تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827610182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي توجهي به محيط زيست اين حوزه را آسيب پذير کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۲۹ق.ظ)
ابتکار: بي توجهي به محيط زيست اين حوزه را آسيب پذير کرد موج - معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان محيط زيست در شوراي اداري استان همدان اظهار کرد: توسعه تمامي بخش‌ها بايد متوازن باشد و فايده اي ندارد کشاورزي توسعه يابد ولي آب براي نسل آينده باقي نماند.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار با تاکيد بر اينکه توسعه بايد فراگير، همه جانبه و پايدار باشد، اضافه کرد: عدالت بين نسلي را بايد توجه داشت بدين معنا که حقوق نسل آينده و فرزندان خود را در نظر بگيريم.
وي با ذکر اينکه نمي‌توان منابع محدود جهان، مراتع، جنگل و آب فراوان را کنار گذاشت گفت: زماني به کارشناسان محيط زيست مي‌گفتند افراطي فکر مي‌کنند ولي همه الان افراطي فکر مي‌کنند.
وي اضافه کرد: 50 درصد گونه‌هاي جانوري جهان منقرض شده يا در حال انقراض هستند که اين نشان دهنده از بين رفتن حيات گونه‌ها است.
معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان محيط زيست کشور احيا و تعادل بخشي سفرهاي زيرزميني احياي تالاب‌ها و احياي منابع را تنها راه تضمين ادامه حيات کشاورزي دانست.
وي از تشکيل ستاد ملي گرد و غبار خبر داد و بيان کرد: برنامه ملي مبارزه با گرد و غبار را با شناسايي کانون گرد و غبار به زودي ارائه مي د هيم
ابتکار يادآوري کرد: قبل از آغاز بکار دولت تدبير و اميد، حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني در تدوين برنامه‌ها براي محيط زيست نيز برنامه اي متن پيش بيني کرده بود که اين امر نشان از شناخت اين شخصيت از شرايط خطيري است که کشور در زمينه محيط زيست و آب داشت.
وي تصريح کرد: در دوره اي بي توجهي به محيط زيست شاخص‌هاي اين حوزه را کاهش داد به گونه اي که ما را بسيار آسيب پذير کرد و ما به وضعيتي رسيديم که با بحران‌هاي آشکاري نظير درياچه اروميه و افت آب‌هاي زير زميني مواجه شديم.
وي تاکيد کرد: بخشي از مشکلات زيست محيطي ناشي از تغيير اقليم و کاهش بارندگي است ولي بخش عمده اي از آن به برداشت غيرمجاز آب و حفر چاه‌هاي غيرمجاز ناشي مي‌شود.
وي تاکيد کرد: رشد چاه‌هاي غيرمجاز به علت فقدان نظارت و جدي نگرفتن موضوع مشکلات موجود در اين حوزه آسيب زيادي به محيط زيست وارد کرد به گونه اي که ايران در رده نخست تنش آبي جهان قرار گرفت.
وي تاکيد کرد: توجه رئيس جمهوري به مساله محيط زيست نشان دهنده اهميت و حساسيت موضوع و برنامه ريزي دولت براي کاهش اثرات ناشي از بحران آب در کشور است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست کشور گفت: در عرصه کنوني دو تهديد اساسي که آينده جهان و زمين را تهديد مي‌کند دو مبحث جنگ و ناامني و تخريب محيط زيست است.
وي اظهار کرد: امسال در پاريس قرار است توافقاتي صورت بگيرد که طبق آن همه کشورها که در پروتکل "کيوتو" تعهد نداشتند در توافق پاريس همه تعهد خواهند داشت و اين يک الزام براي همه کشورها به خصوص ايران خواهد بود تا الگوي مصرف انرژي را رعايت نکند.
ابتکار با ذکر اينکه در ايران الگوي مصرف انرژي رعايت نمي‌شود اضافه کرد: ايران سرمايه ملي خود را طي دوره اي از دست داده که بايد در اين زمينه خود را منضبط کرده و بايد انضباط کاري در سياست‌ها و برنامه‌هاي دولت در زمينه بهينه سازي انرژي رعايت کرد.
وي در ارتباط با سياست‌هاي اقتصاد کم کربن که مورد تأييد دولت قرار گرفت نيز بيان کرد: طبق اين مصوبه بايد سوخت فسيلي که ثروت و سرمايه ملي ايران است درست مصرف شود و آلودگي بخصوص گازهاي گلخانه‌اي را به حداقل رساند.
وي در ارتباط با ماده 190 مديريت سبز بيان کرد: همه دستگاه‌ها اداري ملزم به مصرف بهينه انرژي و مديريت آب، برق و کاغذ هستند و اين امر جهت‌گيري کلان دولت است که با حساسيت بيشتر آن را پيش مي‌برد.
وي با ذکر اينکه دنيا براي مصرف بهينه انرژي برنامه دارد، بيان کرد: بر همين اساس هفته آينده در نيويورک سران جهان جمع شده تا اهداف جديد توسعه پايدار را به تصويب برسانند.
ابتکار اضافه کرد: در اين نشست براي 15 سال آينده 17 هدف ترسيم مي‌شود که برخي از آن‌ها استمرار اهداف توسعه هزاره است ولي با زاويه نگاه پايداري محيط زيست؛ يعني توسعه متکي به ظرفيت‌هاي طبيعي و زيستي اتکا دارد و توسعه اي که براي نسل‌هاي آينده مباحث آن باقي بماند.
وي افزود: با جود مشکلات زيادي که از زمان بر سرکار آمدن دولت با آن مواجه شد ولي در دو سال گذشته دستاوردهاي خوبي داشته است.
معاون رئيس جمهوري بيان کرد: دولت تدبير و اميد به دور از شعار زدگي، بزرگنمايي، غلو و بيان مسائل خلاف واقعيت تمامي اقدامات صورت گرفته را منعکس مي‌کند.
وي با ذکر اينکه دولت تدبير و اميد، دولت راست گويان است: اين دولت عملکرد قابل دفاعي دارد و بنا دارد در زمينه اقدامات صورت گرفته، خارج از واقعيت صحبت نکند.
وي اضافه کرد: دولت در مهار تورم موفق عمل کرده است هر چند با وجود اقدامات بي‌شمار صورت گرفته همچنان شاهد وجود مشکلاتي در حوزه رکود، بيکاري هستيم.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست کشور بيان کرد: با وجود مشکلات زيادي که فرا روي دولت است ولي گام‌هاي دولت براي رفع مشکلات مردم استوار بوده و مصمم با اراده گام‌هاي خوبي برداشته است.
ابتکار تاکيد کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته در دولت تدبير و اميد به ويژه توافق هسته اي خيلي از منتقدان به علت کاسته شدن منافع، قصد پذيرفتن اقدامات صورت گرفته را ندارند.
وي اظهار کرد: اگر کشور در شرايط تحريم و گرفتاري باقي بماند منافع عده اي خاص تأمين شود به همين منظور اين طيف از افراد منتقدين توافق هسته اي هستند.
وي اضافه کرد: توافق هسته اي تحول بزرگي در راستاي اعتلاي نام و جايگاه ايران و تحقق حقوق ملت ايران در سطح بين المللي و رفع تحريم‌هاي ظالمانه بوده است و اين حرکت مي‌تواند باب جديد از همکاري ايران و جامعه بين الملل را باز کند.
معاون رئيس جمهوري تاکيد کرد: مسوولان بايد در راستاي تقويت و استمرار جهت‌گيري کلان دولت تلاش کنند تا شاهد پيشرفت ايران در همه زمينه‌ها باشيم.

تمامي طرح‌هاي اقتصادي بايد پيوست زيست محيطي داشته باشند
بنا بر اين گزارش، محمد ناصر نيکبخت در شوراي اداري که با حضور معصومه ابتکار، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، برگزار شد، اظهار کرد: توسعه، توليد و سرمايه گذاري بايد همراه با محيط زيست باشند.
وي تاکيد کرد: بايد در کنار هر طرح توليدي پيوست زيست محيطي وجود داشته باشد و مسائل زيست محيطي مدنظر باشد.
وي گفت: در تالاب آق گل ملاير مشکلاتي با استان همسايه داريم که اميدواريم حق آبه اين تالاب با مشارکت و پادرمياني رئيس سازمان حفاظت محيط زيست حل شود.
استاندار همدان گفت: از خانم ابتکار مي‌خواهيم وضعيت محيط زيست را به زماني که اين مجموعه را تحويل داديد بازگردانيد.
وي اضافه کرد: مردم ايران درياچه اروميه، هور العظيم و هواي سالم مي‌خواهند و اين ملت خواستار زندگي همراه با ريزگردها نيستند.
وي با ذکر اينکه دولت تدبير و اميد توان بازگرداندن محيط زيست به وضعيت قبلي خود را دارد بيان کرد: سازمان حفاظت محيط زيست براي تحقق اين هدف گزاري تلاش زيادي کرده است.
استاندار همدان اضافه کرد: دولت تدبير و اميد در شعارهاي انتخاباتي همراه با بهبود معيشت مردم و رونق اقتصاد بحث محيط زيست را نيز مطرح کرد که اين امر گوياي اهميت دولت به اين حوزه است.
نيکبخت يادآوري کرد: در سفر رياست جمهوري به استان همدان، دکتر روحاني بر ضرورت آشتي بين طبيعت و صلح با آن تاکيد کردند.
وي تاکيد کرد: با توجه به وجود و حضور کارد مجرب و باتجربه در سيستم اجرايي و اداري سازمان حفاظت محيط زيست امکان صلح با طبيعت فراهم است.
وي در ادامه استقبال مردم همدان از رئيس جمهور را نشان از پشتيباني مردم از دولت و نظام دانست و گفت: دولت‌هاي جهان با مشاهده پشتيباني مردم از دولت به اين امر پي بردند که نمي‌توانند با تهديد و جملات خارج از تکريم با ملت ايران برخورد کنند.
وي اضافه کرد: سفر هيات دولت به همدان برکات زيادي براي اهالي اين استان به همراه داشت که طبق هدف گزاري دولت تدبير و اميد، تمامي مصوبات تا دو سال آينده اجرايي مي‌شوند.
استاندار همدان کمبود آب را از مشکلات اساسي کشور دانست و بيان کرد: براي مديريت کمبود آب اقدامات مناسبي شده که براي توفيق در اين اقدامات نيازمند مشارکت و همراهي مردم هستيم.
وي افزود: يک هزار حلقه چاه غيرمجاز از سال گذشته تاکنون مسدود شده که رهاورد آن صرفه جويي 90 ميليون مترمکعبي آب در همدان بوده است.
استاندار همدان اضافه کرد: در حوزه آبياري مردن و تحت فشار استان همدان با با مجهز کردن 45 درصدي از اراضي به اين سيستم رتبه اول را دارد.
وي اضافه کرد: نزديک به 120 تا 130 هزار هکتار از 250 زار هکتار اراضي همدان به آبياري تحت فشار مجهز شده که هر ساله نيز طبق برنامه هشت تا 10 هزار هکتار به اين سيستم مجهز مي‌شوند.
نيکبخت ابراز اميدواري کرد: با توجه به کمبود آب وزارت جهاد کشاورزي نسبت به تغيير الگوي کشت اقدام کرده چراکه کاشت محصولات آب بري همچون هندوانه، سيب زميني به صلاح کشور نيست.
وي از رئيس سازمان حفاظت محيط زيست کشور نيز خواست با ارائه راهکاري مشکل تالاب آق گل ملاير که هم اينک توسط دو استان همدان و يکي از استان‌هاي هم‌جوار مورد بهره برداري قرار مي‌گيرد را رفع کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن