تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835931637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همدلي و همراهي مردم شرط سازندگي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۴ق.ظ)
يادگار امام: همدلي و همراهي مردم شرط سازندگي است موج - يادگار امام گفت: انرژي جامعه مانند موتور محرکه اي است که بايد در دست کارشناسان قرار گيرد و در غير اين صورت گرفتار پوپوليسم بي ريشه مي‌شويم.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني طي سخناني در بيست و هفتمين گردهمايي فرماندهان مهندسي رزمي جنگ جهاد که با حضور وزراي جهاد کشاورزي و بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و فرماندهان جهادي هشت سال دفاع مقدس در سالن مرکز همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد، با اشاره به توصيه‌هاي بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران در هنگام تأسيس جهاد سازندگي، اظهار داشت: اولين کلام امام در خصوص جهاد متوسل شدن به مردمي است که براي فداکاري آماده بوده و هستند؛ ايشان همچنين يادآوري مي‌کنند که با فداکاري ملت مراحلي را که بسيار اهميت داشت پشت سر گذاشتيم و در ادامه هم تأکيد مي‌کنند که براي سازندگي ناچاريم به ملت متوجه شويم.
وي با تأکيد بر اهميت اين نکته که بدون همدلي و همراهي مردم هيچ کاري به نتيجه نمي‌رسد، يادآور شد: سنگين‌ترين کارها در حوزه سازندگي در کشورهاي بلوک شرقي انجام شد که از جمله آن مي‌توان به پروژه‌هاي بزرگ توليد گندم در شوروي اشاره کرد؛ اما سرانجام در کشورهاي اين بلوک، به رغم ابرقدرت بودن شوروي، سازندگي اتفاق نيفتاد؛ زيرا به اين واقعيت توجه نشده بود که براي سازندگي و رفع مشکلات، حضور ملت و فداکاري ملي لازم است.
يادگار امام يادآور شد: همان انديشه اي که مي‌گفت مذهب افيون توده‌هاست و کليساها و مساجد را تبديل به انبار و اصطبل کرد، در مقطع جنگ جهاني دوم کليساهاي ارتدوکس را بازگشايي کرد زيرا در آن مقطع حضور مذهب براي به صحنه آمدن مردم مورد نياز بود.
وي با تأکيد بر اينکه همه مردم با يکديگر بايد براي کاري تصميم بگيرند، تصريح کرد: جمله نقش بسته بر آرم جهاد سازندگي (همه با هم) اين معناي مهم را بيان مي‌کند که «همه» بايد با هم تصميم بگيرند؛ گرچه اين تصميم گيري مکانيزم هاي مشخصي دارد اما نبايد فراموش کرد که شرط سازندگي، همدلي و همراهي مردم است.
سيد حسن خميني در ادامه با اشاره به ديگر نکته مهم در سخنان امام در خصوص جهاد سازندگي گفت: امام جلوي اين مغالطه را مي‌گيرند که وقتي کسي سوار بر مسند امور شد، سخن ملت را همان چيزي بداند که خودش مي‌گويد؛ اين مسأله از مغالطات تاريخي است که چپ و راست، انقلابي و ضد انقلابي گرفتار آن هستند و هرکس از راه مي‌رسد از قول مردم سخن مي‌گويد. براي جلوگيري از اين موضوع امام در سخن خود از تمام اقشار ملت اعم از زن و مرد، پير و جوان، دانشگاهي و دانشجو، مهندسين و متخصصين، شهري و دهاتي، سخن مي گويند تا در آينده کسي گرفتار «خود مردم پنداري» نشود.
وي با اشاره به اينکه امام «سازندگي» را به عنوان مرحله دوم پس از انقلاب عنوان کرده‌اند، گفت: مسئوليت‌هاي يک آزاديخواه و مبارز با کسي که منصبي رسمي در کشور دارد متفاوت است؛ يک مقام مسئول بايد به فکر معيشت و مشکلات جامعه از جمله فقر، بيکاري و تبعيض باشد.
يادگار امام تأکيد کرد: احساس تبعيض از خود آن بدتر است؛ گرچه موفقيت هيچ گاه به يک اندازه تقسيم نمي‌شود اما فرصت‌ها را بايد به طور يکسان ايجاد کرد و هرکس به ميزان تلاش خود بايد از فرصت‌ها بهره مند شود.
وي ادامه داد: از نقاط درخشان انقلاب و جمهوري اسلامي تلاش بسيار موفق در توزيع مناسب فرصت‌ها تا اقصي نقاط کشور بوده که يکي از آن‌ها توسعه دانشگاه‌هاست؛ همچنين در اين مدت تغيير و ارتقاء در طبقه اقتصادي و اجتماعي آسان تر شده است.
سيد حسن خميني با اشاره به بخش ديگري از سخنان امام مبني بر اينکه (تا پيش از انقلاب) بنا، بر اين بوده است که اين‌طور ايران را خراب کنند، اظهار داشت: در ميان حکمرانان برخي خواهان پيشرفت بوده‌اند اما قادر نبوده‌اند و برخي ديگر هم خواستار پيشرفت بودند اما به دنبال منافع شخصي هم بودند؛ عده اي ديگر هم اساساً بناي پيگيري چنين هدفي را نداشته‌اند، همان‌طور که در مقاطعي از دوران قاجار حکام وقت نمي‌خواستند پيشرفتي صورت گيرد و برخي افراد چون ميرزا حسين خان سپه‌سالار و اميرکبير اين قصد را داشتند اما برايشان مقدور نشد.
وي با بيان اينکه در دوره پهلوي کساني به دنبال پيشرفت بودند اما راه آن را نمي‌دانستند، تصريح کرد: جرياني که اصل براي او منافع خودش باشد به جايي مي‌رسد که کاري به ساخته شدن کشور نداشته باشد.
يادگار امام با اشاره به وابستگي جريانات مختلف اجتماعي و مقامات رسمي در ايران به قدرت‌هاي خارجي، تأکيد کرد: وقتي سياسيون اعم از حاکميت و اپوزسيون نگاهشان به خارجي‌ها باشد طبيعي است که نتيجه کار، عقب گرد کشور باشد.
سيد حسن خميني سپس به بيان يکي از ديگر نکات مهم در سخنان امام پرداخت و يادآور شد: امام پس از تأکيد بر حضور اقشار مختلف مردم، براي جلوگيري از ابتلاي جهاد سازندگي به آفت پوپوليسم توصيه مي‌کنند که سازندگي تحت نظر اشخاص کارشناس و مأمورين دولت انجام شود و به طور توده وار کارها پيش نرود.
وي ادامه داد: انرژي جامعه مانند موتور محرکه اي است که بايد در دست کارشناسان قرار گيرد و در غير اين صورت گرفتار پوپوليسم بي ريشه مي‌شويم؛ پوپوليسم مانند قرص مخدر، به شدت نشاط آور است و همه فکر مي‌کنند طوفان شده است؛ در چنين فضايي کارها هيأتي مي‌شود و همه خوشحال هستند ولي بعد از مدتي مي‌بينند که کارها تعطيل شد! از درون اين وضعيت فساد حاصل مي‌شود و عده اي در اين ميان به تعبير طلبگي، «بَلَّعتُ» مي‌کنند.
يادگار امام تصريح کرد: پوپوليسم مانند چرخ خودش را زير مي‌گيرد و آن کسي که روي کار بود با فاصله کمي به زير کشيده مي‌شود؛ همان‌طور که در انقلاب کبير فرانسه هرکس سر کار آمد سرش زير گيوتين رفت و بعداً براي همان فرد اين اتفاق افتاد.
سيد حسن خميني اظهار داشت: پوپوليسم تخدير اجتماعي است و انرژي جامعه را از بين مي‌برد. در اين فضا هرکس قوي تر شعار مي‌دهد نفر اول است و اگر کسي بخواهد بالاتر از او برود بايد شعارهاي خود را به مرتبه اي بالاتر از نفر قبل برساند. اين فضاي احساسي، انرژي جامعه را بدون هيچ نتيجه و بلکه با پيامدهايي کاملاً منفي تخليه مي‌کند.
يادگار امام در ادامه به ديگر توصيه امام خميني به جهادگران سازندگي اشاره کرد و اظهار داشت: امام به اين افراد توصيه مي‌کنند، کساني که براي سازندگي مي‌آيند در بين آن‌ها اشخاصي نباشد که بر خلاف رويّهٔ ملت و اسلام، مسائلي داشته باشند و تأکيد مي‌کنند اگر چنين اشخاصي را ديدند فوراً کنار بگذارند، و نگذارند در بين جوانان و روستاييان تبليغات سوئي کنند. امام با اين سخن خود توجه مي‌دهند که در کار جهاد نظارت امري لازم است.
وي خطاب به جهادگران گفت: مراقب باشيد دين زدايي و معنويت زدايي در جامعه صورت نگيرد؛ همان‌طور که بايد مراقب باشيم بر خلاف رويه و مسير ملت کاري انجام نشود.
سيد حسن خميني با تأکيد بر اولويت بخشي به امور در اداره کشور، نکته اي ديگر از سخنان امام را مورد اشاره قرار داد و يادآور شد: امام از کساني که قصد تشرف به مکه، مدينه و عتبات عاليات به قصد انجام اعمال مستحبي را دارند تقاضا مي‌کنند که امروز ثوابي بالاتر از اينکه به برادرهاي خودتان کمک کنيد، وجود ندارد. يعني وظيفه اوليه، ساختن جامعه است و اين کار از هر عبادت مستحبي، مهم تراست و مي‌توان به قصد قربت الهي مشغول کار شد. لذا شما مي‌توانيد با ساختن يک پيچ يا مهره ثوابي بالاتر از حج عمره نصيب خود کنيد.
وي با بيان اينکه اين ديدگاه ثمره نگاه يک فقيه در پايان عمر فقهي اوست، تصريح کرد: ما بعضاً جاي کارها را با هم گم مي‌کنيم، در حالي که بايد توجه کنيم کارهاي بر جا مانده زيادي در کشور وجود دارد.
يادگار امام در ادامه سخنان خود به يکي از پيام‌هاي امام به جهادگران سازندگي يادآور شد: امام به در اين پيام مي‌فرمايند که دشمنان حقيقي اسلام، زرمداران حيله گر، قدرت مرداران بازيگر و مقدس مآبان بي هنر هستند؛ زيرا کسي که به دنبال منافع خود است به حيله روي مي‌آورد، کسي که دنبال قدرت است لاجرم به بازيگري مقابل مردم روي مي‌آورد و کساني که تقدس مي‌فروشند با مردم معامله کرده و آنان را تحقير مي‌کنند.
وي با بيان اينکه تشکيل جهاد سازندگي اتفاقي بزرگ در انقلاب بود، گفت: امام در سخنان و پيام‌هاي خود هدف، راه و وسيله جهاد را مشخص کرده‌اند و امروز بايد بسنجيم که چقدر به آن‌ها دست يافته‌ايم.
سيد حسن خميني با تقدير از زحمات جهادگران سازندگي در دوران دفاع مقدس، آن دوران را مقطعي دانست که با هيچ‌کدام از ادوار تاريخ قابل قياس و تشابه نيست.
وي گفت: افتخار نسل ما لمس دوراني است که گرچه مزه خون، سختي، يتيمي و اسارت مي‌داد اما حس آن با تمام دوران تاريخ تفاوت داشت زيرا دري از بهشت به روي انسان‌ها باز شده بود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن