واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: برخي انقلابيون دهه 60 اعتقادات دولت موقت را تكرار ميكنند
برخي مسئولان اخيراً گفتند ديگر هر حرفي را نميشود زد و مواظب باشيد تا يك وقت امريكا از ما ناراحت نشود؛ اينها خواسته يا ناخواسته ريشه خط امام را ميزنند...
برخي مسئولان اخيراً گفتند ديگر هر حرفي را نميشود زد و مواظب باشيد تا يك وقت امريكا از ما ناراحت نشود؛ اينها خواسته يا ناخواسته ريشه خط امام را ميزنند.
به گزارش مهر، حسن رحيمپورازغدي، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سخنان پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران با بيان اينكه امروز برخي معتقدند بياييد با امريكاييها مذاكره كنيم تا بتوانيم اسرائيل را محدود سازيم، گفت: اين افراد يا جاهل هستند يا متجاهل، يعني خود را به جاهلي و ناداني ميزنند. در دوران پيش از انقلاب و پس از حادثه ۱۷ شهريور نيز برخي گفتند با امريكاييها معامله و مذاكره كنيم تا شاه را محدود سازيم. وي گفت: استدلال عدهاي اين بود كه امريكا نبايد در مورد ما دچار سوءتفاهم و از ما عصباني شود و ما نبايد دشمنتراشي كنيم. اين طرز تفكر هماني است كه معتقد است امريكا و انگليس تمام جهان هستند و آشتي با آنها، آشتي با جهان است، انگار امام (ره) با جهان قهر بود ميخواست ملت خود را منزوي و محدود كند.
برخي انقلابيون اعتقادات دولت موقت را تكرار ميكنند
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: امام(ره) با جهان قهر نبود حتي ميگفت ملت امريكا قرباني سياستهاي دولتمردان اين كشور شده است. رحيمپور ازغدي تأكيد كرد: اين دست اظهارات، تلههاي گفتماني دشمن است كه برخي افراد ضعيف را اسير خود ميكند. در ابتداي انقلاب دولت موقت را امام بر سر كار آورد، اما وقتي اين دولت روي كار آمد، گفت مرگ بر امريكا و مرگ بر اسرائيل جزو شعارهاي انقلاب نيست و امام تحت تأثير چپها و كمونيستها اين شعارها را سر ميدهد. وي افزود: كساني كه در دهه ۶۰ با اين نوع تفكر مبارزه ميكردند، امروز همان حرفها را ميزنند. من براي افراد دولت موقت نسبت به كساني كه در دهه ۶۰ با آنها مقابله ميكردند، احترام زيادي قائلم زيرا دولت موقت در حرفش صادق بود، ولي افرادي كه امروز اعتقادات دولت موقت را تكرار ميكنند، آنقدر صداقت ندارند كه بگويند ما به جاي عقلانيت خود، سراغ نفسانيت خود رفتيم.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأكيد كرد: امام ميفرمود فرهنگ استعماري از خود استعمار خطرناكتر است و خط نفوذ امريكا تا زماني كه در داخل حكومت، پايگاه نداشته باشد موفق نخواهد شد. اين خط نفوذ ميگويد شما را بايد اربابهاي خارجي اداره كنند و با كمك آنها همه چيز امكانپذير است.
سخن امروز برخي مسئولان خروج از خط امام است
رحيمپورازغدي با تأكيد بر اينكه امام معتقد بود ما بايد حساب خود را از غرب جدا كنيم يعني به معيارهاي غربي كاري نداشته باشيم و در زمين آنها با وجود اشتراكاتي كه داريم، بازي نكنيم اظهار كرد: عدهاي معتقدند ما بدون غرب نميتوانيم پيشرفت كنيم. برخي از مسئولان ما اخيراً و پس از مذاكرات هستهاي گفتند ديگر هر حرفي را نميشود زد و بايد دهانتان را ببنديد و مواظب باشيد هر حرفي نزنيد تا يك وقت امريكا از ما ناراحت نشود. وي افزود: اين افراد ريشه خط امام را خواسته يا ناخواسته ميزنند؛ اين حرفها كاملاً خلاف خط امام و خروج از آن است. عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه بايد وابستگي مغزمان به خارج را كنار بگذاريم، گفت: يعني اعتقاد داشته باشيم كه امريكا و انگليس منافع ما را نميخواهند و تنها منافع خود را در نظر ميگيرند. رحيمپور ازغدي تأكيد كرد: امروز يك جريان در حوزه سياست خارجي ميگويد بايد سوءتفاهمهاي خود را با امريكا رفع كنيم؛ در صورتي كه ما هيچگاه با ملت امريكا مشكل نداشتيم، بلكه مسئله اصلي ما دولتمردان و حاكمان سرمايهدار امريكا بودهاست. وي تأكيد كرد: انگليس ۱۵۰ سال كشور ما را غارت كرد و با ما دشمني كرد و امروز هم همين كارها را انجام ميدهد، آيا اين مسائل سوءتفاهم است؟ امروز دوباره بايد بديهيات انقلاب را در دهه چهارم تكرار كنيم، چراكه اين بديهيات در حال زير سؤال رفتن است. رحيمپورازغدي تصريح كرد: نه ما و نه امريكا با يكديگر سوءتفاهم نداريم. آنها ميگويند آنچه كه امروز در مورد توافق هستهاي انجام ميشود، سرنگوني ايران را آسانتر خواهد كرد، آيا اين اظهارات سوءتفاهم و توهم توطئه است؟
تعامل با دارندگان سلاح كشتار جمعي خيانت يا حماقت
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: مذاكره ما با امريكا فقط در موضوع هستهاي و در چارچوب قانون اساسي بود. قانون اساسي هم اجازه ذلت به ما نميدهد. حال مذاكره در ساير حوزهها چه معنياي دارد؟ برخي فكر ميكنند امريكا و انگليس مانند دولتهاي ديگر جهان هستند كه بايد با آنها تنشزدايي كرد. آنها معتقدند امريكا و دو، سه كشور هستند كه كل جهان را شكل ميدهند. عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: عدهاي معتقدند بايد با بازيگران جهاني تعامل كرد يا در مقطعي اعلام كردند بايد با غرب بر سر محدود كردن سلاحهاي كشتار جمعي همكاري كنيم؛ من به شما بگويم در اين شعار و سخن اگر خيانت نيست، حماقت است. اصلاً سلاحهاي كشتار جمعي را چه كسي در دنيا توليد و اشاعه داده است؟ چه كسي بمب اتم را مصرف كرده است؟ آيا شما ميخواهيد با رئيس دزدها عليه دزدي، قانون بنويسيد؟
برخي تقيه را سازش تعريف ميكنند!
رحيمپور ازغدي با بيان اينكه همه جريانهاي سياسي بايد عليه امريكا موضع بگيرند، گفت: اوباما رسماً اعلام كرد با توافق هستهاي، دست نيروهاي ميانهرو در انتخابات آينده مجلس ايران را قويتر كردهايم. آنها ميخواهند همه ما را به جان هم بيندازند. امريكاييها ميگويند با توافق هستهاي، ميانهروها را در مقابل افراطيوني كه مرگ بر امريكا ميگويند، قدرتمندتر ساختيم. وي افزود: امريكا هر جا ضعفي مشاهده كرد، به آن نقطه حملهور شد؛ اين مسئله را بايد آنهايي كه ميگويند برويد براي امريكا خوشرقصي كنيم تا به ما حمله نكند، بشنوند. هر جايي كه وا بدهيد و بترسيد، به شما حمله ميكنند.
رحيمپور ازغدي با اشاره به تعريف تقيه در اسلام از نگاه موافقان تعامل با امريكا گفت: برخي به جاي اينكه تقيه را مبارزه پيچيده و عقلاني با دشمن تعريف كنند، به دنبال ترك مبارزه و سازش ميروند و ميگويند تمام مشكلات ما به خاطر مرگ بر امريكا گفتن است. وي در پايان گفت: عدهاي امروز معتقدند حالا كه مرگ بر امريكا نميگوييم، آنها بيشتر به ما احترام ميگذارند. اما من به آنها ميگويم كه امريكاييها به شاه بيشتر احترام ميگذاشتند و هر كسي در امريكا رئيسجمهور ميشد اول به ايران ميآمد و پاسپورت ايراني در زمان شاه نزد امريكاييها اعتبار داشت و روند صدور ويزا به راحتي انجام ميگرفت، بنابراين اگر منظورتان از احترام اين است، فرزند شاه هنوز زنده است.
منبع : مهـــر
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]