واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۷ب.ظ)
برنامه سال آينده هلال احمر؛ امدادرساني در حج در کنار خدمات بهداشت و درمان موج - دبير کل جمعيت هلال احمر گفت: تصميم داريم در حج تمتع سال آينده با اعزام نيروهاي امدادي در کنار ارائه خدمات بهداشت و درمان، امدادرساني در حج را نيز مدنظر قرار دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر احمدي در مراسم افتتاحيه کارگاه آموزشي فرايند تأييد و ارزيابي ظرفيت سازماني (OCAC) که با حضور نماينده فدراسيون بين المللي جمعيتهاي صليب سرخ و هلال احمر برگزار شد، با اشاره به حادثه دلخراش کشته شدن زائران خانه خدا در عربستان، گفت: تصميم داريم در سال آينده با اعزام نيروهاي امدادي در کنار ارائه خدمات بهداشت و درمان، امدادرساني در حج را نيز مدنظر قرار دهيم.
وي با قدرداني از معاونت امور بين الملل جمعيت هلال احمر براي ايجاد اين فرصت آموزشي اظهار داشت: دنيا در آستانه تحول بزرگي قرار گرفته و حوادثي که رخ ميدهد، از مخاصمات جنگي در اوکراين و روسيه، خشکسالي، ريزگردها و حتي فقر و بيکاري و اعتياد و ديگر ناهنجاريهاي اجتماعي که جوامع با آنها درگيرند، همه هشدار و زنگ خطري است که به عنوان خانواده بزرگ فدراسيون بين المللي صليب سرخ و هلال احمر در قبال رفع آنها مسووليت داريم.
شناخت نقاط قوت و ضعف و برنامه ريزي براي آينده
دبير کل جمعيت هلال احمر با تاکيد بر لزوم بازنگري و تقويت نقاط قوت در ارائه خدمات جمعيت هلال احمر تصريح کرد: بايد حوادث آينده را شناسايي کنيم و با اتکا به امکانات آموزشي و نيروي انساني، خود را براي مواجهه با آينده آمادهسازيم.
مهندس احمدي با اشاره به اينکه برنامه (OCAC) (فرايند تأييد و ارزيابي ظرفيت سازماني) يکي از برنامههاي مهمي است که فدراسيون دنبال ميکندتا جمعيتهاي ملي خود را با استانداردهاي جهاني تطبيق دهند، افزود: با اجراي اين برنامه متوجه ميشويم چه نقاط ضعف و قوتي داريم و براي ارائه خدمات به نيازمندان به چه امکانات و تجهيزاتي نياز داريم.
به گفته مهندس احمدي شاخص خودارزيابي اين برنامه منطبق بر تنظيم برنامه ۵ ساله جمعيت هلال احمر است و تلفيق شاخصهاي برنامه (OCAC) با برنامه ۵ ساله هلال احمر ميتواند با مدنظر قراردادن مزيتها و قوتهاي کشور خودمان به عنوان يک برنامه بومي سازي شده مورد استفاده قرار گيرد.
ضرورت گسترش آموزشهاي همگاني امداد و کمکهاي اوليه
دبير کل جمعيت هلال احمر ادامه داد: جمعيت هلال احمر ايران تجربه گرانسنگ ۸ سال جنگ تحميلي، اراضي آلوده به مين، سيل و زلزله و ديگر حوادث و بلاياي طبيعي را دارد و ما آمادگي داريم تا با توجه به برنامه (OCAC) که برپايه تجربه است، تجارب خود را در اختيار فدراسيون و جمعيتهاي ملي که به آن نياز دارند، قرار دهيم.
مهندس احمدي در ادامه بااشاره به ضرورت گسترش آموزشهاي همگاني امداد و کمکهاي اوليه تاکيد کرد: لازم است در کنار مردم باشيم، از توان آنها استفاده کنيم و با ايجاد هستههاي آموزشي در تمام محلات، روستاها و... و بر پايه اعتمادي که مردم به ما دارند، بتوانيم جمعيت را به سمت جلو پيش ببريم.
وي با اشاره به تعامل مناسب جمعيت هلال احمر با مسوولان و ادارات و دستگاهها و همچنين اعتماد مردم به اين نهاد تصريح کرد: جمعيت هلال احمر بر پايه اين تعاملات و اعتماد، در حل مشکلات متوقف نميشود.
لازم به ذکر است برنامه (OCAC) بيش از ۲ سال است در سطح فدراسيون بين المللي صليب سرخ و هلال احمر به عنوان برنامه اي که به ارزيابي ظرفيتهاي سازماني جمعيتهاي ملي در جهت رشد و توسعه بيشتر ميپردازد، در حال پيگيري و پياده سازي است.
اين دوره ۲ روزه از سوي معاونت امور بين الملل و حقوق بشردوستانه جمعيت هلال احمر و با حضور روساي سازمان هاي تابعه جمعيت هلال احمر و نمايندگاني از مديران ارشد، مياني، جوانان و داوطلبان جمعيت صبح امروز براي آشنايي با برنامه اوکک و اجراي آن طي يک برنامه زماني ۳ تا ۶ ماهه کار خود را آغاز کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]