واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۹ب.ظ)
معاون استاندار: آمار بيکاري استان با توجه به توانمندي هاي استان کاملا کاهش پذير است موج - کرمانشاه - نشست تخصصي شوراي اقتصاد مقاومتي به رياست حاتمي، معاون استاندار و مديران کل عضو اين شورا، با بررسي چگونگي اجراي مصوبات قبل و نيز برنامه هاي تقويت اقتصاد مقاومتي در استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ حاتمي در اين نشست ضمن برشمردن اهميت اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: استراتژي دولت تدبير و اميد و نيز استاندار و مديريت ارشد استان باور داشت عميق به مولفه هاي اقتصاد مقاومتي است و بر اين اساس از همه ظرفيت هاي آن بايد نهايت استفاده را ببريم.
وي افزود: آنچه که بايد بر روي آن هم انديشي کنيم اينست که چگونه مي توانيم در يک برش استاني بندهاي 24گانه سياست هاي اقتصاد مقاومتي را در ظرفيت ها و توانمندي هاي استان عملي کنيم و اين کار مستلزم شناخت قابليت ها و همفکري و هماهنگ عمل کردن دستگاه هاي اجرايي است.
معاون هماهنگي و توسعه منطقه اي استانداري در ادامه تصريح کرد: اقتصاد مقاومتي بازگشت آگاهانه به عقلانيت و حرکت بر مبناي تئوري هاي موفق اقتصادي است که مقام معظم رهبري با درايت و هوشياري کامل آن را تبيين و اعلام فرمودند و تحقق آن مستلزم ايجاد روح همکاري و همراهي در تمام ابعاد آن است.
حاتمي سپس گفتمان سازي را از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتي خواند و گفت: مسأله گفتمان سازي و آشنايي مردم و جامعه با مولفه هاي اقتصاد مقاومتي يکي از لازمه هايي است که بايد از طريق نشست هاي دانشگاهي و همايش هاي مختلف و نيز از طريق رسانه هاي ارتباط جمعي به آن پرداخته شود تا زمينه تحقق بهتر و سريعتر آن در جامعه مهيا شود.
وي حمايت از کارآفرينان را از اولويت هاي تحقق اقتصاد مقاومتي خواند و افزود: جامعه کار در مواجهه با مسأله کارآفريني به سه دسته تقسيم مي شوند اول افراد عادي که به امورات اجرايي و کارهاي تعيين شده مشغولند. دوم افرادي که شم و تفکر کارآفريني دارند ولي فاقد امکانات و حمايت هاي لازم هستند که دولت بايد به دنبال تقويت اين افراد باشد و سياست هاي خود را در راه تقويت و بلوغ آنها طراحي و سازماندهي کند تا زمينه کارآفريني و ايجاد اشتغال و درآمد را از طريق آنها فراهم نمايد و سوم افراد توانمندي که در زمره کارآفرينان برتر و موفق هستند و داراي استقلال کاري و مالي مي باشند
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري اجراي چهار مرحله در خصوص توانمند سازي کارآفرينان متوسط را لازم دانست و اظهار داشت:توسعه روحيه کارآفريني و خلاقيت، شناسايي کارآفرينان، حمايت هاي همه جانبه از آنها و نهايتا ايجاد و توسعه بازارهاي داخلي و صادراتي براي محصولات آنها چهار مرحله اي است که دولت بايد در حمايت از کارآفرينان سطح دوم، آن را تحقق ببخشد.
حاتمي در ادامه بيان داشت: متشکل کردن کارآفرينان در قالب تشکل ها، برندينه کردن محصولات آنها، توسعه بازارهاي داخلي و ايجاد زمينه براي صادرات مي تواند بسياري از مشکلات کارآفرينان استان را حل کند و موفقيت در اين راه نيازمند نگاه حمايت محور از کارآفرينان و اقدامات منجر به توسعه و تقويت آنها مي باشد.
وي با بيان اين جمله که "اگر از ظرفيت هاي موجود استان استفاده بهينه را ببريم به رشد اقتصادي 5-6 درصدي خواهيم رسيد"، عنوان داشت: آمار بيکاري در استان با توجه به قابليت ها و توانمندي هاي بالقوه استان کاملا کاهش پذير و حتي حذف شونده است به شرطي که که بتوانيم نگاه کارآفرينانه و خلاقيت محوري در بحث شناسايي ظرفيت هاي توسعه يافتگي استان داشته باشيم و از تمام آنچه استان کرمانشاه از آن برخوردار است به نحو شايسته اي استفاده نماييم.
وي در پايان از صدا و سيما و ساير رسانه ها خواست در راستاي ايجاد و تقويت روحيه و فرهنگ کارآفريني در استان در شناسايي و معرفي افراد موفق کارآفرين به جامعه نهايت تلاش و همکاري را داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]