تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871386680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصتي مناسب براي استفاده همکاري‌هاي بين‌المللي در زمينه فناورانه نفت و گاز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۳۱ب.ظ)
فرصتي مناسب براي استفاده همکاري‌هاي بين‌المللي در زمينه فناورانه نفت و گاز موج - دومين همايش بين‌المللي فرصت‌هاي فناورانه نفت و گاز فرصتي مناسب براي استفاده بهينه از فضاي پساتحريم براي کشور است تا بازيگران اصلي اين حوزه يعني صنعت، دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي فعاليت‌هاي خود را تبيين و در زمينه‌هاي همکاري‌هاي بين‌المللي مشارکت کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدعلي عمادي، سرپرست پژوهشکده ازدياد برداشت، با بيان اين‌ که کشور ما از نظر مجموع و معادل ذخاير نفت و گاز داراي رتبه نخست در دنياست، گفت: با توجه به جايگاه ايران در منطقه و دنيا بايد مديريت منابع و توليد ثروت از اين منابع به منظور رفاه ملي، تقويت اقتصاد و بهبود آينده کشور در سرلوحه فعاليت‌ها قرار گيرد.
وي با تأکيد بر اين‌که مديريت منابع نيروي انساني، سخت‌افزار، محيط زيست و مخازن کشور بايد به درستي انجام شود، اظهار کرد: اين امر سبب کاهش ريسک‌هاي اين حوزه و هزينه‌ها خواهد شد و از سوي ديگر شاهد قابليت رقابت‌پذيري در دنيا و همچنين افزايش کيفيت و بهره‌وري در اين حوزه باشيم.
عمادي با اشاره به اين‌که فناوري‌هاي روز دنيا دادني و حتي خريدني نيست، بلکه بايد آن‌ها را گرفت و کسب کرد، افزود: براي دستيابي به اين فناوري‌ها بايد راه مناسب را يافت و در حوزه ازدياد برداشت نيز بايد خودمان تلاش کنيم و اين فناوري‌ها را به دست آوريم و در اين راه همکاري بين‌المللي و برون‌نگر و درون‌زا عمل کنيم.
سرپرست پژوهشکده ازدياد برداشت با بيان اين‌که صنعت همواره بايد از متخصصان و نيروهاي دانشگاهي براي رسيدن به اهداف خود استفاده کند، يادآور شد: براي بهبود و ارتقا شرايط فناورانه کشور تمرکز بر روي مواردي همچون ارتقاي منابع انساني، مهارت‌ها، آموزش‌ها، سخت‌افزارها، آزمايشگاه‌ها و نرم‌افزارها از مهم‌ترين مسائل است.
عمادي با اشاره به واگذاري مطالعات ميدان‌هاي مهم کشور به دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي از سوي وزير نفت گفت: تمامي دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي کشور بايد به منظور کسب اهداف تعيين شده به هم‌افزايي رسيده و با ايجاد يک شبکه موفق و همکاري بين‌المللي درباره اين ميدان‌ها گام‌هاي مؤثري بردارند.
وي با بيان اين‌که منابع نفت و گاز در اختيار وزارت نفت و همچنين صيانت از آن به عهده شرکت ملي نفت است، تصريح کرد: با توجه به قوانين مجلس شوراي اسلامي، مجموعه‌اي از مسوولان کشور موظف هستند که بر اين ثروت ملي ناظر بوده و از لحاظ قانوني صيانت از اين سرمايه ملي بسيار حائز اهميت است.
سرپرست پژوهشکده ازدياد برداشت ادامه داد: براي اجرايي کردن اين سياست‌ها تمرکز بر حوزه فناوري و فني بسيار مهم بوده و تمرکز بر مسائل زيست محيطي، فني و همچنين مديريت منابع از موضوعات مهم اين حوزه به شمار مي‌رود.
وي افزود: از طريق دومين همايش بين‌المللي فرصت‌هاي فناورانه در حوزه نفت و گاز مي‌توان مجموعه‌هاي تحقيقاتي و قانون‌گذار کشور را شناسايي کرد و در حوزه‌هاي فناورانه، فناوري‌هاي مورد نياز خود را کسب و يا خريداري کنيم.
عمادي با تأکيد بر برگزاري اين همايش اظهار کرد: بايد تجارب مثبت و منفي ديگر شرکت‌ها را از طريق اين همايش کسب کرد تا از انجام تجارب منفي جلوگيري و تجارب مثبت را افزايش داد.
وي با اشاره به مزيت‌هاي مديريت مخزن در کشور گفت: اين امر باعث افزايش توليد شده و مي‌توان در فرصت‌هاي بازار نفت خود را به بالاترين قيمت ممکن به فروش رساند و در موضوع ازدياد برداشت، فناوري ايجاد شده لزوما در صنعت نفت کاربرد نداشته و داراي اثربخشي بيشتري است و به دليل گستردگي در ديگر صنايع نيز کاربرد دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن