تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869480179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران با ثبات ترین کشور منطقه برای سرمایه گذاران


واضح آرشیو وب فارسی:شهدای ایران: به گزارش شهدای ایران به نقل از ایلنا، سیدحسن هاشمی در نشست امضای تفاهمنامه ساخت کارخانه بزرگ تولید انسولین مدرن بوسیله شرکت نووو نوردیسک دانمارک و سازمان غذا وداروی ایران اظهار کرد: بیماری دیابت بیماری مهلکی است که با توجه به کم تحرکی جوامع رو به افزایش است. به طوری که هم اکنون پنج میلیون ایرانی مبتلا به این بیماری هستند و پنج میلیون نفر دیگر نیز استعداد ابتلا به دیابت را دارند. وی افزود: همچنین در کشورهای اطراف ایران آمار شهروندان مبتلایان به دیابت به دلیل نوع رژیم غذایی و شهرنشینی روز به روز بیش تر می شود. وزیر بهداشت تصریح کرد: شرکت نووو نوردیسک دانمارک هفتمین کمپانی مهم دنیا در تولید دارو است و خوشحالیم این شرکت در ارزیابی های خود ایران را برای سرمایه گذاری انتخاب کرده، زیرا ایران با ثبات ترین کشور منطقه است که نیروی جوان و با دانشی دارد و در سه دهه گذشته با وجود همه تحریم ها پیشرفت شگفت انگیزی داشته است. هاشمی در ادامه عنوان کرد: در دوران جدید پساتحریم حتما باید روند واردات به ایران به طریقی باز شود که سرمایه گذاری ها در حوزه دارو در ایران در کنار تامین دارو باعث انتقال دانش و کمک به نسل جوان و محقق و در نهایت تولید ثروت شود. به طوری که حتی واردات گذشته نیز باید شکل و شمایل آن تغییر کند و همچنین بتوانیم چنین محصولاتی را به کشورهای همسایه مان که حدود 15 کشور هستند، صادر کنیم. وی ابراز امیدواری کرد کمپانی نووو نوردیسک بتواند تا پایان امسال بتواند به تعهدات خود عمل کند و در کوتاه ترین زمان محصولات این شرکت دانمارکی را در ایران مشاهده کنیم. زیرا دولت و مردم ایران به نتایج چنین تفاهمنامه هایی توجه دارند. همچنین سازمان غذا دارو نیز تا تحقق محصول نهایی این تفاهمنامه نظارت های لازم را داشته باشد. مدیر منطقه ای شرکت نووونوردیسک هم در این نشست گفت: اجرای این پروژه حدود پنج سال به طول می انجامد و براساس برآوردهای صورت گرفته حدود 70 میلیون یورو معادل دوهزار و چهارصد میلیارد ریال در جمهوری اسلامی ایران بوسیله شرکت نووونوردیسک سرمایه گذاری انجام می شود و تولیدات این کارخانه با فناوری پیشرفته و منطبق بر استانداردهای بین المللی بوده که کیفیت بالا و قابل اطمینان بودن محصولات را تضمین می کند. اوله مولسکوو افزود: ما مفتخریم که امروز متعهد به ساخت کارخانه بزرگ تولید دارو در داخل ایران می شویم و این تعهد نشان دهنده نگاه بلندمدت ما به همکاری با جمهوری اسلامی ایران است. کشوری که طبق آمار رسمی انجمن بین المللی دیابت حدود پنج میلیون بیمار دیابتی دارد و ما با این سرمایه گذاری امکان دسترسی این افراد به انسولین های مدرن و با کیفیت بالا را برای افرادی که از محصولات ما استفاده می کنند ، فراهم می کنیم. با بهره برداری از این واحد صنعتی دارویی در کشورمان برای 160 از افراد تحصیلکرده بطور مستقیم ایجاد اشتغال می شود.


سه شنبه ، ۳۱شهریور۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شهدای ایران]
[مشاهده در: www.shohadayeiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن