واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: يونيسف: ميليونها سوري ديگر ممكن است به پناهجويان بپيوندند
پارلمان اروپا از طرح رئيس كميسيون اتحاديه اروپا براي تقسيم 160 هزار پناهجوي اسكان داده شده در مجارستان، يونان و ايتاليا ميان اعضاي ديگر اين اتحاديه پشتيباني كرد.
به گزارش «جوان»، به نقل از رويترز، پيتر سالاما مدير منطقهاي يونيسف هشدار داده اگر جنگ در سوريه ادامه پيدا كند، ميليونها سوري ديگري ممكن است به پناهجوياني بپيوندند كه اكنون در راه اروپا هستند. به گفته او تعداد پناهجوياني كه اكنون در داخل سوريه هستند، به 7 ميليون نفر رسيده است. كميسيونر عالي سازمان ملل نيز ديروز از طرح اتحاديه اروپا براي پذيرش 160 هزار پناهجو استقبال كرد.
در همين حال، رئيس كميسيون اروپا اعلام كرد در حال تهيه و ارائه طرحي براي حل مسئله پناهجويان در اروپاست. به گزارش خبرگزاري آريا، «ژان كلود يونكر» در سخناني در استراسبورگ فرانسه گفت: برخي از سران كشورهاي عضو اتحاديه اروپا در برخورد با مسئله پناهجويان، انگشت اتهام را به ديگري اشاره رفته و برخي ديگران را در اين زمينه مورد ملامت قرار دادهاند يا به كم كاري متهم ميكنند. رئيس كميسيون اروپا با بيان اينكه اتحاديه اروپا بايد با استقرار 160 هزار پناهجو در اين قاره در هفته آينده موافقت كند، گفت: اروپا نيازمند يكپارچگي در سياست پناهجويي است.
يونكر در مورد مسئله برخورد ديني و مذهبي با پناهجويان در اروپا تأكيد كرد: تمايزي بين مسيحي، يهودي، مسلمان و باور و اعتقادات افراد در خصوص پذيرش پناهجويان وجود ندارد. جمهوري چك، مجارستان، اسلوواكي، صربستان و لهستان با پيشنهاد رئيس كميسيون اروپا در مورد پناهجويان موافق نيستند ولي قرار است وزيران خارجه كشورهاي اتحاديه اروپا، روز دوشنبه به همين منظور نشستي ويژه برگزار كنند.
«ديويد كامرون» گفته است تقسيم پناهجويان در كشورهاي اروپايي مشكلي را رفع نخواهد كرد و تنها اين تصور را در ذهن مردم ايجاد ميكند كه سفر به اروپا با قايق امكانپذير است ولي «آنگلا مركل» صدر اعظم آلمان، سهميه بندي اجباري در كشورهاي اتحاديه اروپا را براي پذيرش پناهجويان يك گام مهم دانسته است. در همين حال، سخنگوي كاخ سفيد نيز اعلام كرده باراك اوباما به دولتش دستور داده است آماده استقبال از دست كم 10 هزار پناهجوي سوري شود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]