تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827078126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محققان آمريکايي پيشرفته ترين توالت جهان را ساختند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۴۳ب.ظ)
محققان آمريکايي پيشرفته ترين توالت جهان را ساختند موج - ساير رسانه ها؛ محققان آمريکايي موفق به ساخت يک سرويس بهداشتي شده‌اند که مي‌تواند صنعت آب و فاضلاب را متحول کند.
ايسنا نوشت:
اين سرويس بهداشتي موسوم به "سول-چار" توسط تيمي در دانشگاه کلرادو طراحي شده و از انرژي خورشيدي متمرکز براي تبديل فضولات انساني به فرآورده‌هاي قابل استفاده و قابل فروش نظير سوخت جامد، کود و انرژي گرمايي استفاده مي‌کند.
اين سرويس بهداشتي خارج از شبکه و بدون استفاده از آب لوله کشي کار مي‌کند.
کارل ليندن از محققان اصلي پروژه سول-چار به شبکه NBC، گفت: اين پروژه واقعاً تلاشي براي پرداختن به مساله مديريت فاضلاب است.
وي افزود: ايده ما اين است که اگر بتوانيم فاضلاب را به موقع و در محل مديريت و آن را به مواد ايمن قابل استفاده تبديل کنيم، گام بزرگي به سمت حفظ سلامت عمومي در بسياري از نقاط جهان برداشته‌ايم.
ليندن، استاد مهندسي محيط زيست در دانشگاه کلرادو، گفت: در بسياري از جوامع جهان نگهداري و تخليه چاه توالت به‌طور غيربهداشتي و غيرايمن صورت مي‌گيرد.
بانک‌هاي جهاني مي گويند بهداشت ضعيف تقريباً 1.5 درصد توليد ناخالص داخلي براي کشورها هزينه ايجاد مي‌کند. براي مثال در هند رسيدگي به وضعيت بد بهداشتي در اين کشور سالانه 54 ميليارد دلار هزينه بر جاي مي‌گذارد. سازمان بهداشت جهاني مي‌گويد: دو ميليارد و 400 ميليون نفر در سراسر جهان به بهداشت اوليه دسترسي ندارند.
سرويس بهداشتي طراحي شده توسط ليندن و تيم وي براي يک خانواده چهار نفره مناسب است. در اين سرويس پنل هايي براي جذب نور خورشيد تعبيه شده است.
کابل‌هاي فيبر نوري، نور خورشيد را به يک بخش واکنش دهنده منتقل مي‌کند جايي که فضولات به فرآورده‌هاي جنبي قابل استفاده تبديل مي‌شوند؛ اين فرآورده‌ها پس از فرآوري مي‌توانند به عنوان کود مورد استفاده قرار بگيرند.
ليندن گفت: از اين فرآورده‌ها مي‌توان در کشاورزي و همچنين براي ارتقاي ظرفيت آب موجود در خاک استفاده کرد. اين کود همچنين براي حاصلخيزي و ساختار درست خاک قابل استفاده است.
انرژي خورشيدي به شکل روزافزوني در حال تبديل شدن به يک بخش مهم ترتيب انرژي جهاني است و آژانس بين المللي انرژي سال گذشته اعلام کرد که خورشيد تا سال 2050 به بزرگ‌ترين منبع انرژي برق جهان تبديل خواهد شد.
ليندن افزود: نور خورشيد يک منبع انرژي ايده آل است. روشي که ما براي دريافت نور خورشيد استفاده مي‌کنيم بسيار کارآمد است و خورشيد يک منبع انرژي رايگان محسوب مي‌شود.
وي در عين حال اظهار کرد که استفاده از انرژي خورشيدي چالش‌هايي نيز به همراه دارد. اين روش براي مناطقي که پوشش ابري بالايي دارند و فصل بارندگي در آن‌ها طولاني است جواب نمي‌دهد.
اين محقق خاطرنشان کرد: ما تحقيقاتي را در خصوص الگوهاي پوشش نور خورشيد در مناطق مختلف جهان انجام داده‌ايم و نقشه اي را که سرويس بهداشتي ما مي‌تواند در آن مناطق کارايي داشته باشد تهيه کرديم که شامل شمال آفريقا، خاورميانه، بخش‌هايي از هند، بخش‌هايي از قطب مي‌شود.
ليندن گفت: خريد اين سرويس براي يک خانواده چهار نفره حدود 12 هزار دلار هزينه دارد و اولين هدف ما پايين آوردن قيمت اين سرويس است. ما اميدواريم عوامل مختلف از جمله توليد انبوه و روش‌هاي مختلف توليد و همچنين مواد ارزان‌تر به پايين آمدن قيمت آن کمک کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن