تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806888704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظام صلاحيت حرفه‌اي، پاشنه آشيل نظام مهارتي و آموزشي کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۳۲ب.ظ)
نظام صلاحيت حرفه‌اي، پاشنه آشيل نظام مهارتي و آموزشي کشور است موج - معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، نظام صلاحيت حرفه‌اي را پاشنه آشيل نظام مهارتي و آموزشي کشور برشمرد و گفت: در اين نظام تجربه، برخورداري از مهارت، دارا بودن گواهي نامه‌هاي لازم، مدارک آموزشي، اخلاق حرفه‌اي و در برخي رشته‌ها آمادگي جسماني است که به افراد صلاحيت انجام کار مي‌دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، کورش پرند، معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، در مراسم امضاي تفاهم‌نامه همکاري آموزشي بين اتاق اصناف ايران و سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور با حضور علي فاضلي، رئيس اتاق اصناف ايران، اظهار داشت: سازمان آموزش فني و حرفه‌اي متولي آموزش‌هاي غيررسمي مهارتي کوتاه‌مدت و مطابق با نيازهاي بازار کار در کشور است که منتج به اخذ گواهينامه مي‌شود.
وي گفت: اين سازمان در حوزه‌هاي صنعت، خدمات و کشاورزي و از 3 سال پيش تاکنون در حوزه فناوري‌هاي پيشرفته ايفاي نقش مي‌کند که داراي 700 مرکز دولتي و 14 هزار آموزشگاه آزاد است.
پرند افزود: سالانه حدود 2 ميليون نفر از آموزش‌هاي اين سازمان بهره‌مند مي‌شوند که اکثر مخاطبان اين سازمان را روستاييان، زنان خانه‌دار، افراد بيکار، دانش آموزان، دانشجويان و فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها تشکيل مي‌دهند و حتي در زندان‌ها و پادگان‌ها نيز دوره‌هاي آموزشي ويژه افراد برگزار مي‌شود.
وي ادامه داد: اين سازمان با بيش از يک‌صد وزارتخانه، دستگاه دولتي، سازمان خصوصي، اتحاديه، تعاوني و ساير شرکت‌هايي که براي ارتقاي بهره‌وري نيروي کار خود به آن مراجعه مي‌کنند، تفاهم‌نامه داشته و به آموزش افراد مي‌پردازد.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي از وجود 6 هزار استاندارد آموزشي بر مبناي طبقه‌بندي بين‌المللي در اين سازمان خبر داد که منابع درسي آن بوده و براساس دانش، مهارت و نگرش‌هاي موجود طراحي شده‌اند و تفاوت اصلي آن‌ها با سرفصل‌هاي آموزشي دانشگاهي و آموزش و پرورش، مهارتي بودن بيش از 70 درصد آموزش‌ها است.
وي با بيان اين که سازمان آموزش فني و حرفه‌اي داراي يک سند راهبردي مهارت و فناوري است، خاطرنشان کرد: هشت راهبرد، 27 سياست و بيش از 240 برنامه، برنامه‌هاي اين سازمان را تشکيل مي‌دهند و براساس آن در سال 94 سند برنامه‌هاي تحول سازمان طراحي و مشخص شده است.
رئيس سازمان فني و حرفه‌اي کشور با اشاره به امضاي تفاهم‌نامه با اتاق اصناف ايران، تصريح کرد: در شرايط کنوني کشور و مواجهه با تحريم‌ها و فشارهاي اقتصادي، بسياري بنگاه‌هاي کوچک و متوسط نتوانسته و نمي‌توانند بخشي از امکانات خود را به روز کنند که مشکلات مالي موجود در کشور نيز به آن دامن زده است.
وي اضافه کرد: آنچه در وهله نخست در اين تفاهم‌نامه مد نظر است، تهيه و تدوين و اصلاح استانداردهاي آموزشي آن است که نيازمند نيازسنجي آموزشي، تهيه منابع آموزشي، اجراي اين دوره‌ها و اخذ گواهي‌نامه است.
پرند با تأکيد بر اين که کشور به‌نظام صلاحيت حرفه‌اي نياز دارد، خاطرنشان کرد: اين نظام، فرهنگ مدرک‌گرايي را کمرنگ کرده و کار و مهارت‌آموزي را جايگزين آن مي‌سازد.
وي با اشاره به وجود 4.5 ميليون دانشجو در کشور و بيکاري 18.9 درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاهي، 33 درصد فارغ‌التحصيلان زن و 12 درصد فارغ‌التحصيلان مرد افزود: با وجود نظام صلاحيت حرفه‌اي مي‌توان بيکاري را در کشور ريشه‌ کن کرد.
اين مقام مسؤول ادامه داد: با شرايط مدرک‌گرايي کنوني کشور، پيش‌بيني مي‌شود در سال 1399 در حوزه مردان در رشته‌هاي متناسب با مدرک ديپلم و فوق‌ديپلم با کمبود نيروي کار مواجه باشيم.
وي در ادامه نظام صلاحيت حرفه‌اي را پاشنه آشيل نظام مهارتي و آموزشي کشور برشمرد و گفت: در اين نظام تجربه، برخورداري از مهارت، دارا بودن گواهينامه‌هاي لازم، مدارک آموزشي، اخلاق حرفه‌اي و در برخي رشته‌ها آمادگي جسماني است که به افراد صلاحيت انجام کار مي‌دهد.
شايان ذکر است؛ اين تفاهم‌نامه به منظور آماده کردن نيروي انساني براي ورود به جامعه صنفي و همچنين ارتقاي مهارت‌هاي ضمن کار شاغلان اصناف در محل اتاق اصناف ايران به امضا رسيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن