تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869308771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فراوانی تولید مرکبات نیازمند توسعه صادرات است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی مازندران فراوانی تولید مرکبات نیازمند توسعه صادرات است خبرگزاری پانا: مدیر تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: فراوانی تولید مرکبات در سال جاری نیازمند برنامه ریزی مناسب جهت بازار رسانی به موقع درسطح کشور و توسعه صادرات مرکبات به بازارهای هدف می باشد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور ساعت 12:17

خبرگزاری پانا+تولید مرکبات+مازندران

به گزارش خبرگزاری پانا، حسین نگهدار در نخستین جلسه هماهنگی برگزاری همایش سردخانه داران و سورتینگ داران مازندران، از برگزاری همایش سردخانه داران و سورتینگ داران استان در مهر ماه امسال در سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این همایش با هدف هماهنگی و هم افزایی تشکل‌های مرتبط در سطح استان، معرفی پتانسیل و توانمندی‌های استان در تولید مرکبات، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی عمومی در راستای ارتقا عملکرد سورت، بسته بندی، ذخیره سازی و برند سازی مرکبات برگزار خواهد شد. نگهدار با بیان اینکه مهمترین مشکلات مرتبط با پروسه بعد از تولید در بخش کشاورزی، فرآوری، بسته بندی، حمل و نقل و بازاریابی است، بر ضرورت هماهنگی و تعامل تمامی دستگاه‌های ذیربط و تشکل‌های مرتبط بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: پیش بینی می شود در سال جاری از 122 هزار هکتار باغات مرکبات مازندران بیش از 2 میلیون و 200 هزار تن محصول مرکبات با کیفیت مطلوب تولید شود. مدیر تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: فراوانی تولید مرکبات درسال جاری نیازمند برنامه ریزی مناسب جهت بازار رسانی به موقع در سطح کشور و توسعه صادرات مرکبات به بازارهای هدف می باشد . وی خاطرنشان کرد: 88 واحد سردخانه بالای صفر درجه با ظرفیت 173 هزار تن، 8 واحد سردخانه دو مداره با ظرفیت 12 هزار تن و 132 واحد سورتینگ با ظرفیت بیش از یک میلیون تن در استان وجود دارد که می توان با استفاده بهینه از ظرفیت های موجود شاهد ارتقاء ارزش افزوده در بخش کشاورزی باشیم. نگهدار، تشکیل تشکلی واحد درسطح استان بمنظور ایجاد تعامل و ساماندهی این واحدها را ضروری دانست. مدیر تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: با توجه به افزایش تولید مرکبات در سال جاری، اطلاع رسانی جهت افزایش مصرف سرانه مرکبات در کشور و برند سازی مرکبات استان بمنظور توسعه صادرات پایدار مورد توجه قرار گیرد. وی افزود: توسعه پایدار نیازمند تحقق عملیاتی کردن سند توسعه صادرات مرکبات با مشارکت و همکاری دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌های مرتبط و فعالین اقتصادی است.    













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن