تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868072871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افشای تخلف 700میلیون دلاری در یک پروژه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



افشای تخلف 700میلیون دلاری در یک پروژه
روز نو : سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از واگذاری غیرقانونی پروژه 700 میلیون دلاری در دولت دهم به فردی معلوم الحال به نام آقای «الف - ر» خبر داد و گفت: این اقدام باعث لغو پروژه احداث خط ریلی ایران - ترکمنستان و متواری شدن این فرد شد.
  رحیم زارع  افزود: پرونده این اقدام غیرقانونی در حال حاضر در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و باید زوایای پنهان این پرونده و تخلف بزرگ مشخص و با متخلفان برخورد شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: احداث راه آهن جمهوری اسلامی ایران - ترکمنستان و قزاقستان تحول بزرگی درعرصه حمل و نقل بین قاره ای ایجاد می کرد که با مذاکرات پی در پی قرارداد ساخت این راه آهن در پنجم ژانویه 2010 به امضای روسای جمهوری دو کشور رسید.
وی ادامه داد: بر اساس این قرارداد تامین کننده مالی راه آهن ایران- ترکمنستان - قزاقستان 50 درصد معادل350 میلیون دلار از طریق بانک توسعه اسلامی به دولت ترکمنستان پرداخت و 50 درصد معادل 350 میلیون دلار نیز سهم جمهوری اسلامی ایران به صورت وام به دولت ترکمنستان ارایه می شد.
نماینده مردم آباده، بوانات و خرمبید در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال 88 ساخت این پروژه عظیم ملی و زیربنایی از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران بنا به دلایل نامعلوم به شرکت پارس انرژی ایران به مالکیت آقای «الف - ر» بدون داشتن کوچک ترین تخصص و عدم امکانات لازم و نداشتن سرمایه اولیه به نامبرده تحویل داده می شود.
زارع اظهارداشت: آقای «الف - ر» فاقد تخصص لازم و ماشین آلات و سرمایه بوده و بعد از مذاکرات متعدد در دهم اسفندماه 1388 طی قراردادی با شرکت چاوش یاران بندر جهت ساخت زیرسازی این خط آهن 325 کیلومتری و اعزام 85 دستگاه ماشین آلات سنگین راهسازی و تجهیزات و ادوات کارگاهی با صدها نفر کادرفنی و مهندسی از کشورمان به کشور ترکمنستان به امضا می رساند.
وی ادامه داد: آقای الف - ر در گذشته نیز دارای فعالیت ناسالم اقتصادی و غیرشفاف، فرار از مالیات و رانت خواری بوده و در سال های دهه 1370 متهم شناخته و در زندان اوین بازداشت بوده و دستگاه های ذیربط تمامی اموال بدست آمده نامبرده را درایران و نیز درچندین کشور خارجی به نفع بیت المال مصادره می کند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اینکه آقای الف - ر پس از گذشت چندین سال سکونت درکشورهای اروپایی و با گذشته نامناسب دوباره توسط چه کسانی و با چه دست های پیدا و پنهانی وارد عرصه اقتصادی نظام جمهوری اسلامی ایران می شود جای سوال دارد.
زارع اظهارداشت: براساس اطلاعات واصله رییس دفتر رییس جمهوری دولت دهم در واگذاری پروژه ساخت راه آهن ایران - ترکمنستان به آقای (الف - ر) تاثیرگذار بوده است.
وی ادامه داد: با کمال تاسف آقای الف - ر پروژه عظیم و ملی ساخت راه آهن ایران - ترکمنستان را از دولت می گیرد و با سوءاستفاده از منابع مالی بانک توسعه اسلامی و با هدایت و حمایت های همه جانبه از سوی مقامات دولت گذشته با گرفتن امتیازات بسیار و تسهیلات بانکی و گمرکی، ضربه مهلکی به این پروژه بزرگ 700 میلیون دلاری وارد می کند و از تمامی منابع مالی و حمایت های مقامات دولتی کشور سوء استفاده کرده و این پروژه عظیم ملی را به علت ناتوانی و با نیت کلاهبرداری از منابع مالی آن به شکل نیمه تمام رها می سازند.
نماینده مردم آباده، بوانات و خرمبید در مجلس گفت: تا آنجایی که مشخص شده نامبرده تاکنون بالغ بر بیش از 220 میلیون دلار پول دریافت کرده و از کشور ترکمنستان متواری می شود.
زارع افزود: شنیده ها حاکی از آن است رییس جمهوری ترکمنستان بعد از سه سال انتظار جهت ساخت خط ریلی واگذار شده به آقای الف - ر و معرفی شدن وی از سوی ایران، در نهایت در تاریخ 18 شهریورماه 1391 در هیات وزیران تصمیم به لغو قرارداد با شرکت پارس انرژی ایران به مسوولیت آقای الف - ر گرفت و این پروژه اقتصادی را به علت تخلفات زیاد وی از او خلع ید می کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین آقای الف - ر چندین شرکت کاغذی با نیت کلاهبرداری و خیانت در امانت تاسیس کرده است که یکی از شرکت هایی که برای الف - ر کار کرده پس از گذشت سه سال نتوانسته بدهی خود را بالغ بر 50 میلیارد تومان از وی دریافت کند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین از دستگاه قضایی خواست با عاملان این زیان میلیاردی به کشور برخورد کند.
زارع گفت: باید بررسی شود که چرا و چگونه چنین پروژه عظیم تخصصی 700 میلیون دلاری را به این فردی که در گذشته کارنامه شفافی ندارد واگذار شود؟ چه دست های پیدا و پنهانی در کار بوده که تمامی وزارتخانه ها و دوائر دولتی اعم از ریاست جمهوری سابق، وزارت امور خارجه، سفارت و سفیران ایران در کشور ترکمنستان، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت و معدن و تجارت، وزارت اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی ایران، بانک توسعه صادرات ایران، و گمرک جمهوری اسلامی ایران، برای اجرای این کار بزرگ از او حمایت کردند.




تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن