واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رویکرد اتحادیه اروپا عامل آوارگی پناهجویان
یک کارشناس سیاسی گفت: اختلاف زیادی بین کشورهای غربی در پذیرش پناهجویان وجود دارد، این در حالیست که پدیده ای که امروز با آن مواجهیم، پیامد اقدامات کشورهای عضو اتحادیه اروپاست. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این روزها بحران پناهجویان در اروپا بحث داغ محافل خبری و رسانههای دنیاست. بحران مهاجرت و سیل عظیم پناهجویانی که خواهان ورود به اتحادیه اروپا هستند، کشورهای اروپایی را با چالش خاصی در عرصه سیاستهای داخلی و خارجی مواجه ساخته است. باوجود بزرگنماییهای انجام شده، تعداد آوارگان سوریه در اروپا در سال 2011 تاکنون کمتر از 400 هزار مهاجر است که حدود 25 هزار نفر از آن ها از طریق ترکیه و یونان وارد این کشورها شدند. "برنامه پیشخوان خبر" درباره رویکرد اتحادیه اروپا در قبال پناهندگان، با خانم "میشل رنوف" کارشناس مسائل سیاسی در لندن، گفتگویی داشته است.
این کارشناس سیاسی، درباره دلایل به نتیجه نرسیدن نشست اضطراری اتحادیه اروپا در بحران مهاجران، گفت: اختلاف زیادی بین کشورهای غربی در پذیرش پناهجویان وجود دارد، این در حالیست که پدیده ای که امروز با آن مواجهیم، پیامد کار همین کشورهای عضو اتحادیه اروپاست. وی ادامه داد: این مردم پناهجو، کسانی هستند که توسط نیروهای آموزش دیده ناتو، ناخواسته وارد جنگ شده اند و امروز به اتحادیه اروپا وارد شده اند. این مسئله همان چیزی است که درمورد فسطین هم تکرار شده بود، با این تفاوت که مردم فلسطین، در سرزمین خود اسیر شده اند و نمی توانند از آن خارج شوند و این طرحی اسرائیلی است.
بنابراین باید دید این شرایطی که در حال وقوع است، به نفع چه کسانی رقم می خورد.
وی در واکنش به اینکه برخی از اعضای اتحادیه از جمله انگلیس طرحهایی برای کاهش ورود مهاجران به اجرا گذاشتهاند؛ در نقطه مقابل اما کشورهایی مانند آلمان و سوئد با افزایش تعداد پذیرش پناهجویان سعی کردهاند روند ورود آنها را به کشورهای خود تسهیل کنند، گفت: من دلیل این کار را دلیل تخریب بخش هایی از اروپا و تغییر نقشه های مناطقی از جهان می دانم. وی افزود: در اتحادیه اروپا برخی کشورها تلاش می کنند، نقشه جهانی را دچار تغییر کنند؛ مانند آنچه برای فلسطین رخ داد و این کشورها طرح هایی درباره نسل های آینده داشته اند.
رنوف تاکید کرد، این نسل کشی اخیر کم کم دامنشان را می گیرد و لازم است، طرحی برای پایان این بحران ارائه کنند.
وی خاطرنشان کرد: آلمان به طور ویژه در بحران پناهجویان، برابر باقی کشورها ایستاده و در حال کمک به پناهجوها است؛ ضمن اینکه همان طوری که می دانیم، بخشی از مشکلات را در منطقه همین کشور به وجود آورده بود.
وی در پایان توصیه کرد: برای پیشگیری از چنین مشکلاتی در جهان، هریک از ما بر اساس منطقه ای که در آن زندگی می کنیم؛ باید نقش خود را ایفا کنیم.
چهار شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]