تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851636276




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران مهاجرت درآیینه آمار و ارقام


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

بحران مهاجرت درآیینه آمار و ارقام تقاضای پناهندگی در سال جاری میلادی رشد فزاینده‌ای در اروپا داشته است. بنا به گزارش‌های رسمی، تا پایان ماه جولای، 438 هزار نفر برای ورود به کشورهای اروپایی تقاضا کرده بودند و این در حالی است که کل این آمار در سال گذشته حدود 571 هزار نفر بود.
 

بنا به اعلام کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، آلمان همچنان در میان کشورهای اروپایی رتبه نخست دریافت تقاضای پناهندگی را دارد. بر این اساس تا پایان ماه جولای حدود 188 هزار نفر برای ورود به این کشور درخواست پناهندگی کرده بودند که در مقایسه با کل سال 2014 حدود 15 هزار نفر افزایش داشته است. پس از آلمان مجارستان در رتبه دوم قرار دارد و دلیل این موضوع این است که بسیاری از افراد از طریق یونان و کشورهای غربی حوزه بالکان از راه زمینی وارد مجارستان می شوند. در این میان اگرچه آلمان بیشترین تعداد تقاضا برای پناهندگی را دارد، اما اگر پذیرش پناهجویان براساس جمعیت هر کشور را مدنظر قرار دهیم، سوئد در رتبه نخست قرار دارد. به طوری که آمار نشان می دهد، به ازای هر هزار نفر سوئدی هشت تقاضا برای پناهندگی ارائه شده است. این در حالی است که این آمار برای انگلیس 5/0 است، بدین معنی که در ازای هر 2000 شهروند انگلیسی تنها یک تقاضای پناهندگی وجود دارد. پناهجویان از کجا می آیند؟ ادامه درگیری و جنگ در سوریه همچنان یکی از بزرگ ترین دلایل برای مهاجرت به حساب می آید، اما خشونت های مداوم در افغانستان، خشونت ها در اریتره و فقر و بیکاری در کوزوو باعث شده تا شهروندان این کشورها نیز به امید یافتن زندگی جدید راهی کشورهای اروپایی شوند. سران اتحادیه اروپا تاکنون چند جلسه و نشست را برای بررسی این بحران انجام داده اند که تاکنون به نتیجه مشخصی نرسیده است. طرح تقسیم مهاجران در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا رد شد زیرا برخی کشورها به نحوه این تقسیم بندی اعتراض دارند. مقامات انگلیس اعلام کرده اند با هر گونه سیستم تقسیم بندی یا سهمیه بندی مهاجران مخالف هستند. به همین دلیل است که بنا بر آمار وزارت کشور انگلیس از آغاز سال 2014 تاکنون تنها 216 پناهجوی سوری مجوز ورود به این کشور را گرفته اند. البته به دنبال فشارهای عمومی و سیاسی بتازگی مقامات انگلیسی در این زمینه انعطاف داشته و دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس نیز اعلام کرد کشورش طی پنج سال آینده پذیرای حدود 20 هزار پناهجو خواهد بود. برخی کشورها همچون مجارستان نیز برای مقابله با سیل عظیم مهاجران اقدام به ساخت حصار در اطراف مرزهای خود کرده اند. براساس قوانین اتحادیه اروپا که به «قوانین دوبلین» معروف است، پناهجویان باید به محض ورود به اولین کشور این حوزه ثبت نام کنند. با افزایش تعداد آوارگان، این قوانین به کرات نقض شد و این افراد توانستند با عبور از مرزها وارد کشورهای اروپایی شوند.

اگرچه آمار متقاضیان درخواست پناهندگی بسیار بالاست، اما این ارقام و اعداد بازگوکننده تمام داستان نیست. در واقع تعداد افرادی که موفق به دریافت مجوز پناهندگی شده اند بسیار پایین است. سال 2014، کشورهای اتحادیه اروپا به حدود 184 هزار نفر پناهندگی دادند. این در حالی است که در همان سال بیش از 570 هزار نفر درخواست پناهندگی کرده بودند. از حدود یک سال قبل، نزدیک به 25 هزار تقاضای پناهندگی در انگلیس مطرح شد که حدود 60 درصد آنها در همان مرحله نخست رد شد. در همین زمان حدود 6700 پناهجو از این کشور بیرون رانده شده یا خودشان آنجا را ترک کردند. چگونه به اروپا می رسند؟ سازمان بین المللی مهاجرت تخمین می زند بیش از 359 هزار مهاجر در فاصله ماه های ژانویه تا آگوست سال 2015 از مرزهای اتحادیه اروپا گذشته اند؛ این آمار برای کل سال 2014 نزدیک به 280 هزار نفر بود. نیروهای مرزی اتحادیه اروپا که تحت عنوان «فرانتکس» شناخته می شوند، راه های مورد استفاده مهاجران و تعداد آنها را بررسی می کنند. گفتنی است این آمار مربوط به افرادی است که توسط این نیروها ثبت شده است.

به طور کلی در سال جاری میلادی 350 هزار مهاجر از مرزهای اتحادیه اروپا عبور کرده اند که از این میزان 235 هزار نفر وارد یونان و نزدیک به 115 هزار نفر دیگر وارد ایتالیا شده اند. حدود 2100 نفر نیز وارد اسپانیا شده اند. بیشترین افرادی که به یونان رسیده اند از طریق قایق های کوچک از سمت ترکیه حرکت کرده و مقصد بیشتر آنها جزایر کاس، چیوس، لسوس و ساموس در این کشور بوده است. پدیده مرگ مهاجران در کنار تمام خطراتی که برای این مهاجران در چنین مسیرهایی وجود دارد، آمار مرگ و میر آنها نیز روند فزاینده ای داشته است. بنا به اعلام سازمان بین المللی مهاجرت، بیش از 2500 نفر در سال جاری میلادی هنگام ورود به مرزهای اروپا کشته شده اند. فصل تابستان به همان اندازه که شلوغ ترین زمان برای مهاجران بود، عنوان مرگبارترین زمان در طول سال را نیز به خود اختصاص داد. اما بی شک مرگبارترین زمان طی چند ماه گذشته مربوط به ماه آوریل است که یک قایق حامل حدود 800 مهاجر در آب های نزدیک به لیبی واژگون شد و تقریبا تمام مسافران آن کشته شدند.



 


یکشنبه 22 شهریور 1394 ساعت 03:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن