تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867419572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چشمک دردسرساز داور به مظلومی!


واضح آرشیو وب فارسی:هراز نیوز: شاید بین داور بازی و سرمربی استقلال واقعا هیچ موردی وجود نداشته باشد، اما با چشمکی که داور زد، به دست مخالفان این روزهای داوری های لیگ و به خصوص به پرسپولیسی ها سوژه داد. جام نیوز، قضاوت حسین زرگر در نیمه اول بازی استقلال و راه آهن به اندازه چند بازی سوژه داشت. راه آهنی ها به شدت به داوری او اعتراض داشتند و می گفتند هیچ کدام از پنالتی های استقلال درست نبوده اما داور مسابقه تحت تاثیر جو ورزشگاه یا هر چیز دیگری 2 پنالتی برای استقلال گرفت. از طرفی استقلالی ها می گفتند پنالتی های ما درست بود و تازه یک گل سالم هم توسط امین حاج محمدی زدیم که آفساید اعلام شد. مشکل زرگر از جایی شروع شد که بین دو نیمه و وقتی دو پنالتی برای استقلال گرفته بود، موقع خروج از زمین یک چشمک به پرویز مظلومی زد که توسط دوربین ها شکار و به برنامه 90 هم فرستاده شد! اینکه چرا زرگر به مظلومی چشمک زد و آیا با او شوخی داشت یا نه، موردی است که خودش باید پاسخگو باشد اما به هر حال این داور باید می دانست که بازی پخش زنده است و تازه این روزها هر گوشی تلفن همراه حکم یک دوربین فیلمبرداری را دارد! زرگر درست جایی چشمک زد که نباید می زد. او در واقع بدترین زمان و بدترین مکان را برای این کار انتخاب کرد تا حسابی سوژه شود. در ایران همه منتظر چنین سوژه های جذابی هستند به خصوص این روزها که داوری ها حسابی سر و صدا به پا کرده و همه فوتبالدوستان در مورد آن صحبت می کنند. شاید بین زرگر و مظلومی واقعا هیچ موردی وجود نداشته باشد اما این داور با چشمکی که زد به دست مخالفان این روزهای داوری های لیگ و به خصوص به پرسپولیسی ها سوژه داد. از آن سو خود مظلومی هم سوژه شده و خیلی ها می خواهند بدانند که چرا داور یک مسابقه که در یک نیمه 2 پنالتی به سود استقلال گرفته (کاری به درست و غلط اش نداریم) باید بین دو نیمه و هنگام رفتن به رختکن به سرمربی آبی ها چشمک بزند؟! مظلومی در واکنش به این موضوع تمایلی به پاسخگویی نداشت و گفت این مسائل حاشیه ای است و فقط فوتبال ما را به حاشیه می برد. از طرفی خود زرگر در مصاحبه ای از راه آهنی ها و خصوصا مهدی تارتار سرمربی آن ها به خاطر قضاوتش عذرخواهی کرد و گفت شاید داوری را کنار بگذارم اما حرفی از "چشمک" نزد.


دوشنبه ، ۶مهر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هراز نیوز]
[مشاهده در: www.haraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن