واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۳ب.ظ)
وزير نيرو حيات صنعت آب و برق به توسعه آموزش و دانش و فناوري وابسته است موج - وزير نيرو در آيين شروع سال تحصيلي 94-95 در موسسه آموزش عالي علمي کاربردي صنعت آب و برق گفت: حيات صنعت آب و برق وابسته به توسعه آموزش و دانش و فناوري است که يک پايه آن آموزش و پايه ديگر آن پژوهش است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت نيرو (پاون)، حميد چيتچيان، وزير نيرو، امروز (يکشنبه) در آئين شروع سال تحصيلي 95-94 و تقدير از شرکتهاي برتر صنعت آب و برق در حوزه آموزش که در محل موسسه آموزش عالي علمي – کاربردي صنعت آب و برق برگزار شد، ضمن تسليت حادثه غمانگيز منا که بار اندوه را بر قلب ملت ايران بر جاي گذاشت، آغاز سال تحصيلي را بر جويندگان علم و حقيقت تبريک گفت و اظهار داشت: دين اسلام به عنوان ديني روشنگر که اساس آن بر ادامه علم و پيجويي دانش بنا شده است؛ در 1400 سال قبل که بشريت در جهل و قهقرا بسر ميبرد، رسول خدا ديني را براي مردم به ارمغان آورد که شعارش جويندگي دانش از مهد تا لحد و به طور کلي دنبالهروي دانش در تمام لحظات زندگي بود.
وزير نيرو با بيان اين که ارزش علم و دانش تا جايي است که خداوند در قرآن کريم به قلم قسم ميخورد و افزود: مقام معظم رهبري در زمان تحريمها، در ملاقات با هيات دولت، در شرايطي که کشور با تحريم مواجه بود و اطراف ما مملو از نا آراميهاي سياسي بود و با مشکلات اقتصادي شديد روبرو بوديم، تأکيد داشتند، نگذاريد شتاب علمي کشور کم شود.
وي ادامه داد: ما اگر آب و انرژي و پول نداشته باشيم، ولي؛ علم داشته باشيم ميتوانيم در دنيا سرافراز شويم، ولي؛ اگر آب و انرژي و پول وجود داشته باشد، ولي؛ علم نداشته باشيم، همه را به فنا خواهيم داد.
چيتچيان با بيان اين که مقام معظم رهبري، در بيان سياستهاي اقتصاد مقاومتي، بيش از هر چيز بر تقويت شرايط نيروي انساني و اقتصاد دانشبنيان تأکيد دارند، تصريح کرد: مگر ميشود صنعت آب و برق اقتصاد دانشبنيان داشته باشد، ولي؛ مديران آن عليام نباشند.
وي با اشاره به اين که در گذشته با صدور منابع خام، کشور پيشرو جهان بوديم، ولي؛ امروزه پيشرو بودن مشروط بر اين است که صادرات خدمات و محصولات فني مهندسي و دانشبنيان داشته باشيم، گفت: صنعت آب و برق يک صنعت پويا است که مرتبا در حال حرکت به جلو است و روز به روز با فناوريهاي جديد آشنا ميشود.
وزير نيرو با اشاره به اين که در گذشته بدون توجه به محيط زيست به توليد آب و برق ميپرداختيم، ولي؛ امروزه در توليد آب و برق بايستي مسائل زيست محيطي را نيز بهشدت رعايت کنيم، خاطرنشان کرد: فعاليت صنعت آب و برق بايد به گونهاي باشد که بر مسائل زيست محيطي، سياسي، اقتصادي و اجتماعي کشور خدشه وارد نشود.
وي افزود: در صنعت آب و برق تمام پرسنل از کارگران تا مهندسان و مديران ارشد، همه نيازمند فراگيري علم و دانش و بروز بودن اين علوم هستند تا بتوانند آبهاي زيرزميني، کاهش تلفات شبکههاي آب و برق و... را بهخوبي مديريت کنند؛ زيرا بدون فراگيري علم جديد قادر نخواهند بود پويايي صنعت آب و برق را حفظ کنند.
چيتچيان در اهميت فراگيري علم و دانش بر مديران وزارت نيرو تأکيد کرد: حتي در زماني که در تنگناي اقتصادي و محدوديت منابع مالي قرار داريد، هزينههاي بخش آموزش بايد افزايش يابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]