تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835931637
همدلي و همراهي مردم شرط سازندگي است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۴ق.ظ)
يادگار امام: همدلي و همراهي مردم شرط سازندگي است موج - يادگار امام گفت: انرژي جامعه مانند موتور محرکه اي است که بايد در دست کارشناسان قرار گيرد و در غير اين صورت گرفتار پوپوليسم بي ريشه ميشويم.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني طي سخناني در بيست و هفتمين گردهمايي فرماندهان مهندسي رزمي جنگ جهاد که با حضور وزراي جهاد کشاورزي و بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و فرماندهان جهادي هشت سال دفاع مقدس در سالن مرکز همايشهاي صدا و سيما برگزار شد، با اشاره به توصيههاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در هنگام تأسيس جهاد سازندگي، اظهار داشت: اولين کلام امام در خصوص جهاد متوسل شدن به مردمي است که براي فداکاري آماده بوده و هستند؛ ايشان همچنين يادآوري ميکنند که با فداکاري ملت مراحلي را که بسيار اهميت داشت پشت سر گذاشتيم و در ادامه هم تأکيد ميکنند که براي سازندگي ناچاريم به ملت متوجه شويم.
وي با تأکيد بر اهميت اين نکته که بدون همدلي و همراهي مردم هيچ کاري به نتيجه نميرسد، يادآور شد: سنگينترين کارها در حوزه سازندگي در کشورهاي بلوک شرقي انجام شد که از جمله آن ميتوان به پروژههاي بزرگ توليد گندم در شوروي اشاره کرد؛ اما سرانجام در کشورهاي اين بلوک، به رغم ابرقدرت بودن شوروي، سازندگي اتفاق نيفتاد؛ زيرا به اين واقعيت توجه نشده بود که براي سازندگي و رفع مشکلات، حضور ملت و فداکاري ملي لازم است.
يادگار امام يادآور شد: همان انديشه اي که ميگفت مذهب افيون تودههاست و کليساها و مساجد را تبديل به انبار و اصطبل کرد، در مقطع جنگ جهاني دوم کليساهاي ارتدوکس را بازگشايي کرد زيرا در آن مقطع حضور مذهب براي به صحنه آمدن مردم مورد نياز بود.
وي با تأکيد بر اينکه همه مردم با يکديگر بايد براي کاري تصميم بگيرند، تصريح کرد: جمله نقش بسته بر آرم جهاد سازندگي (همه با هم) اين معناي مهم را بيان ميکند که «همه» بايد با هم تصميم بگيرند؛ گرچه اين تصميم گيري مکانيزم هاي مشخصي دارد اما نبايد فراموش کرد که شرط سازندگي، همدلي و همراهي مردم است.
سيد حسن خميني در ادامه با اشاره به ديگر نکته مهم در سخنان امام در خصوص جهاد سازندگي گفت: امام جلوي اين مغالطه را ميگيرند که وقتي کسي سوار بر مسند امور شد، سخن ملت را همان چيزي بداند که خودش ميگويد؛ اين مسأله از مغالطات تاريخي است که چپ و راست، انقلابي و ضد انقلابي گرفتار آن هستند و هرکس از راه ميرسد از قول مردم سخن ميگويد. براي جلوگيري از اين موضوع امام در سخن خود از تمام اقشار ملت اعم از زن و مرد، پير و جوان، دانشگاهي و دانشجو، مهندسين و متخصصين، شهري و دهاتي، سخن مي گويند تا در آينده کسي گرفتار «خود مردم پنداري» نشود.
وي با اشاره به اينکه امام «سازندگي» را به عنوان مرحله دوم پس از انقلاب عنوان کردهاند، گفت: مسئوليتهاي يک آزاديخواه و مبارز با کسي که منصبي رسمي در کشور دارد متفاوت است؛ يک مقام مسئول بايد به فکر معيشت و مشکلات جامعه از جمله فقر، بيکاري و تبعيض باشد.
يادگار امام تأکيد کرد: احساس تبعيض از خود آن بدتر است؛ گرچه موفقيت هيچ گاه به يک اندازه تقسيم نميشود اما فرصتها را بايد به طور يکسان ايجاد کرد و هرکس به ميزان تلاش خود بايد از فرصتها بهره مند شود.
وي ادامه داد: از نقاط درخشان انقلاب و جمهوري اسلامي تلاش بسيار موفق در توزيع مناسب فرصتها تا اقصي نقاط کشور بوده که يکي از آنها توسعه دانشگاههاست؛ همچنين در اين مدت تغيير و ارتقاء در طبقه اقتصادي و اجتماعي آسان تر شده است.
سيد حسن خميني با اشاره به بخش ديگري از سخنان امام مبني بر اينکه (تا پيش از انقلاب) بنا، بر اين بوده است که اينطور ايران را خراب کنند، اظهار داشت: در ميان حکمرانان برخي خواهان پيشرفت بودهاند اما قادر نبودهاند و برخي ديگر هم خواستار پيشرفت بودند اما به دنبال منافع شخصي هم بودند؛ عده اي ديگر هم اساساً بناي پيگيري چنين هدفي را نداشتهاند، همانطور که در مقاطعي از دوران قاجار حکام وقت نميخواستند پيشرفتي صورت گيرد و برخي افراد چون ميرزا حسين خان سپهسالار و اميرکبير اين قصد را داشتند اما برايشان مقدور نشد.
وي با بيان اينکه در دوره پهلوي کساني به دنبال پيشرفت بودند اما راه آن را نميدانستند، تصريح کرد: جرياني که اصل براي او منافع خودش باشد به جايي ميرسد که کاري به ساخته شدن کشور نداشته باشد.
يادگار امام با اشاره به وابستگي جريانات مختلف اجتماعي و مقامات رسمي در ايران به قدرتهاي خارجي، تأکيد کرد: وقتي سياسيون اعم از حاکميت و اپوزسيون نگاهشان به خارجيها باشد طبيعي است که نتيجه کار، عقب گرد کشور باشد.
سيد حسن خميني سپس به بيان يکي از ديگر نکات مهم در سخنان امام پرداخت و يادآور شد: امام پس از تأکيد بر حضور اقشار مختلف مردم، براي جلوگيري از ابتلاي جهاد سازندگي به آفت پوپوليسم توصيه ميکنند که سازندگي تحت نظر اشخاص کارشناس و مأمورين دولت انجام شود و به طور توده وار کارها پيش نرود.
وي ادامه داد: انرژي جامعه مانند موتور محرکه اي است که بايد در دست کارشناسان قرار گيرد و در غير اين صورت گرفتار پوپوليسم بي ريشه ميشويم؛ پوپوليسم مانند قرص مخدر، به شدت نشاط آور است و همه فکر ميکنند طوفان شده است؛ در چنين فضايي کارها هيأتي ميشود و همه خوشحال هستند ولي بعد از مدتي ميبينند که کارها تعطيل شد! از درون اين وضعيت فساد حاصل ميشود و عده اي در اين ميان به تعبير طلبگي، «بَلَّعتُ» ميکنند.
يادگار امام تصريح کرد: پوپوليسم مانند چرخ خودش را زير ميگيرد و آن کسي که روي کار بود با فاصله کمي به زير کشيده ميشود؛ همانطور که در انقلاب کبير فرانسه هرکس سر کار آمد سرش زير گيوتين رفت و بعداً براي همان فرد اين اتفاق افتاد.
سيد حسن خميني اظهار داشت: پوپوليسم تخدير اجتماعي است و انرژي جامعه را از بين ميبرد. در اين فضا هرکس قوي تر شعار ميدهد نفر اول است و اگر کسي بخواهد بالاتر از او برود بايد شعارهاي خود را به مرتبه اي بالاتر از نفر قبل برساند. اين فضاي احساسي، انرژي جامعه را بدون هيچ نتيجه و بلکه با پيامدهايي کاملاً منفي تخليه ميکند.
يادگار امام در ادامه به ديگر توصيه امام خميني به جهادگران سازندگي اشاره کرد و اظهار داشت: امام به اين افراد توصيه ميکنند، کساني که براي سازندگي ميآيند در بين آنها اشخاصي نباشد که بر خلاف رويّهٔ ملت و اسلام، مسائلي داشته باشند و تأکيد ميکنند اگر چنين اشخاصي را ديدند فوراً کنار بگذارند، و نگذارند در بين جوانان و روستاييان تبليغات سوئي کنند. امام با اين سخن خود توجه ميدهند که در کار جهاد نظارت امري لازم است.
وي خطاب به جهادگران گفت: مراقب باشيد دين زدايي و معنويت زدايي در جامعه صورت نگيرد؛ همانطور که بايد مراقب باشيم بر خلاف رويه و مسير ملت کاري انجام نشود.
سيد حسن خميني با تأکيد بر اولويت بخشي به امور در اداره کشور، نکته اي ديگر از سخنان امام را مورد اشاره قرار داد و يادآور شد: امام از کساني که قصد تشرف به مکه، مدينه و عتبات عاليات به قصد انجام اعمال مستحبي را دارند تقاضا ميکنند که امروز ثوابي بالاتر از اينکه به برادرهاي خودتان کمک کنيد، وجود ندارد. يعني وظيفه اوليه، ساختن جامعه است و اين کار از هر عبادت مستحبي، مهم تراست و ميتوان به قصد قربت الهي مشغول کار شد. لذا شما ميتوانيد با ساختن يک پيچ يا مهره ثوابي بالاتر از حج عمره نصيب خود کنيد.
وي با بيان اينکه اين ديدگاه ثمره نگاه يک فقيه در پايان عمر فقهي اوست، تصريح کرد: ما بعضاً جاي کارها را با هم گم ميکنيم، در حالي که بايد توجه کنيم کارهاي بر جا مانده زيادي در کشور وجود دارد.
يادگار امام در ادامه سخنان خود به يکي از پيامهاي امام به جهادگران سازندگي يادآور شد: امام به در اين پيام ميفرمايند که دشمنان حقيقي اسلام، زرمداران حيله گر، قدرت مرداران بازيگر و مقدس مآبان بي هنر هستند؛ زيرا کسي که به دنبال منافع خود است به حيله روي ميآورد، کسي که دنبال قدرت است لاجرم به بازيگري مقابل مردم روي ميآورد و کساني که تقدس ميفروشند با مردم معامله کرده و آنان را تحقير ميکنند.
وي با بيان اينکه تشکيل جهاد سازندگي اتفاقي بزرگ در انقلاب بود، گفت: امام در سخنان و پيامهاي خود هدف، راه و وسيله جهاد را مشخص کردهاند و امروز بايد بسنجيم که چقدر به آنها دست يافتهايم.
سيد حسن خميني با تقدير از زحمات جهادگران سازندگي در دوران دفاع مقدس، آن دوران را مقطعي دانست که با هيچکدام از ادوار تاريخ قابل قياس و تشابه نيست.
وي گفت: افتخار نسل ما لمس دوراني است که گرچه مزه خون، سختي، يتيمي و اسارت ميداد اما حس آن با تمام دوران تاريخ تفاوت داشت زيرا دري از بهشت به روي انسانها باز شده بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
رئیس جدید شورای اسلامی کلانشهر اراک: هدفم حفظ رفاقت و همدلی بین اعضا شورا و خدمت به مردم است
رئیس جدید شورای اسلامی کلانشهر اراک هدفم حفظ رفاقت و همدلی بین اعضا شورا و خدمت به مردم استرئیس جدید شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت هدف و تلاشم بر حفظ رفاقت و همدلی بین اعضا شورا و خدمت به مردم است به گزارش خبرگزاری فارس از اراک اسماعیل تاجآباد عصر امروز در در صحن رسمی شورای اهمدلی مردم، شورا و دهیاری نقشی مهم در توسعه روستاها دارد
همدلی مردم شورا و دهیاری نقشی مهم در توسعه روستاها دارد سنندج- ایرنا- بخشدار مرکزی سقز گفت همدلی مردم شورا و دهیاری نقشی مهم در توسعه روستاها دارد به گزارش ایرنا سامان عرفانی روز سه شنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی و جمعی از دهیاران بخش مرکزی سقز افزود همکاری مردم در روسفرماندار لنده مطرح کرد پیگیر مطالبات مردم هستیم/این همدلی و همزبانی مردم پشتوانه مسئولان در پیگیری مطالبات است
فرماندار لنده مطرح کردپیگیر مطالبات مردم هستیم این همدلی و همزبانی مردم پشتوانه مسئولان در پیگیری مطالبات استفرماندار شهرستان لنده با اشاره به حضور مردم برای احقاق حق خود گفت همدلی و همزبانی و مشارکت مردم در امور شهرستان یک پشتوانه عظیم برای مسئولان بوده تا بتوانند با توان و جساجشنواره آسمان هشتم مصداق واقعی همدلی و همزبانی مردم و مسوولان هرمزگان است
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا ع جشنواره آسمان هشتم مصداق واقعی همدلی و همزبانی مردم و مسوولان هرمزگان است بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا ع و دبیر جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا ع گفت امروز جشنواره آسمان هشتم به مصداق واقعی همدلی و همزبانیمدیر امور فرهنگی کمیته امداد گلستان خبر داد 8500 دانش آموز نیازمند گلستانی منتظر همدلی مردم
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد گلستان خبر داد8500 دانش آموز نیازمند گلستانی منتظر همدلی مردممدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی استان گلستان گفت 8 هزار و 500 دانش آموز زیرپوشش کمیته امداد گلستان منتظر همدلی مردم در جشن عاطفهها هستند به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان اسکندر اسمهر در انتظار همدلی شعار جشن عاطفه های امسال/13درصد افزایش میزان صدقات مردمی
مهر در انتظار همدلی شعار جشن عاطفه های امسال 13درصد افزایش میزان صدقات مردمی معاون امور مشارکت های مردمی کمیته امداد گفت جشن عاطفه های امسال با شعار مهر در انتظار همدلی روزهای 26 و27 شهریور برگزار می شود به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان مصطفی خاکسار در جمع۱۴۳۰ پایگاه جشن عاطفه در انتظار همدلی مردم سخاوتمند خراسان جنوبی است
۱۴۳۰ پایگاه جشن عاطفه در انتظار همدلی مردم سخاوتمند خراسان جنوبی است خبرگزاری پانا معاون توسعه مشارکت های مردمی كمیته امداد امام خمینی ره خراسان جنوبی از برپایی یکهزار و ۴۳۰ پایگاه ثابت و سیار جشن عاطفه ها همزمان با سراسر کشور با شعار˝مهر در انتظار همدلی ˝در این استان خبردادعزت و اقتدار ملی در سایه همدلی مردم و تبعیت از ولی فقیه حفظ می شود
امام جمعه موقت قزوین عزت و اقتدار ملی در سایه همدلی مردم و تبعیت از ولی فقیه حفظ می شود قزوین-ایرنا- امام جمعه موقت قزوین تداوم عزت و اقتدار ملی را در سایه همدلی مردم و تبعیت از ولی فقیه و توجه به اقتصاد مقاومتی دانست و گفت امیدواریم با استفاده شایسته از ظرفیت های داخلی کشوررئیس کمیسیون اداری و مالی شورای شهر قزوین: همراهی مردم در اجرای برنامههای گردشگری مهم است
رئیس کمیسیون اداری و مالی شورای شهر قزوین همراهی مردم در اجرای برنامههای گردشگری مهم استرئیس کمیسیون اداری و مالی شورای اسلامی شهر قزوین همراهی مردم را در اجرای برنامههای گردشگری مهم دانست و گفت توجه به زیرساختها یکی از مهمترین مواردی است که موجب تقویت حوزه گردشگری در قزوینشفاف سازی مصداق همدلی با مردم است
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نارخبر مشکل اصلی ما امروز در شفاف سازی است در این رابطه می توان به نامه پنجاه نهج البلاغه مراجعه کرد که در قسمت چهارم این نامه امیرالمومنین به کارگزاران حکومتی می گوید آگاه باشید حقی که شما بر من دارید این است که هیچ رازی را از-
گوناگون
پربازدیدترینها