تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806737094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنادر کوچک به بخش خصوصي واگذار خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۴۱ب.ظ)
بنادر کوچک به بخش خصوصي واگذار خواهد شد موج - مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي از واگذاري بنادر کوچک به بخش خصوصي و همچنين واگذاري عمليات لايروبي تمامي بنادر کشور به اين بخش در آينده نزديک خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد سعيدنژاد، مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي، در پانزدهمين جلسه اتاق فکر سازمان بنادر و دريانوردي که صبح امروز در محل اين سازمان برگزار شد در خصوص اقدامات انجام شده در خصوص مباحث برنامه ششم توسعه گفت: طي يک سال گذشته احکام فراواني تهيه شده است که در حال تنظيم آن‌ها براي ارائه هستيم در اين زمينه کليه کارشناسان و فعالين حوزه دريا مي‌توانند پيشنهاد‌هاي خود را ارائه دهند تا در برنامه بعدي احکام مؤثري براي توسعه دريا داشته باشيم.
وي با اشاره به سياست‌هاي سازمان بنادر و دريانوردي در خصوص گسترش و حضور فعال بخش خصوصي به صورت رقابتي و غير انحصاري اظهار داشت: در خصوص لايروبي روش و ساختار از همه نظر داراي اشکال است به همين جهت مطالعات و بررسي‌هاي لازم جهت واگذاري اين فعاليت به بخش خصوصي انجام شده است تا طي يک فرايند مشخص عمليات لايروبي واگذار شود.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي تصريح کرد: در فاز اول، تجهيزات لايروبي به غير از 6 دستگاه لايروب خاص واگذار و در مرحله بعدي و طي 3 سال آينده کليه دستگاه‌ها واگذار و عمليات لايروبي به صورت پيمانکاري و خريد خدمات از بيرون انجام مي‌شود.
وي واگذاري شناورهاي راهنمابر، يدک‌کش‌ها و خدمات دريايي را از برنامه‌هاي آينده سازمان بنادر و دريانوردي بيان کرده و گفت: همچنين واگذاري بنادر کوچک از ديگر برنامه‌هاي سازمان بنادر است.
سعيد نژاد اداره بنادر به شکل کنوني را مناسب ندانست و گفت: سازمان بنادر بايد 3 يا 4 بندر بزرگ کشور را مديريت کند و ساير بنادر کوچک واگذار کند.
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي طي توضيحاتي در خصوص فاينانس و صکوک گفت: در صکوک اوراق مشارکت عمومي منتشر مي‌شود و حتماً بايد يک موسسه مالي معتبر بايد تضمين‌ کننده اوراق صکوک باشد. در ايران هم اين کار از طريق بورس اوراق بهادار انجام مي‌شود.
سعيدنژاد افزود: دو اشکال و مانع اساسي در اوراق صکوک کشور باعث شده اين موضوع در کشور توسعه پيدا نکند. علت اصلي نبود بانک تضمين‌کننده است. بسياري از بانک‌ها در ارائه تضامين و تأييد پروژه‌ها دچار محدوديت‌هاي بسياري هستند. مشکل ديگر بحث هزينه‌هاي اوراق صکوک است که پروژه‌هاي اقتصادي با آن‌ها همخواني ندارد.
وي با اشاره به انتشار اوراق صکوک بين‌المللي در کشور تصريح کرد: اين اوراق عمدتا از طريق بانک مرکزي منتشر شده است اما باز هم هزينه‌ها بالا است.
وي گفت: تفاوت فاينانس با اوراق صکوک اين است که در فاينانس اوراقي منتشر نمي‌شود، بلکه بانک تضمين‌ کننده از منابع داخلي خود تسهيلات را در اختيار مي‌گذارد.
مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي اظهار داشت: در بحث فاينانس خارجي مهم‌ترين عامل پرداخت تضامين است البته کشورها مقرراتي را هم در خصوص پرداخت فاينانس دارند.
سعيدنژاد گفت: در حال حاضر ايران در رتبه‌بندي کشورها در خصوص ريسک‌پذيري از ميان هشت رتبه در رتبه هفتم قرار دارد در نتيجه تضمين‌ها و هزينه‌ها در ايران بسيار بالاتر است و اين تضمين‌ها براي فاينانس صرفا از طريق بانک مرکزي و وزارت دارايي صورت مي‌گيرد.
وي در ادامه افزود: در ايران همواره فاينانس‌ها از سوي بانک‌ها و شرکت‌هاي دولتي و با تضامين دولتي پرداخت شده است و همواره ميزان تعهداتي که دولت متعهد مي‌شود بر اساس چارچوب قوانين معين و مشخص مربوط به اخذ فاينانس است.
در اين جلسه طي گزارشي «کاربرد ابزارهاي تأمين مالي پيشرفته در توسعه خدمات بنادر و کشتيراني» مطرح شد. همچنين اتاق فکر بنادر هرمزگان و گيلان گزارشي از فعاليت‌هاي خود ارائه کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن