تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1847303354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واقعیت استفاده از تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: واقعیت استفاده از تلفن همراه
متخصصين به اندازه عامه مردم معتقد به سرشار از فايده بودن گوشي‌هاي تلفن همراه نيستند و نيم نگاهي هم به مضرات مختلف اين تکنولوژي محبوب و متداول جوامع انساني دارند.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تلفن همراه باعث تحولات بي‌شماري در زمينه‌هاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي شد و با توجه به اين تحولات بعضي از متخصصين معتقد به فرهنگ جديدي به نام فرهنگ تلفن همراه هستند که در جامعه کنوني به وقوع پيوسته است. فرهنگي که موجب شده است افراد در خلال آن بازخوردهاي ذهني خود را ابراز کنند، پايبندي خود را به اعضاي گروه نشان دهند و ترديدها، سوء‌ظن‌ها و اطمينان‌هاي خود را در روابط اجتماعي آشکار کنند.

تلفن همراه موجب شد تا افراد بتوانند در فضايي خصوصي‌تر و به دور از مزاحمت اطرافيان با مخاطب خود ارتباط برقرار کنند، احساس تنهايي تا حدودي کاسته شود، امکان دسترسي به کمک آسانتر شود و دهها مزيت ديگر را براي کاربران خود به ارمغان آورد.



واقعیت استفاده از موبایل



اما آيا اين تمام ماجراست...!؟ آيا تلفن همراه همواره يک وسيله مفيد است و هيچ ضرري ندارد؟ اين سوالي است که مدتها ذهن روان شناسان، پزشکان و جامعه‌شناسان را به خود مشغول کرده است. در واقع متخصصين به اندازه عامه مردم معتقد به سرشار از فايده بودن گوشي‌هاي تلفن همراه نيستند و نيم نگاهي هم به مضرات مختلف اين تکنولوژي محبوب و متداول جوامع انساني دارند. تاثير اشعه‌هاي منتشر شده از گوشي‌هاي تلفن همراه و مضرات آن در سلامت انسان، نقش تلفن همراه در مراودات اجتماعي و تاثير آن بر ارتباطات انساني و اعتياد به تلفن همراه از جمله مسايل مرتبط با تلفن همراه است که دنياي علمي‌امروز را به چالش کشانده است.


گوشي‌هاي تلفن همراه نوعي اشعه الکترومغناطيسي را در فضا منتشر مي‌کنند که متشکل از امواج الکتريکي و مغناطيسي است. اين امواج انواع مختلف انرژي را در يک طيف الکترومغناطيسي منتشر مي‌کنند. در سال 1980 تنها فرکانس راديويي که منتشر مي‌شد مربوط به راديو و تلويزيون بود. اما امروزه وسايل زيادي مانند تلفن‌هاي همراه، رايانه‌هاي بدون سيم و بسيار ديگري از وسايل بدون سيم وجود دارند که فرکانس‌هاي راديويي را منتشر مي‌کنند. پيوستار فرکانس‌هاي راديويي داراي انواع مختلف با کارکردهاي متنوع هستند. اولين استاندارد تجاري مطرح شده براي اتصال به تلفن همراه در ايالات متحده آمريکا 800 مگا هرتز بود در حالي که راديو و تلويزيون سيگنال‌هاي خود را در پيوستار 88 تا 108 هرتز پخش مي‌کنند. مطالعات تجربي به بررسي اثرات بالقوه فرکانس‌هاي راديويي ( FR) بر سلامت و بهداشت انسانها مي‌پردازند.



واقعیت استفاده از موبایل





اساس اين مطالعات مربوط به مطالب منتشر شده در سال 1990 بود که اثرات فرکانس تلفن‌هاي آنولوگ را که در سال 1980 محبوبيت خاصي داشتند نشان مي‌دهند. استفاده مداوم از گوشيهاي تلفن همراه، احتمال ابتلا به تومورهاي مغزي را در كاربران به طرز قابل توجهي افزايش مي‌دهد. بر اين اساس، احتمال ابتلا به تومورهاي مغزي در همان سمت از مغز كه تلفن همراه بيشتر استفاده مي‌شود بين 40 تا 270 درصد افزايش يافته است.

در يك پژوهش كه جهت بررسي آثار سوء گوشي‌هاي تلفن همراه در انگلستان و اسپانيا صورت گرفت در 97 درصد کساني که زياد از تلفن همراه استفاده مي‌کردند استرس، سردرد، خستگي، دلهره، مشكل در تمركز، اختلال در حافظه، بي‌اشتهايي و مشكلات پوستي از آثار مشاهده گرديد. استفاده پيوسته از تلفن همراه از حدود 20 دقيقه به بالا مي‌تواند با افزايش تدريجي حرارت بافت‌هاي مغز، سبب ايجاد تغييرات بيولوژيك در بافت مغز و در نتيجه كاهش شنوايي شود.


همچنين نتايج اين تحقيقات نشان داد ميزان جذب امواجي كه از تلفن همراه به سمت گوش مي‌آيد، با توجه به فاصله تلفن همراه از گوش و فركانس موج متفاوت است. وجود تومورهاي خوش خيم در سيستم عصبي، گوش، اختلال در دستگاه گردش خون، اختلال‌هاي گوارشي، ايجاد ناباروري، آشفتگي خواب، کاهش صبر و بردباري کاربران را در ارتباط با استفاده از تلفن همراه در پژوهشهاي مختلف به اثبات رسيده است.

تحقيقات پژوهشگران سوئدي حاکي است که تلفن همراه در سلول‌هاي قرمز خون و دستگاه گردش خون، ايجاد اختلال مي‌کند و بخصوص در اطفال، احتمال سرطان خون را افزايش مي‌دهد. همچنين گزارش‌هاي ديگري هم مبني بر تضعيف سيستم ايمني بدن در اثر امواج تلفن همراه وجود دارد. برخي پژوهشها احتمال ناباروري کاربران تلفن همراه را مطرح مي‌کنند و افرادي که بيشتر در معرض امواج تلفن همراه قرار دارند بيشتر افراد عادي احتمال دارد که نابارور شوند.



واقعیت استفاده از موبایل



به دليل اثرات زيان بار فرکانس‌هاي منتشر شده از تلفن همراه، کميسيون ارتباطات فدرال( FCC ) معتقد است که توليدکنندگان تلفن همراه بايد قبل از ارائه محصولاتشان از امن و بي‌خطر بودن محصولاتشان اطمينان حاصل کنند. بنابراين توليدکنندگان را ملزم مي‌کند که قبل از عرضه محصولاتشان به بازار، بايد از برچسپ SAR (ميزان امواجي كه بدن انسان از گوشي تلفن همراه جذب مي‌كند و بوسيله MRI اندازه گيري مي‌شود) استفاده کنند. حد مجاز SAR براي سر بوسيله کميسيون ارتباطات فدرال6/1 وات در کيلوگرم اعلام شده است (حالتي که در آن ميزان جذب در بالاترين حد خود قرار دارد و در تلفن همراه نزديک به آنتن آن است). براي ديدن هولوگرام FCC که مقدار SAR مخصوص هر گوشي تلفن همراه (پشت باطري‌زده مي‌شود) را نشان مي‌دهد مي‌توان به پايگاه اينترنتي در وب سايت FCC مراجعه کرد.

گفتنی است؛ با توجه به خطرات فزاينده استفاده مفرط از گوشي‌هاي تلفن همراه انتظار مي‌رود که بسترهاي فرهنگي مناسب، مخصوصا در ارتباط با کودکان که تمايل زيادي به استفاده از اين وسيله دارند فراهم گردد و جايگاه تلفن همراه و آسيب‌هاي ناشي از آن در جامعه به عنوان يک واقعيت پذيرفته شود.




انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

گوشی های هوشمند آلوده به بدافزار وارد بازار می شوند!
ترفند جالب برای پارتی گرفتن!+ عکس
واتس اپ و تلگرام بازی در دهه 60+تصاویر
شماره های مجازی تسهیل کننده دام کلاهبرداران سایبری





۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن