واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اتهام برخورد سياسي به كميسيون برجام تلاش براي دوقطبيسازي جامعه است
سخنگوي كميسيون ويژه بررسي برجام عنوان كرد كه تخريب و تضعيف كميسيون ويژه برجام بهمعناي تخريب و تضعيف كل مجلس است.
به گزارش تسنيم، سيدحسين نقويحسيني سخنگوي كميسيون ويژه بررسي برجام در مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينكه اعضاي كميسيون ويژه برجام منتخبان نمايندگان مجلس هستند، گفت: تخريب و تضعيف كميسيون برجام بهمعناي تخريب و تضعيف كل مجلس است. وي با بيان اينكه كساني كه دم از دموكراسي و قانونمداري ميزنند بايد از جايگاه مجلس شوراي اسلامي حراست كنند، تأكيد كرد: شكل و تركيب كميسيون برجام با رأي تمامي نمايندگان مجلس بوده و اعضاي كميسيون برجام نيز تصميم دارند تمام ابعاد برجام را بهصورت دقيق بررسي كنند و گزارش آن را به مردم بدهند، لذا نميدانيم چرا برخي از بررسي تمام ابعاد برجام نگران هستند.
نقويحسيني پخش جلسات برجام از سيما را تدبير رسانه ملي دانست و گفت: ما مردم را غريبه نميدانيم و معتقديم مردم حق دارند درباره توافقي كه با آينده كشورشان عجين است، اطلاعات و آگاهي لازم را داشته باشند و لذا برخي كه شعار دانستن حق مردم را ميدادند از دانستن مردم آشفته نشوند. ما همانطور كه پيشتر گفته بوديم، تيم مذاكرهكننده هستهاي را مورد اعتماد رهبري، مردم و مجلس ميدانيم، اما از حقوق مردم صريحاً دفاع خواهيم كرد. سخنگوي كميسيون ويژه بررسي برجام با بيان اينكه اعضاي كميسيون ويژه، برجام را با نگاههاي سياسي بررسي نميكنند، تصريح كرد: كساني كه كميسيون ويژه را متهم به برخورد سياسي ميكنند، اولاً انصاف را رعايت نميكنند و ثانياً اينكه اين اتهامشان تلاش براي دوقطبي كردن جامعه است.
وي در واكنش به انتقاد برخي از حضور چند نماينده مجلس در جلسات كميسيون برجام، گفت: طبق آئيننامه حضور تمام نمايندگان مجلس در جلسات كميسيون ويژه بلامانع است؛ تمام نمايندگان ميتوانند در جلسات حضور داشته باشند و اظهارنظر كنند و تنها حق رأي ندارند. گلايه ما از كساني كه از حضور برخي نمايندگان در جلسات برجام انتقاد ميكنند، اين است كه چرا خودشان در جلسات شركت نميكنند؟ اگر ميگويند با حضور فلان و فلان نماينده در جلسات برجام، كميسيون جهتگيري پيدا ميكنند، خب، همين نمايندگان ميتوانند براي اظهارنظر به كميسيون برجام تشريف بياورند و ما همين جا از همه نمايندگان محترم براي حضور در جلسات برجام دعوت ميكنيم. لذا برخي نمايندگان كه خودشان در كميسيون برجام شركت نميكنند، نميتوانند از حضور ديگر نمايندگان در اين كميسيون ايراد بگيرند.
فضاسازي عليه كميسيون برجام
فرار رو به جلو است
همچنين در همين ارتباط، منصور حقيقتپور نيز در واكنش به تخريب مداوم كميسيون ويژه برجام و جلسات آن از سوي رسانههاي اصلاحطلب به بهانه سياسي بودن اين كميسيون به خبرگزاري مهر گفت: اين حرف مغرضانه است و مگر خود اين جريانها تفكر سياسي ندارند و بر مبناي همين تفكر به مجلس حمله نميكنند؟! وي تصريح كرد: مسئله اصلي براي ما اين است كه در قضاوت و بررسي خود، اين گرايشها را كنار بگذاريم و بر پايه مباني نظام يعني منويات مقام معظم رهبري، اصول قانون اساسي و قوانين بالادستي و نيز عزت ملي تصميم بگيريم.
نايب رئيس كميسيون ويژه بررسي برجام در مجلس با تأكيد بر اينكه مباني نظام شوخيبردار نيست، عنوان كرد: فرقي نميكند كه موضوع مربوط به كدام جناح سياسي باشد؛ هر جناحي كه باشد بايد به دنبال رعايت قانون اساسي، خط مشي ترسيم شده از طرف رهبري و تأمين عزت ملي باشد. حقيقتپور اظهار داشت: اين نوع فضاسازيها عليه كميسيون ويژه برجام نوعي فرار رو به جلو است؛ آقايان در يك بوته راستيآزمايي قرار گرفتهاند، اما برخيها پس از نظر شفاف مقام معظم رهبري كه تأكيد كردند مجلس از بررسي برجام كنار گذاشته نشود در مقابل اين نظر مقاومت ميكنند و هركس كه در اين رابطه يعني نقش مجلس مقاومت كند، خلاف نظر رهبري عمل كرده است؛ چون ايشان شفاف سخن گفتهاند.
به تمام مدعوين كميسيون برجام
احترام ميگذاريم
وي در ادامه با تأكيد بر اينكه مجلس به هيچ عنوان نبايد از گردونه بررسي برجام حذف شود، گفت: تلاش براي حذف مجلس از اين گردونه، گاهي با نياوردن لايحه برجام و گاهي با تخطئه كميسيون برجام انجام ميشود؛ اين رفتارها درست نيست و بايد اجازه دهند كه مجلس وظيفه قانوني خود را انجام دهد و اشكالي هم ندارد كه گرايشهاي سياسي مختلف در اين كميسيون باشند، مگر در خود دولت گرايش سياسي حاكم نيست؟
نايب رئيس كميسيون ويژه بررسي برجام در مجلس تأكيد كرد: اين كميسيون بايد به يك جمعبندي حكيمانه و منطقي برسد و خودش نيز نه تنها قضاوت نهايي خواهد كرد، بلكه گزارش خود را به صحن مجلس ارائه ميدهد تا در آنجا نمايندگان مردم تصميم بگيرند. حقيقتپور خاطرنشان كرد: اگر قرار باشد مجلس را سر اين ماجرا تخطئه كنند، پس فردا هم سر بررسي لايحه برنامه ششم توسعه يا بودجه ۹۵ دوباره بايد مجلس را تخطئه كنند و بگويند كه گرايش سياسي در مجلس حاكم است.
وي اضافه كرد: در داخل كميسيون نيز گفتهايم و تذكر دادهايم كه قرار است ما ارزيابي بيطرفانه و واقعبينانه داشته باشيم، بنابراين از قضاوتهاي جناحي خودداري شود. نايب رئيس كميسيون ويژه بررسي برجام در مجلس با تأكيد بر اينكه ما به تمام مدعوين كميسيون احترام ميگذاريم اظهار داشت: مدعوين كميسيون هم امروز امين نظام هستند و مسئوليت دارند و هم در گذشته مسئوليت كار را برعهده داشتهاند و لازم است حرف همه آنها شنيده شده و سپس قضاوت شود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]