تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870262366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارشي از مفقودي در سيل و آب‌گرفتگي اخير کشور نداشته‌ايم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۱۰ق.ظ)
گزارشي از مفقودي در سيل و آب‌گرفتگي اخير کشور نداشته‌ايم موج - رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر گفت: تمامي نهادهاي دخيل در تأمين امنيت مردم در حوادث بايد به‌ جد در زمينه آموزش و ارتقاي فرهنگ ايمني فعال شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، ناصر چرخ‌ساز در برنامه «پيشخوان خبر» درباره حادثه اخير سيل و آب‌گرفتگي در شرق پايتخت و علت تلفاتي که با وجود دادن هشدارهاي لازم، در اين اتفاق شاهد آن بوده‌ايم، گفت: بايد به حادثه‌هايي که پيش از اين رخ داده است، کمي دقت کرد؛ کما اين‌که اکنون مدت زمان زيادي از طغيان رودخانه سيجان در استان البرز و رودخانه کن نمي‌گذرد و آن زمان هم همين بحث مهم فرهنگ‌سازي مطرح شد مبني بر اين‌که مردم بايد کاملاً مطلع باشند که در زمان حادثه چگونه برخورد کرده تا چه اندازه آمادگي داشته و چه کنند تا از صحنه حادثه دور شوند.
وي افزود: متأسفانه با بررسي حادثه دو روز اخير به اين نتيجه رسيديم که با وجود اين‌که در حادثه اخير اطلاع‌رساني بسيار خوب بوده و سازمان هواشناسي هم به‌موقع هشدار داده و رسانه ملي هم هشدارهاي خوبي را از طريق خبر و زيرنويس‌هاي خبري ارائه کرد، اما مردم باوجود همه اين هشدارها وارد مسيل رودخانه‌ها شده و باور نکردند که آب مي‌تواند جان آن‌ها را به خطر بيندازد و لذا در محل‌هاي پرخطر براي تفريح استقرار پيدا کرده بودند که اين امر از علل اصلي تلفات اخير بود.
چرخ‌ساز درباره آمار فوت‌شدگان سيل و آب‌گرفتگي شب گذشته در شرق استان تهران، عنوان کرد: هلال‌احمر بسياري از مصدومان داراي مشکل را به مناطق امن و بيمارستان‌ها منتقل مي‌کند و لذا آمار قطعي فوت‌شدگان را به‌ ويژه آن‌هايي که در بيمارستان‌ها بستري شدند، پزشکي قانوني اعلام مي‌کند، اما؛ تاکنون هلال‌احمر در سر صحنه 12 نفر را که جان خود را از دست داده بودند پيدا کرده که 5 تن آن‌ها در روستاي توچال پاکدشت استان تهران و به عبارتي 4 تن در صحنه و يک تن پس از انتقال به بيمارستان، يک تن در بجنورد، 4 تن در بندرعباس و 2 تن هم در آذربايجان جان خود را از دست دادند.
وي اعلام کرد: با توجه به اعلام ادامه بارندگي‌ها در 12 استان کشور، احتمال ايجاد مشکل براي استان‌هاي درگير وجود دارد، اما تاکنون گزارشي از مفقودين نداشته‌ايم.
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر با اشاره به اين‌که حادثه اخير نه سيل، بلکه بيشتر طغيان رودخانه‌هاي فصلي و آب‌گرفتگي معابر بوده است، اظهار کرد: همه فوت‌شدگان اين حادثه در کنار رودخانه‌هاي فصلي حضور داشتند و به‌ هر حال طبيعي است که رودخانه‌هاي فصلي با بارش طغيان کرده و پر آب شوند، اما؛ متأسفانه عده‌اي بدون توجه به هشدارهايي که سابق بر اين درباره حادثه‌آفرين بودن رودخانه‌هاي فصلي داده شد، در کنار رودخانه‌ها به تفريح مي‌پرداختند که اين مهم نيز به بحث آموزش فرهنگ ايمني مرتبط مي‌شود.
وي با اشاره به اين‌که بسياري از مردم هنوز تصور نمي‌کنند برخي رودخانه‌ها ممکن است براي آن‌ها حادثه‌ساز باشد، خاطرنشان کرد: اين در حالي است که رودخانه‌اي چون قم رود و حتي رودخانه تجريش سابقه گرفتن جان افراد را در پرونده خود داشته و به‌ واقع ممکن است اين رودخانه‌ها مشکل‌ساز شود، لذا بايد اقدامي جدي انجام داده و از ساخت‌وسازهاي نامتعارف و تجاوز به حريم رودخانه‌ها و مسيل آن‌ها جلوگيري کرد؛ چراکه همين رودخانه‌ها با بارندگي کوچک، پرآب شده و حادثه‌آفرين مي‌شوند.
وي اظهار کرد: سابق بر اين‌که رودخانه قم رود پارکينگ خودجوش بود، براي عده‌اي خطرآفرين شد و امروز نيز با وجود اين سابقه، شاهديم در اين رودخانه پارکينگ رسمي راه‌اندازي شده است، لذا بايد فرهنگ‌سازي لازم همانند آنچه درباره بستن کمربند ايمني در کشور رخ داد، در اين زمينه نيز با همکاري همه دستگاه‌هاي دخيل چون آموزش و پرورش و وزارت علوم شکل بگيرد.
چرخ‌ساز تصريح کرد: همه تلاش هلال‌احمر در کارگروه امداد و نجات و آموزش همگاني جلب همکاري جدي همه دستگاه‌ها در آموزش همگاني بوده است تا همانند موضوع زلزله، آموزش و ارتقاي فرهنگ ايمني هم به مطالبه‌اي همگاني تبديل شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن