تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870690957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگي سازمان جنگل‌ها براي احياي تالاب جازموريان با مشارکت مردم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۵۹ق.ظ)
آمادگي سازمان جنگل‌ها براي احياي تالاب جازموريان با مشارکت مردم موج - استاندار کرمان در پي سفر خود به شهرستان رودبار جنوب به اتفاق مدير کل دفتر امور بيابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري کشور و مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان از تالاب بزرگ جازموريان بازديد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در طي اين بازديد که معاونين استاندار و جمعي از مسوولين استاني و محلي نيز حضور داشتند، عباس کارگر به بيان وضعيت کنوني اقليم منطقه پرداخت و گفت: امروزه چالش بزرگ قرن تغيير اقليم، کمبود آب شيرين و بيابان زايي است. متأسفانه ميزان متوسط بارندگي استان کرمان 130 ميلي متر است که اين مقدار نصف متوسط بارندگي ايران است و اکوسيستم شکننده اي را براي اين استان رقم زده است.
کارگر تصريح کرد: روزگاري جازموريان به عنوان بزرگ‌ترين تالاب آب شيرين کشور به انبار علوفه ايران مشهور بود و علوفه بيش از 87 هزار دام سبک و سنگين سه استان کرمان، هرمزگان و سيستان و بلوچستان را تأمين مي‌کرد، اما امروزه به دليل خشک‌سالي کانون برداشت گرد و غبار شده است.
مدير کل دفتر امور بيابان سازمان جنگل‌ها با اذعان اين مطلب که گرد و غبار ناشي از جازموريان علاوه بر استان‌هاي کرمان و سيستان و بلوچستان استان‌هاي ديگر نظير هرمزگان، فارس، يزد و مناطقي از اصفهان و خراسان جنوبي را تحت تأثير قرار خواهد افزود: احياي مجدد اين تالاب با حوزه آبخيز قريب به 7 ميليون هکتار، باعث تأمين علوفه دام‌هاي سبک و سنگين، اشتغال‌زايي، جلوگيري از تشکيل گرد و غبار و طوفان‌هاي شن و ماسه خواهد شد.
کارگر همچنين به تبين نقش منابع طبيعي و آبخيزداري در اجراي پروژه بين المللي تعميم ترسيب کربن جازموريان پرداخت و گفت: اين پروژه با هدف ظرفيت سازي و توانمندسازي جوامع محلي اعم از زنان و مردان از لحاظ اقتصادي و فرهنگي،‌ تشکيل و توسعه صندوق‌هاي کوچک خرده اعتباري و همچنين استفاده از انرژي‌هاي نو با مشارکت جوامع محلي در مديريت و احياء عرصه‌هاي منابع طبيعي، صورت مي‌پذيرد. بنابراين علاوه بر شهرستان رودبار جنوب اين پروژه در شهرستان قلعه گنج نيز با همکاري بنياد مستضعفان و بنياد علوي در سطح بيش از 200 روستا تحت عنوان طرح پيشرفت و آباداني قلعه گنج به عنوان شهرستان پايلوت اقتصاد مقاومتي در حال اجراست.
پس از بازديد ميداني از جازموريان اکيپ بازديدکننده ضمن حضور در جمع مردم شهر زهکلوت بخش جازموريان به بيان نظرات خود پرداختند.
عطاءالله ناوکي، فرماندار رودبار جنوب، گفت: تالاب جازموريان که سال‌ها منبع توليد علوفه جنوب و شرق کشور بود، رو به نابودي است.
وي تصريح کرد: شغل مردم اين بخش کشاورزي و دامداري است و بيشتر مردم از تالاب جازموريان امرار معاش مي‌کردند که امروز با بي آبي و خشک‌سالي دست و پنجه نرم مي‌کند.
حجت الاسلام محمدي نور، امام جمعه زهکلوت، نيز ضمن تقدير از اقدامات سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخيزداري و اداره کل منابع طبيعي جنوب کرمان گفت: روزگاري تالاب جازموريان منبع درآمد مردم اين بخش بود که با اجراي پروژه ترسيب کربن و توانمندسازي جوامع محلي موجب اميدواري مردم شده است.
رزم حسيني عالي‌ترين مقام اجرايي دولت تدبير و اميد در استان کرمان گفت: نجات و احياي جازموريان نيازمند عزم ملي بوده و بايد وزرا و مسوولين مربوطه به اين منطقه سفر کرده تا از نزديک براي آن چاره انديشي شود.
رزم حسيني ضمن تقدير از اقدامات منابع طبيعي و آبخيزداري در توانمندسازي جوامع روستايي و فراهم کردن بستري مناسب براي اشتغال‌زايي آن‌ها افزود: بايد با برنامه ريزي و کار کارشناسي دلايل خشک شدن تالاب را بررسي کنيم و به دنبال چاره اي براي احياي اين تالاب بزرگ کشور باشيم.
رزم حسيني گفت: يکي ديگر از راهکارهاي نجات تالاب جازموريان طرح موضوع در هيئت دولت است که با برنامه ريزي و تدبير آن را در هيأت دولت مطرح و بتوانيم کار را دنبال کنيم.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان در پايان گفت: اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان در راستاي تحقق منويات مقام معظم رهبري با تمام توان آماده هرگونه همکاري و انجام وظيفه در جهت احياي مجدد تالاب جازموريان و استفاده از ظرفيت‌هاي موجود براي توانمندسازي و اشتغال‌زايي جوامع روستايي است.
کردستاني با اذعان اين مطلب که کار مطالعه پروژه ترسيب کربن جازموريان در شهرستان منوجان آغاز شده است افزود: با توجه به موفقيت‌هاي اين پروژه در اشتغال‌زايي و توانمندسازي جوامع محلي، علاوه بر 3 شهرستان رودبار، قلعه گنج و منوجان، مسوولين محلي شهرستان‌هاي فارياب و کهنوج خواستار اجرايي شدن اين پروژه در شهرستان‌هاي خود شده‌اند که ان شاءالله به زودي کار مطالعات اين دو شهرستان نيز شروع خواهد شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن