تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862631950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناظم‌الشریعه: از جامعه فوتسال توقع حمایت دارم


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: ناظم‌الشریعه: از جامعه فوتسال توقع حمایت دارم
سرمربی تیم ملی فوتسال اعلام کرد که برای موفقیت تیم ملی نیاز به همدلی و حمایت از جامعه فوتسال را دارد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، محمد ناظم الشریعه درخصوص آخرین وضعیت کادرفنی تیم ملی فوتسال گفت: با توجه به برخی مشکلاتی که در چند سال اخیر در فوتسال وجود داشت سعی کردیم از کسانی که کمتر در حاشیه بوده‌اند استفاده کنیم. البته حضور این افراد در لیگ برتر از دیگر اولویت‌های ما بود و بدون شک عملکرد فنی آنها در انتخاب شان جایگاه ویژه‌ای داشت.

وی ادامه داد: هاشم‌زاده که در دوسال گذشته کمک نخست خسوس بود و پیش از این کاپیتان تیم ملی هم بوده است، صانعی هم دو دوره سرمربی تیم ملی فوتسال ایران بوده و در زمان وی هم در مسابقات آسیایی و هم مسابقات جام جهانی حضور داشتیم و تجربه بالا و گران بهایی دارد. بسیار حائز اهمیت است که صانعی از دوستان بسیار خوب من است و تفکرات ما در یک مسیر قرار دارد و مجموعه این موارد باعث می شود تا بتوانیم به اهداف خود برسیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال درباره شرایط پیش روی این تیم خاطرنشان کرد: به هیچ وجه کار آسانی نداریم و به‌طور مثال ازبکستان که میزبان مسابقات آسیایی و مقدماتی جام جهانی است حدود یکسال در اردو است. ژاپن و تایلند هم که هیچ موقع بی کار نشسته‌اند و همواره برنامه‌های خود را اجرایی کرده‌اند. البته می‌دانیم که همه از ما توقع قهرمانی آسیا را دارند و فکر می‌کنم بتوانیم با کمک اعضای کادرفنی، بازیکنان و مسئولان این اتفاق را رقم بزنیم.

ناظم‌الشریعه در پاسخ به این سوال که بازیکنان مدنظر او برای دعوت به تیم ملی چه کسانی هستند، گفت: با توجه به زمانی که در اختیار داریم نمی‌توانیم تغییرات بزرگی ایجاد کنیم. در واقع بزرگ‌ترین مشکل ما کمبود وقت است و بازی‌های لیگ هم به دلیل شرکت در تورنمنت‌ها از این پس هر پنج روز برگزار می‌شود. نخستین کاری که انجام می‌دهیم حضور در ورزشگاه و دیدن بازی‌ها از نزدیک است. سعی می‌کنیم سه یا چهار روز پیش از بازی دوستانه با روسیه اردوی تیم ملی برگزار کنیم.

وی افزود: در بحث دعوت بازیکنان هم بازیکنانی که آمادگی بیشتری دارند اولویت اصلی ما است و برای چند دیدار دوستانه آتی هم برهمین اساس بازیکنان را دعوت خواهیم کرد. البته نباید فراموش کرد که نقش اصلی را باشگاه‌ها دارند و به همین دلیل روی بازیکنان باشگاهی هم دقت زیادی خواهیم داشت به‌طوری که روز گذشته بازی بین تیم‌های گیتی پسند و تأسیسات دریایی را از نزدیک در ورزشگاه دنبال کردم.

ناظم الشریعه در ادامه درباره برنامه‌های تیم ملی اظهار داشت: امروز نشستی را با افتخاری برگزار خواهیم کرد. البته پیش از این برنامه‌هایم را در نشست کمیته فوتسال و کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی ارائه کرده‌ام. یکی از مهمترین مسائل پیگیری برنامه‌های تیم ملی است و با توجه به حضور تیم ملی امید روسیه به همراه تیم بزرگسالانش در ایران، از همین هفته اردوی تیم ملی امید به مدت دو هفته را برگزار می‌کنیم و پس از آن اردوی تیم ملی بزرگسالان را پیگیری می‌کنیم و در نهایت هم که بازی با تیم ملی روسیه را انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به نیاز به همدلی جامعه فوتسال در شرایط کنونی گفت: من در حال حاضر نماینده همه مربیان ایرانی در تیم ملی هستم، بدون تعارف هیچ ادعایی ندارم و از نظرات و پیشنهادات هر کسی که بتواند ما را در رساندن تیم ملی فوتسال به جایگاه اصلی خود یاری کند استقبال می‌کنم. حدود بیست مربی از بین لیگ‌های برتر و فوتسال لیاقت حضور در سمت سرمربیگری تیم ملی فوتسال را دارند و از همه نظرات آنها استفاده خواهیم کرد، بدون شک نیاز به هدلی همه آنها و بة‌طور کلی جامعه فوتسال کشور داریم چرا که دیگر فرصتی برای هجمه و ایجاد حواشی باقی نماینده و فصل جدیدی در نتایج تیم ملی را باد رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال درخصوص دریافت دعوت نامه مسابقات گرندپریکس برزیل هم افزود: اینکه برای این مسابقات دعوت می‌شویم بسیار خوب است. ترابیان نقش زیادی در دعوت برزیلی‌ها از تیم ملی فوتسال ایران داشته و حتی پیگیر شده تیم ملی «ب» را عازم این بازی‌ها کنیم. گرندپریکس یک برند است و حضور تیم ملی ایران در این مسابقات علیرغم مشکلات هزینه‌ای که از آن آگاهی داریم بسیار به آینده فوتسال کمک خواهد کرد. ما فقط 28 روز پس از پایان لیگ فرصت برای آماده سازی بازیکنان داریم. لیگ فشرده است و امکان فشار آوردن به بازیکنان را نداریم بخصوص که تعامل با باشگاه‌ها از مواردی است که همواره به آن اعتقاد داشته‌ام و آن را مدنظر قرار خواهم داد. همینطور متقابلاً از باشگاه‌ها هم توقع حمایت همه جانبه از تیم ملی فوتسال کشورمان را دارم.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که جایگاه فعلی فوتسال ایران را چگونه ارزیابی می‌کند، خاطرنشان کرد: بدون شک اولین هدف ما باید بازگشت به شرایط قبلی فوتسال ایران در آسیا باشد. معتقدم دو سال گذشته روند نزولی داشته‌ایم و به‌طور مثال قهرمانی آسیا که همواره در اختیار تیم ملی فوتسال ایران بوده را از دست داده‌ایم. البته در دوره خسوس اتفاق مثبتی مانند جوانگرایی هم انجام شده اما همه تلاش خود را برای آقایی مجدد در آسیا بکار خواهیم گرفت.



15:28 1394/06/28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن