واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ شهريور ۱۳۹۴ (۸:۵۳ق.ظ)
مدير عامل اتحاديه قرآني لرستان: ضرورت پرهيز از موازيکاري در زمينه فعاليتهاي قرآني/خيرين در بحث فعاليتهاي قرآني ورود پيدا کنند موج - خرمآباد - مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآني لرستان گفت: موازيکاري در بحث فعاليتهاي قرآني باعث شده که مؤسسات و مراکز قرآني با مشکلات مالي مواجه باشند، لذا ضرورت دارد خيرين در راستاي حمايت از مؤسسات قرآني وارد عمل شوند.
حجتالاسلام مهدي اميديان، مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي استان لرستان، در گفتوگو با خبرگزاري موج از خرمآباد، در رابطه با فعاليتهاي تبليغي و ترويجي که يکي از محورهاي فعاليت اتحاديه و مؤسسات است، گفت: تبليغ و ترويج مهمترين حوزه کاري اتحاديه و مؤسسات قرآني است.
وي عنوان کرد: برگزاري مسابقات، همايشها، جشنوارهها و کرسيهاي تلاوت زيرمجموعه بخش تبليغ و ترويج است که بيشتر ادارات اين فعاليتها را انجام ميدهند.
اميديان با اشاره به اينکه 170 مسابقه قرآني در سطح کشور برگزار ميشود، اظهار کرد: سازمانها و ادارات تبليغات اسلامي لرستان، فرهنگ و ارشاد اسلامي لرستان، اوقاف و امور خيريه لرستان و آموزش و پرورش لرستان به صورت عام و بقيه دستگاهها به صورت خاص در اين حوزه فعاليت ميکنند.
مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي لرستان بيان کرد: مخاطبان اين ادارات همان مخاطبان تبليغات اسلامي، ارشاد اسلامي، اوقاف و امور خيريه و آموزش و پرورش هستند که همه آنها نميتوانند در مسابقات ادارات شرکت کنند مگر اينکه کارمند آن ادارات يا فرزندشان باشد اگر اين تعداد را در نظر بگيريم شاهد هستيم که نيمي از آنها مشترک هستند و ادارات موازيکاري ميکنند.
وي با اشاره به اينکه در بخش تبليغ و ترويج هزينهاي متوجه خانوادهها نيست، بلکه از بيتالمال هزينه ميشود، تصريح کرد: اکثر مسابقات را خود دستگاهها برگزار ميکنند که در اين حوزه چيزي دست مؤسسات را نميگيرد، البته در اين ميان تنها اداره کل تبليغات اسلامي استان اجراي برنامههاي قرآني خود مانند جشنواره، مسابقات، کرسي تلاوت و محافل قرآني را به مؤسسات قرآني ميسپارد.
اميديان ادامه داد: اگر رويکرد ادارات ديگر نيز مانند رويکرد اداره کل تبليغات اسلامي شود بخش اعظم مشکلات مربيان و آموزشي قرآن حل ميشود و شاهد از بين رفتن بيسوادي قرآني و بيتقوايي در بخش آموزشي، پژوهشي و تبليغ و ترويج خواهيم بود؛ چراکه اگر يک نهاد مسوول اين کار باشد هزينه آن به بخش آموزش، تبليغ و ترويج داده ميشود و در راستاي برگزاري کلاسهاي آموزشي مانند برگزاري کلاس جزءخواني، صحيحخواني و... هزينه ميشود که در اين بحث اقداماتي انجام شده است.
مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي استان لرستان با اشاره به اينکه در راستاي جلوگيري از موازيکاري، برخي از مسابقات با يکديگر ادغام شدند، اظهار کرد: در اين حوزه براي برگزاري محفل انس با قرآن، مسابقات قرآن و کرسيهاي تلاوت سرانه هنگفتي دارد اما به دليل جزيرهاي کار کردن دستگاهها، از اين طريق منفعتي به مؤسسات قرآني نميرسد اين در حالي است که اگر مجري اين برنامهها مؤسسات باشند، بخشي از مشکلات آنها حل ميشود.
وي با اشاره به اينکه اکثر مؤسسات زماني که مجوز فعاليت دريافت ميکردند از نظر مکان مشکلي نداشتند، عنوان کرد: اين در حالي است که امروز گاه گرفتار دو ميليون تومان براي پيش پرداخت مکان آموزشي هستند.
اميديان با بيان اينکه در محور پژوهش يک ريال هزينه نميشود، اظهار کرد: ميزان هزينه کرد در اين زمينه صفر است و ديگر پيکرههايي مانند ادارات، خانواده و خيرين در اين زمينه حضور ندارند، اين در حالي است که در بخش آموزش مسوولان، خانواده و خيرين و در بخش تبليغ و ترويج ادارات حضور دارند.
مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي لرستان ادامه داد: در زمينه پژوهش هيچ کدام از اين سه پيکره حضور ندارند اين در حالي است که بخش تبليغ و ترويج و آموزشي را پژوهش تقويت ميکند و تا اطلاعات نداشته باشيم نميتوانيم ديگران را تشويق کنيم که اين مشکل نه تنها در استان، بلکه در کل کشور وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]