تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867485092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گیاهی که بر هر درد بی‌درمان دواست


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: زیره گیاهی است به شکل بیضی شکل، با ساقه‌های توخالی و در ارتفاع 60 سانتی متر که بسیار سوزاننده است و در کشورهای مختلف جهان کشت می‌شود.

به گزارش تراز ،محمد کاشانی مدرس علوم تغذیه با اشاره به خواص گیاه زیره و خاصیت درمانی آن گفت: در ایران چند نوع زیره، زیره سبز، زیره سیاه و دیگری زیره سیاه کوهی وجود دارد که در ادامه به توضیح تک تک این گونه‌ها اشاره می‌کنیم.
وی تصریح کرد: زیره سیاه کوهی علفی است که در ارتفاع 60 سانتی متر ساقه و ریشه دارد این میوه بسیار معطر است و مزه تند و سوزاننده دارد و در نقاط مختلف جهان کشت می‌شود مانند شهرهایی در کشور ایران مخصوصا کرمان،‌ شمال غرب نهاوند و نواحی مجاور البرز و کشورهایی مانند آفریقا، هندوستان، نواحی گرم اروپا  و ... کشت می‌شود که مهمترین خاصیت آن ضد نفخ، درد اسپاسم را از بین می‌برد و تقریبا مشابه رازیانه است و اثر محرک معده را دارد و برای هضم غذا، ادرار آور، ضد کرم، ضد تشنج و تا حدی نیرو دهنده برای جسم است.
وی ادامه داد: زیره سیاه برای سرطان نیز مفید است چون قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و برای کم خونی مورد استفاده قرار می‌گیرد و خواص دیگر آن صفرا آور، خلط آور، شل کننده ماهیچه‌ها و شیر مادر را افزایش می‌دهد.
کاشانی مدرس علوم تغذیه با اشاره به زیره سبز و خاصیت اعجاب انگیز این گیاه اظهار داشت: گیاه سبز زیره در کشورهای ترکیه، ازبکستان،‌ تاجیکستان، مراکش،‌ مصر و هندوستان کشت می شود و گونه نادر این گیاه در خراسان نیز موجود می‌باشد و تمام خواصی که زیره سیاه دارد این گیاه نیز در خود دارد.
مصرف مستقیم از گیاه زیره برای بدن ضرر دارد
محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در رابطه با مصرف مستقیم از گیاه زیره برای بدن ضرر دارد بیان کرد: گیاه زیره دو نوع است یکی سبز و دیگری سیاه و برای آنهایی که دارای مزاج گرم و خشک هستند استفاده مستقیم از این گیاه می‌تواند برای بدن ضرر داشته باشد.
وی ادامه داد: برای کنترل طبع می‌بایستی 3 تا 24 ساعت زیره را در سرکه قرار دهیم و بعد از 24 ساعت زیره را از سرکه خارج می‌کنیم و سه بار آبکشی انجام می‌دهیم و درون یک فویل ریخته تا خشک شود و آن را استفاده می‌کنیم.
محمد باقر مینایی خاطر نشان کرد: زیره کمک می‌کند تا در معده هضم اول به خوبی انجام شود وقتی هضم اول انجام شد قابلیت جذب غذا برای روده سریع‌تر انجام می‌شود و همچنین برای کبد کمک لازم را انجام می‌دهد، چرا که هر چه قدر غذا بهتر هضم شود جذب هضم اول‌، دوم و سوم در بدن شکل خفیفی انجام می‌شود و آن موقع است که در بدن اختلال به وجود نمی‌آید و کبد مبتلا به ناراحتی‌های مختلف نخواهد شد بنابراین کبد به عنوان یک کمک کننده در هضم غذا برای اعضای بدن کمک کننده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران



زمانبندی انتشار: 28 شهريور 1394 - 15:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن