تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814916187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش‌های سلبی بدترین شیوه ترویج افزایش جمعیت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روش‌های سلبی بدترین شیوه ترویج افزایش جمعیت
عدم رصد مناسب حرکت جمعیتی کشور توسط مدیران موجب شد برای جبران این غفلت همه وارد گود شوند که این مهم خود موجب آسیبی بدتر خواهد شد.


ناهید خدا کرمی رئیس انجمن علمی مامایی ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با انتقاد از اینکه تا چند سال گذشته شعار فرزند کمتر؛ زندگی بهتر را سر می‌دادیم‌؛ ابراز داشت: چراغ زرد کاهش جمعیت حدود 10 تا 12 سال است که روشن شده و این در حالی است که بسیاری از نخبگان و افراد فعال در این زمینه هشدارهای لازم را داده بودند.


وی با بیان اینکه مطالعات استخراج شده بر اساس سیمای باروری و جمعیت کشور از داده‌های سرشماری رسمی نشان دهنده کاهش رشد جمعیت کشور نسبت به گذشته و میزان باروری به پایین تر از سطح جانشینی است، گفت: اما وضعیت خطرناکی را پیش رو نداریم چرا که سال‌ها است میزان باروری بین 1.8 تا 1.9 ثابت مانده و شاهد شیب تند دهه 70 نیستیم.


وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با افزایش تعداد ازدواج‌هایی که متولدین دهه 60 انجام خواهند داد، حداقل به سطح جانشینی نزدیک شویم.


کاهش فرزندآوری به علت افزایش سن ازدواج و مهاجرت نخبگان جوان
خداکرمی با اشاره به اینکه طبق مطالعات صورت گرفته بیش از 90 درصد زوجین پس از ازدواج حداقل یک فرزند دارند، افزود: این در حالی است که 80 درصد آنها دو و یک سوم زوج‌های ایرانی هم دارای فرزند سوم هستند که از دلایل عمده فقدان شیب مناسب در این زمینه، می‌توان به افزایش سن ازدواج و مهاجرت نخبگان جوان اشاره کرد.


وی در خصوص مطالعات جهانی صورت گرفته در مورد مولفه‌های بسیاری در رفتار باروری خانواده‌ها، اظهار داشت: این مولفه‌ها اعم از شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی تاثیر گذار است. به نظر می‌رسد هر چقدر شرایط این سه مولفه که من آن را"آسا" می‌نامم، آسایش بیشتری را برای یک کشور و منطقه به همراه داشته باشد، نقش بسزایی را در نگرش خانواده‌ها در ازدواج کردن، فرزند آوری و .. خواهد داشت.


رئیس انجمن علمی مامایی ایران با اشاره به واکنش‌های منفی والدین برای تولد فرزند دوم، خاطرنشان کرد: اینکه چرا چنین بینشی در خانواده‌ها به وجود آمده به علت شرایط اجتماعی زنان ما که واقعیتی تلخ است، می‌باشد چرا که بسیاری از زنان نخبه کشور در این سال‌ها شاید به علت نوع پوشش، نوع نگرش و ... که داشتند در حاشیه قرار گرفته‌اند.




انتهای پیام‌/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

رضایت مراجع از کارنامه سلامت دولت یازدهم
314 میلیون نفر در جهان دچار اختلالات بینایی هستند
ایران ۷ میلیون سالمند دارد/افزایش جمعیت سالمندی کشور
دنیا در معرض اپیدمی بیماری‌های خطرناک/‌این بیماری‌ها علائم اختصاصی ندارند
آموزش به 400 مدیر بهداشتی کشور با هدف راهکارهای اجرایی رشد جمعیت
رشد نرخ باروری از 1.8 باید به 2.1 افزایش یابد
اما و اگرهای رد صلاحیت برخی کاندیداهای نظام پرستاری
سن ابتلا به سرطان سینه در ایران 10 سال کمتر از کشورهای توسعه یافته





۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن