واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۵۶ب.ظ)
جشنهاي دهه امامت و ولايت در 57 کشور موج-مديرعامل بنياد بينالمللي غدير از برپايي جشنهاي دهه امامت و ولايت در 57 کشور دنيا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين ظريف منش امروز در جمع خبرنگاران با اعلام برنامههاي دهه امامت و ولايت گفت: علاوه بر برگزاري جشنهاي ويژه غدير در بسياري از کشورها، سومين کنفرانس بين المللي غدير در دوازدهم مهر با همکاري مرکز امام علي (ع) آلمان و مجمع جهاني اهل بيت در آن کشور برگزار ميشود، ضمن اين که سمينار غدير در تايلند، هند و سريلانکا برگزار خواهد شد.
وي به رونمايي از کتاب بررسي اسناد نهجالبلاغه حاصل تحقيقات چند ساله پژوهشگران دانشگاه امام صادق (ع) در دهه امامت و ولايت نيز خبر داد و افزود: مراسم پاياني چهارمين جشنواره ملي شعر غدير با عنوان «دوباره غدير» که با استقبال شاعران متعهد رو به رو شده است هفتم مهر برگزار ميشود، ضمن اين که در اين مراسم از سه کتاب شعر رونمايي ميشود.
مديرعامل بنياد بينالمللي غدير همچنين شعار دهه امامت و ولايت امسال را «اميرالمؤمنين عليه السلام، معيار زندگي و محور وحدت» ذکر کرد و با تبريک هفته دفاع مقدس و گراميداشت ياد و نام امام (ره) و شهدا بر شعار مشترک بنياد بينالمللي غدير و هفته دفاع مقدس يعني «دفاع مقدس نماد عيني تحقق دفاع از ولايت» تاکيد کرد.
ظريف منش در ادامه بنياد بين المللي غدير را متولي برنامه ريزيها و سياستگذاري هاي مرتبط با فعاليتهاي غدير دانست و گفت: بيشتر برنامهها به همت مردم، گروهها و تشکلهاي مردم نهاد انجام ميشود، براي مثال هيئات مذهبي، دانشگاهها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، سازمان بسيج مستضعفين و سازمان تبليغات اسلامي در اين برنامهها نقش دارد.
وي با بيان اين که 250 امام جمعه به عنوان مسئول بنياد غدير در شهرهاي مختلف انتخاب شدهاند افزود: وزارتخانههاي امور خارجه، علوم، تحقيقات و فناوري، ارتباطات و فناوري اطلاعات و فرهنگ و ارشاد اسلامي و همچنين شهرداري تهران همکاري گسترده اي در اجراي برنامهها و جشنهاي دهه امامت و ولايت دارند.
مديرعامل بنياد بينالمللي غدير در ادامه با اشاره به برنامهريزيهاي صورت گرفته براي اجراي همايشها و جشنوارههاي مختلف در دهه امامت و ولايت و مرتبط با موضوع غدير گفت: چهارمين جشنواره ملي آثار دانشجويي با همکاري وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامي برگزار ميشود که در آن پايان نامهها، مقالات و نشريات دانشجويي ارزيابي و تجليل ميشوند ضمن اينکه بنياد از آثار دانشجويي مرتبط با غدير حمايت خواهد کرد.
ظريف منش همچنين از برگزاري نخستين جشنواره وبلاگنويسي با عنوان «غدير تجلي امامت و ولايت» و سومين همايش امام علي (ع) پژوهان با مشارکت انديشمندان و محققان داخلي و خارجي در پژوهشگاه علوم انساني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري خبر داد.
وي با اشاره به اينکه در دهه امامت و ولايت از سه اثر پژوهشي ارزشمند رونمايي ميشود افزود: يکي از اين آثار با عنوان «بررسي اسناد نهجالبلاغه» اثري ماندگار و حاصل کار تحقيقاتي محققان دانشگاه امام صادق (ع) است و دو عنوان کتاب به نامهاي «اميرالمؤمنين (ع) در بيانات مقام معظم رهبري» و «مرحله اول پروژه ديوان شعر اميرالمؤمنين» نيز در دهه امامت و ولايت رونمايي ميشود.
مديرعامل بنياد بينالمللي غدير پردهبرداري از پرده آستان حبيب بن مظاهر در استان البرز و خيمه گاه حضرت عباس (ع) در بوشهر را از ديگر برنامههاي مرتبط با غدير عنوان کرد که با همکاري ستاد عتبات عاليات صورت ميگيرد.
ظريفمنش بنا بر ابلاغيه سازمان بسيج مستضعفين محور اصلي بحثهاي علمي 300 هزار حلقه صالحين در دهه امامت و ولايت را امامشناسي و غديرشناسي ذکر کرد و گفت: تشويق به اطعام مردم در روز عيد غدير به سفارش ائمه اطهار عليهم السلام، بازديد از سادات جانباز و ايثارگر و برگزاري دهها همايش پيرامون غدير در سراسر کشور از جمله برنامههاي اين دهه است.
وي قرائت زيارت جامعه کبيره در روز ميلاد امام هادي (ع) و بزرگداشت علامه اميني در گيلان را از ديگر برنامههاي دهه امامت و ولايت بيان کرد و افزود: کتابت خطبه غدير توسط خوشنويسان برجسته زنجان و اجراي هنرمندانه تجسم واقعه غدير به همت سازمان بسيج، خطبهخواني غدير در هيئات مذهبي و حسينيههاي استان تهران و برگزاري مسابقه نقاشي با موضوع ولايت و امامت در استان مرکزي از ديگر برنامههاي بنياد بين المللي غدير به اين مناسبت است.
مديرعامل بنياد بينالمللي غدير به برپايي هزاران نشست علمي و کارگاههاي غديرشناسي در همه استانهاي کشور در دهه امامت و ولايت نيز اشاره کرد و گفت: يکي از آنها برگزاري 400 جلسه غديرشناسي در 20 شهرستان استان فارس است.
ظريفمنش در ادامه برگزاري يادواره شهداي سادات در يزد، جشنهاي بزرگ در هزار مسجد و هزار و 200 بوستان استان تهران و 110 مدرسه دخترانه و پسرانه استان تهران را از ديگر برنامههاي دهه امامت و ولايت بيان کرد.
مديرعامل بنياد بينالمللي غدير همچنين به سرکشي فرماندهان نظامي از 4 هزار خانواده شهدا و جانبازان در اين ايام خبر داد و افزود: تشکيل کميته ورزشي پهلواني و باستاني جامهاي ولايت و غدير در اين زمينه، ارائه مطالب مرحوم آيت الله ابوالقاسم خزعلي بنيان گذار بنياد بينالمللي غدير به داخل و خارج کشور، پخش هفتاد قسمت ويژه برنامه ارمغان غدير و سخنان مرحوم آيت الله خزعلي از شبکههاي مختلف رسانه ملي از جمله برنامههاي تدارک ديده شده براي اين دهه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]