تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871448368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پل رایان خواستار ابقای مجازات های مالی علیه شرکت های همکاری کننده با ایران شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پل رایان خواستار ابقای مجازات های مالی علیه شرکت های همکاری کننده با ایران شد
نماینده جمهوری‌خواه کنگره مخالف لغو مجازات های مالی علیه شرکت های همکاری کننده با ایران است.


 به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هیل، پل رایان -- نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا -- در نامه ای خطاب به باراک اوباما -- رئیس جمهور آمریکا – نوشت مخالف لغو جریمه های مالی علیه شرکت های همکاری کننده با ایران است. از این رو، خواستار ابقای مجازات ها علیه این شرکت ها است.  
 
در این گزارش به قلم "جولیان هاتم" آمده است: پل رایان به کاخ سفید هشدار داد تا جایی که ضرورت ندارد مجازات های مالی علیه ایران را لغو نکند.
 
نماینده جمهوری‌خواه ایالت ویسکانسین آمریکا در نامه ای به باراک اوباما اعلام کرد پرسش های جدی درباره این مسئله دارد که آیا کاخ سفید بعد از تکمیل شدن توافق هسته ای با ایران، آن دسته از قوانین مالیاتی را حفظ خواهد کرد که داد و ستد با ایران را منع می کنند.
 
توافق هسته ای ایران که کنگره آمریکا در تابستان امسال نتوانست آن را از بین ببرد، تحریم های جهانی علیه بخش های نفتی و مالی ایران را در ازای محدود شدن فعالیت های هسته ای ایران برمی دارد.  
 
با این وجود، قرار نیست توافق هسته ای ایران روی سایر تدابیر مالی و مالیاتی که ایران را به دلیل ادعای واهیِ حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر مجازات می کنند، تاثیر بگذارد.
 
پل رایان در نامه ی روز سه شنبه خود اظهار نگرانی کرده است که آیا دولت آمریکا به دنبال برداشتن برخی مجازات های مالیاتی شرکت هایی است که در نظر دارند زمانی که تحریم های اولیه برداشته شدند با ایران داد و ستد کنند؟ این مجازات های مالیاتی را فقط کاخ سفید به تشخیص خود می تواند بردارد.
این نماینده جمهوری‌خواه از دولت باراک اوباما پرسید آیا کاخ سفید متعهد است که در باقیمانده دوره ریاست جمهوری اوباما، این مجازات ها را برندارد؟
 
پل رایان که منتقد توافق هسته ای ایران و نامزد سمت معاون ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات سال 2012 آمریکا بود خطاب به باراک اوباما نوشت: این ایده که می توان یک ایران هسته ای را بازداشت ، ایده ای غیر واقع بینانه ای است.
 
وی در ادامه ادعاهای خود مدعی شد: "به جای آنکه مسیرهای هسته ای و تروریستی ایران را باز کنید، دولت شما باید با کنگره کار کند و رژیم تحریم ها را تقویت کند تا اینکه ایران رفتار خود را تغییر دهد."
 
نشریه هیل افزود: با وجود اینکه آمریکا درحال برداشتن تحریم ها علیه شرکت های خارجی است که با ایران داد و ستد می کنند، شرکت های آمریکایی همچنان از فعالیت در ایران منع هستند.
 
دولت آمریکا به احتمال زیاد پیش نویس اولیه لغو تحریم های آمریکا را در ماه اکتبر منتشر خواهد کرد. هرچند این امر تا زمانی که ایران گام هایی را برای محدود کردن برنامه هسته ای اش برندارد، محقق نخواهد شد.
 
فردی که قرار است بالا ترین مقام وزارت خزانه داری دولت اوباما در زمینه تحریم ها باشد، هفته گذشته در جلسه استماع سنا گفته بود تحریم های جاری علیه ایران در اولویت اصلی کاری او خواهد بود.
 
قانونگذاران آمریکایی از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات همچنان به دنبال تمدید تحریم های در حال انقضا هستند و می خواهند برخلاف تمایل کاخ سفید، تحریم های جدید علیه ایران را در ماههای آینده اجرایی کنند.

انتهای پیام/




اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

تد کروز به جمع حامیان تمدید تحریم علیه ایران پیوست
حمایت ارنست مونیز از توافق هسته‌ای ایران
آشفتگی ملی در آمریکا بر سر توافق با ایران
عضو سابق کنست: در مذاکرات با ایران، اسرائیل کاملاً به حاشیه کشیده شد





۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن