واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۲۷ق.ظ)
برگزاري دومين کنگره بين المللي سکته مغزي موج - دومين کنگره بين المللي سکته مغزي از يکم تا سوم مهر در شيراز برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالحميد شريعت، دبير دومين کنگره بين المللي سکته مغزي و دانشيار گروه نورولوژي بيماريهاي مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکي شيراز، در نشست خبري اين کنگره بين المللي گفت: در جهان از هر 6 نفر، يک نفر به سکته مغزي دچار ميشود و سکته مغزي پس از انواع سرطانها و سکته قلبي، سومين بيماري در مرگ و مير و اولين يا دومين عامل ناتواني در دنيا است که علايمي مانند فلج يک طرف بدن، تاري چشم و سرگيجه را به همراه دارد.
وي با بيان اينکه اين کنگره بين المللي با هدف آشنايي با درمان و پيشگيري از سکته مغزي برگزار ميشود، در خصوص محورهاي برگزاري کنگره افزود: در دومين کنگره بين المللي سکته مغزي، مباحثي پيرامون همه گير شناسي، پيشگيري، درمان، خونريزي دهنده، درمانهاي حمايتي، توانبخشي و پرستاري از بيماران سکته اي توسط اساتيد اين حوزه مطرح ميشود.
دبير دومين کنگره سکته مغزي ادامه داد: اين کنگره در سه کارگاه و چهار نوبت برگزار ميشود که شامل شيوه ايجاد سکته مغزي براي پژوهش در حيوانات، سونوگرافي عروق مغز، تزريق سم بوتوليسم براي سفتي اندام ناشي از سکته مغزي است.
افشين برهاني حقيقي، دبير اجرايي دومين کنگره بين المللي سکته مغزي و عضو هيأت علمي مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکي شيراز، نيز گفت: رياست اين کنگره بين المللي بر عهده دکتر محمدهادي ايمانيه، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز، است که از سال گذشته برگزار ميشود و بر طبق روال کنگرههاي بين المللي، مورد تأييد سازمان جهاني سکته مغزي، انجمن نورولوژيهاي مداخله اي که مرکز آن در آمريکا است و انجمن ايران با بيش از 1500 عضو قرار گرفته است.
وي با اشاره به ماهيت جهاني اين کنگره و حضور اساتيد معروف و مطرح دنيا در آن، تصريح کرد: در طول برگزاري اين کنگره، ميتوانيم پيشرفتهاي علمي، پزشکي، فناوري و تحقيقاتي دانشگاههاي کشور؛ به خصوص دانشگاه علوم پزشکي شيراز را به دانشمندان خارج از کشور نشان دهيم و به کمک دستاوردهاي علمي، جديدترين و به روزترين روشهاي تشخيصي، کيفيت درمان را بهبود ببخشيم.
دبير اجرايي دومين کنگره بين المللي سکته مغزي ادامه داد: سکته مغزي زن و مرد و گروه سني نميشناسد و برخلاف اذهان عمومي، در جوانان و کودکان نيز مشاهده ميشود.
برهاني حقيقي اظهار داشت: يک سوم افراد زير 65 سال و 15 درصد افراد زير 45 سال که همان جوانان هستند، به سکته مغزي مبتلا ميشوند و ما پزشکان بيشتر به دنبال شناخت عوامل سکته مغزي مانند قندخون، افزايش چربي خون، پرفشاري خون و مصرف دخانيات هستيم تا از بروز اين مشکل در افراد پيشگيري شود.
وي بيان کرد: يکي از اتفاقات خوب در اجراي طرح تحول نظام سلامت، تحت پوشش قرار گرفتن داروي حل کننده لخته خون در مغز (TPA) است که چنانچه بيمار مبتلا به سکته مغزي، کمتر از چهار ساعت و نيم به اورژانس برسد، در شرايط خاص ميتوان با استفاده از اين دارو وي را درمان و يا عوامل خطر آن را کاهش داد.
برهاني حقيقي يادآور شد: اين کنگره در سه روز، با حضور 200 شرکت کننده و 6 دانشمند مطرح و نامي دنيا برگزار ميشود و قريب به 70 مقاله به کنگره ارسال شده است که به صورت شفاهي و پوستر به حاضران ارائه ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]