واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۴۱ب.ظ)
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز: هفت هزار مراقب سلامت در فارس فعاليت ميکنند موج - رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز گفت: در اين برنامه بيماريهاي مزمن، پرفشاري خون، ديابت و بيماريهاي قلبي-عروقي در ميان افراد جامعه شناسايي شده و افراد نسبت به آن آگاهي مييابند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد هادي ايمانيه، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز، به همراه اعضاي ستاد اجرايي برنامه پزشک خانواده استان، در شهرستان سپيدان حضور يافت تا در جريان برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اين شهرستان قرار گيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز با بيان اينکه اجراي پزشک خانواده در فارس، موجب شناسايي بيماريهاي غير واگير که اکنون در ميان مردم؛ به ويژه مناطق شهري رايج است شده، افزود: پزشکان خط اول مبارزه با بيماريها هستند و با اجراي برنامه پزشک خانواده، بيماريهايي مانند ديابت و پرفشاري خون در ميان مردم شناسايي شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز با اشاره به اجراي کامل تحول نظام بهداشت در شهرستان سپيدان، تصريح کرد: در دانشگاه علوم پزشکي شيراز به دنبال اجراي برنامه سلامت محوري بوده و آن را در اهداف خود پيش بيني کرده بوديم که امروز شاهديم به صورت کامل در شهرستان سپيدان به اجرا در آمده است.
محمدهادي ايمانيه با بيان اينکه به جاي درمان محوري در اين طرح بر سلامت محوري تاکيد ميشود، افزود: بر اين اساس به گروههاي مختلف مانند نوزادان، مادران باردار و سالمندان خدمات سلامت متناسب با آنان ارائه ميشود.
وي با اشاره به فعاليت قريب به هفت هزار مراقب سلامت در استان فارس، اظهار داشت: مردم نيز جزئي از رابطان سلامت محسوب ميشوند و به کمک پزشکان خانواده به آنان آگاهي داده ميشود.
ايمانيه ادامه داد: سلامت دهان و دندان، سلامت روان و سلامت تغذيه اکنون به نحو دقيق تري در مردم شناسايي ميشود و آمارهاي به دست آمده نيز حاکي از همين امر است.
وي با بيان اينکه خدمات مرکز سلامت جامعه سپيدان در اين بازديد راستي آزمايي شد، گفت: شهرستانهاي ديگر فارس نيز به صورت جدي پيگير اجراي دقيق طرح تحول نظام سلامت و بستههاي خدمتي آن، همچنين برنامه پزشک خانواده هستند، اما مواردي مانند جمعيت بالاتر تحت پوشش باعث شده تا زمان بيشتري براي اين هدف موردنياز باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز پزشک خانواده شهري را ادامه پزشک خانواده روستايي عنوان کرد که تکميل کننده آن است و خاطرنشان کرد: در اين برنامه بيماريهاي مزمن، پرفشاري خون، ديابت و بيماريهاي قلبي عروقي در ميان افراد جامعه شناسايي شده و افراد نسبت به آن آگاهي مييابند.
ايمانيه تاکيد کرد: اجراي سلامت محوري در مدارس يکي از اهدافي است که به نحو جدي در استان فارس در حال پيگيري و اجرا است.
گفتني است، در اين بازديد دکتر بهجو، رئيس انجمن پزشکان عمومي شيراز، بني هاشمي مدير درمان تأمين اجتماعي، عبدالرسول همتي قائم مقام معاونت بهداشتي دانشگاه، تواني رئيس اداره پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکي شيراز، تدين عضو نظام پزشکي شيراز،فرجام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي فسا، رحمانيان معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي جهرم به همراه احمد رضازاده مدير روابط عمومي دانشگاه حضور دارند.
همچنين دانشجوياني از دانشکده پزشکي شيراز نيز در اين بازديدها حضور داشته و از نزديک با روند اجراي برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده در کنار ارزيابي دست اندرکاران بهداشتي استان آشنا ميشوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]