تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867865788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران مهاجرت درآیینه آمار و ارقام


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

بحران مهاجرت درآیینه آمار و ارقام تقاضای پناهندگی در سال جاری میلادی رشد فزاینده‌ای در اروپا داشته است. بنا به گزارش‌های رسمی، تا پایان ماه جولای، 438 هزار نفر برای ورود به کشورهای اروپایی تقاضا کرده بودند و این در حالی است که کل این آمار در سال گذشته حدود 571 هزار نفر بود.
 

بنا به اعلام کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، آلمان همچنان در میان کشورهای اروپایی رتبه نخست دریافت تقاضای پناهندگی را دارد. بر این اساس تا پایان ماه جولای حدود 188 هزار نفر برای ورود به این کشور درخواست پناهندگی کرده بودند که در مقایسه با کل سال 2014 حدود 15 هزار نفر افزایش داشته است. پس از آلمان مجارستان در رتبه دوم قرار دارد و دلیل این موضوع این است که بسیاری از افراد از طریق یونان و کشورهای غربی حوزه بالکان از راه زمینی وارد مجارستان می شوند. در این میان اگرچه آلمان بیشترین تعداد تقاضا برای پناهندگی را دارد، اما اگر پذیرش پناهجویان براساس جمعیت هر کشور را مدنظر قرار دهیم، سوئد در رتبه نخست قرار دارد. به طوری که آمار نشان می دهد، به ازای هر هزار نفر سوئدی هشت تقاضا برای پناهندگی ارائه شده است. این در حالی است که این آمار برای انگلیس 5/0 است، بدین معنی که در ازای هر 2000 شهروند انگلیسی تنها یک تقاضای پناهندگی وجود دارد. پناهجویان از کجا می آیند؟ ادامه درگیری و جنگ در سوریه همچنان یکی از بزرگ ترین دلایل برای مهاجرت به حساب می آید، اما خشونت های مداوم در افغانستان، خشونت ها در اریتره و فقر و بیکاری در کوزوو باعث شده تا شهروندان این کشورها نیز به امید یافتن زندگی جدید راهی کشورهای اروپایی شوند. سران اتحادیه اروپا تاکنون چند جلسه و نشست را برای بررسی این بحران انجام داده اند که تاکنون به نتیجه مشخصی نرسیده است. طرح تقسیم مهاجران در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا رد شد زیرا برخی کشورها به نحوه این تقسیم بندی اعتراض دارند. مقامات انگلیس اعلام کرده اند با هر گونه سیستم تقسیم بندی یا سهمیه بندی مهاجران مخالف هستند. به همین دلیل است که بنا بر آمار وزارت کشور انگلیس از آغاز سال 2014 تاکنون تنها 216 پناهجوی سوری مجوز ورود به این کشور را گرفته اند. البته به دنبال فشارهای عمومی و سیاسی بتازگی مقامات انگلیسی در این زمینه انعطاف داشته و دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس نیز اعلام کرد کشورش طی پنج سال آینده پذیرای حدود 20 هزار پناهجو خواهد بود. برخی کشورها همچون مجارستان نیز برای مقابله با سیل عظیم مهاجران اقدام به ساخت حصار در اطراف مرزهای خود کرده اند. براساس قوانین اتحادیه اروپا که به «قوانین دوبلین» معروف است، پناهجویان باید به محض ورود به اولین کشور این حوزه ثبت نام کنند. با افزایش تعداد آوارگان، این قوانین به کرات نقض شد و این افراد توانستند با عبور از مرزها وارد کشورهای اروپایی شوند.

اگرچه آمار متقاضیان درخواست پناهندگی بسیار بالاست، اما این ارقام و اعداد بازگوکننده تمام داستان نیست. در واقع تعداد افرادی که موفق به دریافت مجوز پناهندگی شده اند بسیار پایین است. سال 2014، کشورهای اتحادیه اروپا به حدود 184 هزار نفر پناهندگی دادند. این در حالی است که در همان سال بیش از 570 هزار نفر درخواست پناهندگی کرده بودند. از حدود یک سال قبل، نزدیک به 25 هزار تقاضای پناهندگی در انگلیس مطرح شد که حدود 60 درصد آنها در همان مرحله نخست رد شد. در همین زمان حدود 6700 پناهجو از این کشور بیرون رانده شده یا خودشان آنجا را ترک کردند. چگونه به اروپا می رسند؟ سازمان بین المللی مهاجرت تخمین می زند بیش از 359 هزار مهاجر در فاصله ماه های ژانویه تا آگوست سال 2015 از مرزهای اتحادیه اروپا گذشته اند؛ این آمار برای کل سال 2014 نزدیک به 280 هزار نفر بود. نیروهای مرزی اتحادیه اروپا که تحت عنوان «فرانتکس» شناخته می شوند، راه های مورد استفاده مهاجران و تعداد آنها را بررسی می کنند. گفتنی است این آمار مربوط به افرادی است که توسط این نیروها ثبت شده است.

به طور کلی در سال جاری میلادی 350 هزار مهاجر از مرزهای اتحادیه اروپا عبور کرده اند که از این میزان 235 هزار نفر وارد یونان و نزدیک به 115 هزار نفر دیگر وارد ایتالیا شده اند. حدود 2100 نفر نیز وارد اسپانیا شده اند. بیشترین افرادی که به یونان رسیده اند از طریق قایق های کوچک از سمت ترکیه حرکت کرده و مقصد بیشتر آنها جزایر کاس، چیوس، لسوس و ساموس در این کشور بوده است. پدیده مرگ مهاجران در کنار تمام خطراتی که برای این مهاجران در چنین مسیرهایی وجود دارد، آمار مرگ و میر آنها نیز روند فزاینده ای داشته است. بنا به اعلام سازمان بین المللی مهاجرت، بیش از 2500 نفر در سال جاری میلادی هنگام ورود به مرزهای اروپا کشته شده اند. فصل تابستان به همان اندازه که شلوغ ترین زمان برای مهاجران بود، عنوان مرگبارترین زمان در طول سال را نیز به خود اختصاص داد. اما بی شک مرگبارترین زمان طی چند ماه گذشته مربوط به ماه آوریل است که یک قایق حامل حدود 800 مهاجر در آب های نزدیک به لیبی واژگون شد و تقریبا تمام مسافران آن کشته شدند.



 


یکشنبه 22 شهریور 1394 ساعت 03:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن