل شود.
وي افزود: در اين نمايشگاه-موزه تمام دستگاههاي دولتي غرفه دارند که شامل 18 وزارتخانه است و هر وزارتخانه غرفه خود را بر اساس سليقه خود طراحي کرده است که اميدواريم بتوانيم در ماههاي آينده استانداردسازي کنيم و برخي از ايدههاي خوب وزارتخانهها را به ديگران منتقل و نوعي همساني ايجاد کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]