واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۴ (۰:۵۶ق.ظ)
فرودگاه امام خميني پاسخگوي تمامي نيازهاي بينالمللي کشور نيست موج - مدير کل امور مرزي کشور در رابطه با استفاده بيشتر از ظرفيت اين فرودگاه گفت: مطمئنا با توجه به ظرفيت موجود، فرودگاه امام خميني (ره) نميتواند پاسخگوي تمامي نيازهاي بينالمللي کشور باشد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از مرکز اطلاع رساني فرودگاهي امام خميني (ره)، مجيد آقابابايي، مدير کل امور مرزي کشور، در نشست کارگروه ويژه دفتر رئيسجمهور براي رفع مشکلات فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) گفت: بر اساس قانون امور گمرک کارگروهي به نام ايجاد و مديريت مرزهاي رسمي زميني، هوايي و دريايي وجود دارد که يکي از وظايف اين کارگروه بررسي مبادي ورودي و خروجي زميني، هوايي و دريايي است.
آقابابايي افزود: با توجه به نقش بسيار مهم فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) در حملونقل در سطح منطقه و بينالملل، امروز به بررسي ميداني ويژگيها و مشکلات اين فرودگاه در تمام حوزهها مانند مديريت، گمرک، تردد مسافر، پليس و... پرداختيم تا مشکلات را شناسايي و در يک گزارش پيشنهادهاي خود را به هيات دولت ارائه دهيم.
آقابابايي با بيان اين که در تلاش هستيم تا اين گزارش را اواسط مهر ارائه دهيم٬ اظهار کرد: مشکلات اين فرودگاه در دو بخش خلاصه ميشود که برخي نيازمند تغيير در قانون است که کمي زمان بر است و دسته دوم مشکلات مربوط به ناهماهنگي و برداشت نادرست از قانون است که برطرف کردن آن مدت زمان کمتري لازم دارد.
وي در رابطه با استفاده بيشتر از ظرفيت اين فرودگاه در حال حاضر گفت: مطمئنا با توجه به ظرفيت موجود، فرودگاه امام خميني (ره) نميتواند پاسخگوي تمامي نيازهاي بينالمللي کشور باشد.
آقابابايي ادامه داد: با تقسيمبندي اين فرودگاه به بخشهاي باري، مسافري و حجاج٬ بررسيهاي لازم صورت ميگيرد تا نتيجه اين بررسيها و بهترين راهکارها براي افزايش عملکرد اين فرودگاه به هيات دولت ارائه ميشود تا فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) به يکي از قطبهاي حملونقل بينالمللي تبديل شود.
در ادامه اين نشست حميدرضا سيدي، مدير کل فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره)، هدف از تشکيل اين کارگروه را بررسي نقاط ضعف و رفع مشکلات عديده اين فرودگاه عنوان و از توجه ويژه مسوولان عاليرتبه کشوري قدرداني کرد.
سيدي با اشاره به مشکلات فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) گفت: در ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته زيرساختهاي اين فرودگاه توسعه نيافته و ظرفيت ترمينالي که براي ۴.۵ ميليون مسافر طراحي و احداث شده، امروز ۷.۵ ميليون مسافر را در سال سرويسدهي ميکند.
وي ادامه داد: متاسفانه نه فضاي عمومي و نه فضاي اختصاصي مورد نياز ارگانها پاسخگو نيست و از پارکينگ خودرو تا فضاي سبز ترمينال و حتي پارکينگ هواپيما با مشکل و کمبود مواجه هستيم که در اين چند سال گذشته روز به روز به تعداد پروازها اضافه شده و زيرساختها نسبت به افزايش پروازها توسعه نيافته است
سيدي گفت: متاسفانه فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) با مشکلات متعددي مواجه شده است و به اجبار دولت و وزارت راه و شهرسازي براي حل مشکلات آستين بالا زده و به کمک فرودگاه آمدهاند که با پيگيرهايي که در حال انجام است اميدواريم با همت تمام مسئولان اين امر٬ به نتيجه خوبي دست پيدا کنيم.
وي اظهار کرد: در بخش پارکينگ، راههاي مواصلاتي به فرودگاه، بخشهاي مختلف ترمينال مسافري اعم از بارانداز، چکين، ترانزيت، گمرک و... از نظر فضا مشکلات زيادي وجود دارد که اميدواريم با تشکيل اين کارگروه سامان دادن به موارد اشاره شده انجام شود.
در اين بازديد مدير کل امور اجتماعي سازمان مديريت کشور، مديران و کارشناسان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، گذرنامه جمهوري اسلامي ايران، گمرک و فرماندهان نظامي انتظامي مستقر و ساير مسوولان دستگاهها در فرودگاه حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]