تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870532669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراسم دعای عرفه با حضور هزاران نفر در حرم مطهر رضوی برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طی مراسمی باشکوه؛
مراسم دعای عرفه با حضور هزاران نفر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

دعای عرفه حرم رضوی


شناسهٔ خبر: 2923226 - چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۷
استانها > خراسان رضوی

مشهد-به مناسبت نهم ذی‌الحجه روز عرفه و نیایشT هزاران عاشق دل‌سوخته طی مراسمی باشکوه با حضور در حرم مطهر رضوی با خالق هستی به مناجات پرداختند. به گزارش خبرنگار مهر، هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم رضوی ظهر امروز با حضور در صحن و رواق‌های حرم مطهر رضوی دست به دعا برداشتند تا از برکت گشوده شدن درهای رحمت الهی بر روی تمامی بندگان در این روز بهره گیرند.در این مراسم معنوی که مقارن ساعت ۱۴.۳۰ دقیقه ظهر امروز در حرم مطهر رضوی و با قرائت دعای عرفه توسط حجت‌الاسلام اسلامی فر آغاز و تا ساعت ۱۷ ادامه داشت  هزاران دوستدار اهل‌بیت(ع) در جوار امام مهربانی‌ها و با چشمانی گریان زنگار از دل‌های خود زدودند.توزیع ۵۰۰ هزار جلد کتاب دعای عرفهمعاون اماکن متبرکه‌ آستان قدس رضوی بابیان اینکه به دلیل پذیرایی از سیل عظیم مشتاقان حضور در صحن رضوی بیش از ۲۵۰ هزار متر از صحن‌ها و ۷۰ هزار متر از رواق‌های حرم مطهر رضوی مفروش شد.سید خلیل منبتی اظهار کر: به‌منظور هر چه‌بهتر برگزاری این مراسم پرفیض بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمه و خدمت‌یاران حرم مطهر توفیق خدمت گذاری به زائران علی بن موسی‌الرضا(ع) را داشتند.وی افزود: در همین راستا ضمن پخش صوت و تصویر مراسم عرفه از تمامی  اماکن متبرکه نسبت به توزیع بیش از ۵۰۰ هزار جلد کتاب دعای عرفه در ۲۲ پایگاه اقدام شد.وی بابیان اینکه استقبال زائران رضوی امسال و در این مراسم بیش از گذشته بود بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود یک‌میلیون زائر و مجاوران حرم رضوی در این مراسم معنوی شرکت داشتند.بقاع  متبرکه خراسان رضوی میزبان مراسم عرفههم‌زمان با حضور میلیونی سیل مشتاقان در حرم رضوی برای شرکت در مراسم پرفیض عرفه بسیاری از حسینیه‌ها و همچنین بقاع متبرکه استان خراسان رضوی نیز امروز میعادگاه عاشقانی بود که دل درگرو حق داشتند.در مراسم دعای عرفه امروز همچنین بسیاری از بقاع متبرکه استان ازجمله بقاع شهرستان نیشابور، بجستان، مزار سید جلال موسوی تایباد، شهرستان تربت‌حیدریه، جغتای، شهرستان کلات، مشهد، جوین، سه امامزاده در کاشمر، امامزادگان یاسر و ناصر طرقبه شاندیز، امامزاده میر قوام الدین شهرستان رشت خوار، درگز، داورزن، امامزاده عبدالله چناران، بقعه خلیل‌آباد، امامزاده سلطان ابراهیم قوچان و چهار بقعه شهرستان گناباد میزبان دوستداران اهل‌بیت بودند.همچنین در مراسمی مشابه عصر روز اول مهرماه  جاری برابر با نهم ذی‌حجه با حضور اقشار مختلف مردم و با محوریت روحانیون مستقر و هجرت روستاها و مناطق تحت پوشش در بسیاری از روستاها و مساجد شهرستان دعای عرفه قرائت شد.  









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن