واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۱۷ب.ظ)
انصاري:پيشنهادهاي جذاب اتاق بازرگاني، دولت بيپول را وسوسه ميکند موج - نائب رئيس اتاق بازرگاني ايران گفت: امروز که دولت با حجم انبوه پروژههاي نيمهتمام و بدهکاريهاي فراوان با پيمانکاران و بانکها قرارگرفته است، پيشنهادهاي جذاب اتاق بازرگاني ميتواند بسياري از پروژهها را از زير سايه دولت، به اقتصاد غيردولتي سوق دهد.
محمدرضا انصاري نائب رئيس اتاق بازرگاني ايران درخصوص ارزيابي خود از نحوه واگذاريهاي دولتي، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار کرد: دولت در واگذاريها، بايد طبق قانون پيش رود و اينکه نبايد از واگذاريها ترس واهمهاي داشته باشد و بايد با شرايطي درست، واگذاريها را بر مبناي مديريت واگذار کند.
وي ادامه داد: دولت در واگذاريها، بايد مديريت را بدهکار کلان را بدهکار خود نگاه دارد تا تصميمات کلان اقتصادي را دولت و تصميمات خرد در حد بنگاه را خود شرکتهاي خريدار در نظر بگيرد.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران تاکيد کرد: متأسفانه رفتارهاي دولت از خصوصيسازي، تفکر توسعهطلبي را از خود برجاي نميگذارد زيرا دولت تنها در تفکر درآمدزايي مقطعي بود که اين پولها را به زخمهاي روز کشور بزند و شايد در آن زمان تصور بر اين بود که دولت راهي گذرا را براي تسويه معوقات خود با طلبکاران خود پيداکرده است.
وي گفت: البته دولت ازلحاظ مديريتي نبايد شرکتهاي تابع خود را واگذار کند اما ميتواند با معيار سنجي و بر اساس توانايي بخش خصوصي، پروژهها و شرکتهاي دولتي را ازلحاظ اداره کردن و درآمدزايي به خصوصيها بسپارد و خود تنها مديريت کلان و تصميم گير را بر عهده داشته باشد.
عضو هيات رئيس اتاق بازرگاني ايران افزود: اتاق بازرگاني امروز و در شرايط فعلي بايد شخصيت خود را به دولت نشان دهد و با پيشنهادي مناسب، دولت بيپول را با پيشنهادي خوب وسوسه کند، اما کماکان دولت نهتنها به فکر تقويت خود نيست بلکه بعضي از زيرساختهاي صادرات را هم نظير جوايز صادراتي حذف کرده است.
انصاري تاکيد کرد: اتاق بازرگاني بايد بداند که گاها دولت نياز به يادآوري دارد، بايد به دولت يادآوري کرد که اگر جوايز صادراتي 100ميليارد تومان ارزش دارد، اما در برابر آن، ميزان صادرات آورده 4 الي 5ميليارد دلار را براي کشور به ارمغان ميآورد.
وي گفت: بهزعم ما، دولت بايد از بروکراسي سنگيندست بردارد و خود را در موقعيت سبکتر و فرهيختهتر قرار دهد و از طرفي ديگر بخش خصوصي نيز از وضعيت فعلي خارج شود و رشد (کمي) و توسعه (بهبود سازماندهي ) را داشته باشد ؛ شرکتهاي بخش خصوصي زماني ميتوانند رشد و توسعه پيدا کنند که براي آنها بسترسازي اتفاق افتاده باشد.
انصاري در پايان خاطرنشان کرد: خلاصه شدن فعاليتهاي اقتصادي کشور توسط خصولتي ها شايد در ابتدا به خاطر پولدار بودن آنها کمکحال مقطعي باشد اما در بلندمدت اين اقدام محکومبه شکست است زيرا بسترسازي مناسب را فراموش کردهايم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]