تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871060594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گودرزي: اميدواريم اين تفاهمنامه به رشد و تقويت ورزش دو کشور منجر شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۴۸ب.ظ)
در مراسم امضاي تفاهم‌نامه ميان وزراي ورزش و جوانان ايران و اندونزي؛ گودرزي: اميدواريم اين تفاهمنامه به رشد و تقويت ورزش دو کشور منجر شود موج- صبح امروز وزيران ورزش ايران و اندونزي در ساختمان وزارت ورزش و جوانان تفاهم‌نامه همکاري امضا کردند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري موج، محمود گودرزي وزير ورزش و جوانان ايران و ايمان نهراوي وزير ورزش و جوانان اندونزي امروز تفاهم‌نامه مشترکي را امضا کردند.
گودرزي در مراسم امضاي اين تفاهم‌نامه، گفت: خوشحالم که با اين تفاهم‌نامه مي‌توانيم ارتباطات خود را با اندونزي به عنوان يک کشور بزرگ اسلامي تقويت کنيم و اين باعث مي‌شود روابط دو کشور در حوزه‌هاي مختلف از جمله ورزش و جوانان گسترش يابد. اميدوارم اين نشست‌ها در حوزه ديپلماسي ورزشي بتواند ارتباطات را بين دو کشور تقويت کند.
وي افزود: روساي جمهور دو کشور بر برقراري ارتباطات بيشتر در دو حوزه ورزش و جوانان تأکيد داشتند و به همين دليل نيز وزير ورزش و جوانان اندونزي به کشورمان آمده تا تفاهم‌نامه را اجرايي و عملياتي کنيم. اميدوارم بتوانيم تجربيات خود را در اين دو حوزه به يکديگر منتقل کنيم.
وزير ورزش و جوانان کشورمان عنوان کرد: اندونزي در برخي از رشته‌هاي ورزشي سرآمد و توانمند است و ما نيز در برخي رشته‌هاي ديگر جزو برترين‌ها هستيم. اميدوارم با تبادل مربي و برگزاري اردوهاي مشترک ورزشي ورزش هر دو کشور تقويت شود.
گودرزي گفت: به دنبال ارتقاي رشته‌هايي هستيم که در آن ها ضعف داريم و متقابلاً مي‌خواهيم در برخي از رشته‌ها نيز به اندونزي کمک کنيم. اندونزي بدمينتون خوبي دارد و مي‌تواند در اين رشته به ما کمک کند. اين کشور همچنين در برخي رشته‌هاي ورزشي صاحب کرسي است که اين شرايط خوبي محسوب مي‌شود. ما نيز در برخي از رشته‌ها همچون کشتي، واليبال و فوتبال مي‌توانيم به آن ها کمک کنيم.
وي درباره ميزباني اندونزي در بازي‌هاي آسيايي 2018 عنوان کرد: حالا که اين ميزباني به اندونزي رسيده طبيعي است که ارتباطات خود را قوي‌تر کنيم تا در آن بازي‌ها نتايج خوبي بگيريم.
در اين نشست رباب شهريان، معاون بانوان وزارت ورزش گفت: ورزش بانوان يکي از مباحث اصلي است که اندونزي در اين بخش و در برخي از رشته‌ها شرايط خوبي دارد. با توجه به اسلامي بدون هر دو کشور ورزش بانوان مي‌تواند يکي از اولويت‌ها در تفاهم‌نامه باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، اساس تفاهمنامه امضا شده توسط وزاري ورزش دو کشور ايران و اندونزي به سفر رئيس جمهور به اين کشور بر مي گردد که در آن روحاني خواستار گسترش هرچه بيشتر مراودات ورزشي به خصوص در حوزه جوانان شده بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن